Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowy Warum by Sasori [Easy/Medium]

Sasori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko ladnie dziala ;> pliki no jednak troche pobugowane ;p jak narazie znalazlem bug z kostiumami i fryzurami np. niektore kostiumy jak sie zalozy to nie widac broni ;_; a fryzury wgl sie nie zakladaja ;d ale i tak pliki POLECAM ! 

• Odpowiedzi 537
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PS  Radze zmienic przestarzałego XP na  windowsa 7 nigdy mnie nie zawiódł 

Moim zdaniem XP jest o wiele lepszy ;)

Miałem win 7 i dla mnie to jest gówno :D

Opublikowano

dalej nie dzialaja mi te fryzury standardowe i te nowe ;f wgralem na nowo hair.quest wpisalem w grze /reload q i nie chca sie zalozyc ;/ to w czym moze byc problem ?

w navi jest wszystko okej z tymi kostiumami np. ten kostium boksera dziala normalnie a ma wszystko tak samo jak np. pustynny bojownik. jak zakladam bojownika to nie widac broni a moge normalnie aury uzyc itp ;x

tak te u medrca, standardowe z pl'a 

dobra nvm juz dzialaja tylko te nowe cos nie hulaja ;p

Opublikowano

może głupie pytanie ale jak mam zastopować poprawnie maszynę? :D

jak masz odpalony server sasori#:  wpisujesz   cd /usr/home/serwer

potem    sh stop.sh

i ci stopuje server 

lub komendy ale tak sie nie wylacza na dedyku jak sam na hamki siedizesz to mzoesz xD

killall game   i   killall db

dalej nie dzialaja mi te fryzury standardowe i te nowe ;f wgralem na nowo hair.quest wpisalem w grze /reload q i nie chca sie zalozyc ;/ to w czym moze byc problem ?

te u medrca ?  fryzurki zakladasz?

na te nowe trzeba  sprawdzic w plikach msm jaki index ma i w quescie dodac ;P 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Radzę wam nie pobierać!

Ci co pobrali niech zrobią reset kompa i przeskanują go antywirusem. Co do plików to zarąbiste ale mnie czeka format wszystkiego bo w cliencie jest masa robaków i zarażają one wszystko...

Opublikowano

Radzę wam nie pobierać!

Ci co pobrali niech zrobią reset kompa i przeskanują go antywirusem. Co do plików to zarąbiste ale mnie czeka format wszystkiego bo w cliencie jest masa robaków i zarażają one wszystko...

Ulecz Clienta ? 

Nie moja wina ze od 6 lat antywirusa na kompie nie mam i jakos mi wszystko smiga perfekcyjnie  to ze ci antywirus  krzyczy UWAGA ZNALEZIONO wirusa!  To nie znaczy ze to wirus jest zreszta ja nie zmuszam moge zaraz temat usunąc  i po kłopocie ;P a mialem wersje v2 potem robic skoro tak wam te wirusy wykrywa to nie scaigajcie ;) 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Ulecz Clienta ? 

Nie moja wina ze od 6 lat antywirusa na kompie nie mam i jakos mi wszystko smiga perfekcyjnie  to ze ci antywirus  krzyczy UWAGA ZNALEZIONO wirusa!  To nie znaczy ze to wirus jest zreszta ja nie zmuszam moge zaraz temat usunąc  i po kłopocie ;P a mialem wersje v2 potem robic skoro tak wam te wirusy wykrywa to nie scaigajcie ;)

Powiem krótko:

​Uczę się w technikum informatycznym i wiem, że antywirusy z reguły są gówno warte, sam nie korzystałem (do teraz - chwilowo) z antywirusa od 5-6 lat i nie narzekałem, ale ja dbałem o to by żadnego gówna nie pobrać, a nie lubię jak daję komuś coś na pendrive i przy okazji daję mu jakiegoś robaka co zaraża pliki exe. Sam wolę napisać trojana i go dać, ale wiedzieć co on robi a nie rozprzestrzeniać coś co nie wiadomo czym jest.

Przy okazji pliki dll w kliencie były na tyle zarażone, że uleczenie nie było możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...