Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^R

^E

^K

^K

^A

^M

^A

^

^

^
^

^

^

^

^

^

^

Witam!

Tak jak w tytule zasponosoruję projekt Metin2.

Sponsoringiem zajmuje się od 4 lat (Wrzesień 2011)-Z przerwami z powodu nie udanych projektów (Bugi przez techników itp.) i serwery po prostu zostały zamykane z braku graczy...

Na chwile obecną sponsoruje kilka projektów (Dreikon.pl oraz kilka innych które zapewne już niedługo wyjdą na światło dzienne,jestem również właścicielem forum o tematyce Metin2 (88k użytkowników),oraz kilku mniejszych projektów dot.Metina które również wpłyną na reklamę TWOJEGO PROJEKTU :)

Kto zna moją osobę myślę że nigdy nie pożałowała współpracy z mną  :)

Nie przedłużając Oferuje:

PEŁNY SPONSORING:

(Dla projektów min.80% gotowych)

-TS3-"Strefę" na Publicznym TS-ie który posiada 512 slotów oczywiście na orginalnej licencji :)

-Profesjonalne zabezpieczenie oraz opiekę techniczną nad maszyną 24/7/365-Bez zabezpieczeń w tym interesie się nie wystartuje a interwencja osoby od opieki jest na jeden telefon  :)

-Stabilną Maszyne- Przepustowość 1gbs+Ilość Ram 64GB (Konkrety ustalimy po podjęciu współpracy,lecz gwarantuje brak lagów w grze)

-Stronę WWW-Strona bez dziur, posiadam aktualnie kilka wolnych szablonów stron :) Dla dobrych projektów jestem w stanie zaoferować autorski Layout (Grafika według upodobania Teamu) pod stronę oraz jego zakodowanie i oskryptowanie.

-Obsługę płatności na stronie sms,przelew,paypal oraz PAYSAFECARD :)

-Pomoc Techniczną w razie jakichkolwiek problemów związanych z maszyną oraz instalacją plików.

-Hosting na Patcher oraz Stronę   :)

-Hosting na Clienta na który można go upnąć,dzięki czemu gracze szybko i bezproblemowo go pobiorą :)

-Bardzo ogarniętych ludzi z którymi współpracuje długi okres czasu od Opieki nad TS3 oraz Forum

-Reklamę która myślę jest bardzo efektowna co widać po ilości online po ostatnich projektach które sponsorowałem (Wielu YT z sfer Metina oraz inne możliwości reklamy o których nie będę sie rozpisywał)

-Grafikę pod prezentację/clienta etc.

-Jeśli projekt jest wystarczająco dobry,jestem w stanie zaoferować Source który jest już przetestowany na kilku innych serwerach :)

-PO WYSTARTOWANIU projektu właściciel dostaje "kolejny serwer" do przeprowadzania tzw."Bety",aby przed każdą aktualizacją była możliwość sprawdzenia czy wszystko działa prawidłowo,a nie wrzucanie na żywca na oficjalny serwer 

-Forum na silniku IPB oraz rzecz jasna jego instalacja :)

-Pomoc od innych techników serwerów które do mnie należą, wystarczy spytać na TS a na pewno chętnie pomogą :)

SPONSORING PODSTAWOWY:

(Dla projektów od 0%)

-Sponsoring Podstawowy opiera się na pracy nad projektem od 0.

-Pisząc do mnie o takowy sponsoring musisz być przygotowany na wysokie wymagania z mojej strony dotyczące tworzenia serwerów.

-Jeżeli właściciel projektu nie będzie dotrzymywał terminów ukończenia projektu lub rzeczy jakie rzekomo "potrafił" zrobić na serwer w czasie 1 rozmowy, zastrzegam sobie prawo do przerwania współpracy.

//TYMCZASOWO ZAWIESZONY SPONSORING OD 0

SPONSORING (INNE):

Jeżeli jesteś twórcą projektu lecz nie interesuje Cie pełny sponsoring,ale nie posiadasz środków finansowych na samą maszynę, oraz nie posiadasz możliwości podpięcia płatności pod siebie, napisz do mnie, może jakoś się dogadamy :)

Jest również możliwość dogadania się na temat oferty indywidualnej :)

Pytania często pojawiające się w wiadomościach do mnie:

-Czego wymagasz i jakiego typu serwery sponsorujesz?

~Wymagam autorskich rzeczy a nie gotowców, żadnych "pod wymogów" typu game etc. nie posiadam.

Jednakże nie sponsoruje serwerów które opierają się na zwykłej sklejce z MPCForum, a nic autorskiego w sobie nie posiadają.

Jeśli chodzi o typ serwera sponsoruje każdy możliwy rodzaj serwerów nie zależnie czy to Medium czy 4Fun...

~Czy w trakcie współpracy mogę poprosić o umowę?

~Prowadzę własną działalność gospodarczą więc niema z tym problemów, natomiast tego typu kwestie jestem w stanie załatwiać po 3 miesięcznej współpracy przy serwerze.

-Jak to dalej wygląda gdy zaakceptujesz projekt?

~Po zaakceptowaniu projektu przez mnie otrzymujesz dostęp do maszyny dedykowanej i tam śmiało możesz zaczynać prace przed startem serwera oraz możesz na niej rozpocząć tzw. bete serwera.

-Czym wyróżniasz się od innych sponsorów?

~Uważam że w porównaniu do większości sponsorów którzy dają tu ogłoszenia wyznaczam się już całkiem sporym stażem w tym "biznesie".Myślę że po 4-letnim doświadczeniu można sporo wywnioskować na temat mojej osoby :)

-Jaką sumą dysponujesz przed startem serwera?

~Tutaj niestety w porównaniu do innych sponsorów z MPC nie zabłysnę i nie wstawię zdjęcia z gotówką na klawiaturze i otwartą ofertą sponsoringu. Oferuje wszystko to co powyżej a dodatkowe kwestie inwestycyjne nie są zazwyczaj żadnym problemem po przyjęciu projektu przez mnie.

Wszelkie pytania na które odpowiedzi nie znaleźliście w całej mojej ofercie proszę kierować na GG podane poniżej :)

Wszelkie pytania do mnie proszę kierować:

gg%20ikonka.gifGG:12186833

skype.gifSkype: landre009 -Zerowa dostępność

Lub na icon_mail.gif PW na MPC-Aczkolwiek tego nie preferuje z powodu iż rzadko kiedy patrze na wiadomości prywatne tutaj    :(

Pozdrawiam!

True!

465181403654289898190.png

1902079_833471266679189_1375213912_n.png

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja nie polecam , ostatnio się nie wykazał jego serwery popadały zaraz się okaże że to drugi Erontron.

Poczekam na te twoje startujące serwery i zobaczymy jak im pójdzie.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Szpoko spionsor uwa karzdemu nie faszzne czy ktosi jest bzydki czy jest analfabetom zawrze saponsoroje twuj serwer!! kofajmy Go<3

5jw512.jpg

Opublikowano

Podaj nazwy tych serwerów...

http://www.mpcforum.pl/topic/1151740-dyskusjaaurionpl/

Gdybyś do Auriona miał wątpliwości :)

Do reszty chętnie sie odniose,podaj nazwe ;)

Mało mnie obchodzi ten temat , nie jestem dzieckiem i nie dam sobie wmówić czegoś bez twardych dowodów.

Po prostu bardzo ciężko mi uwierzyć że Ci Pr00 technicy którzy rzekomo robili serwer tak długo by go zamknęli. Wiele serwerow miało problemy na starcie większe,mniejsze ale to nie jest powód by zamykać serwer. Szczegolnie jeżeli to nie oni wyłożyli na dedyka.

A i mówiłeś że kupiłeś tą stronę co była na Aurionie ? To słabo bo znam przynajmiej 10 osób którzy mają ta stronę na kompie jeszcze za czasów parima.

Poczekam po prostu na twoje kolejne serwery i zobaczymy czy one postoją.

Opublikowano

Chętnie bym porozmawiał z Tobą głębiej na ten temat, jednak z kończeniem plików itd. startuję za tydzień-dwa jak wróci mój sprzęt z serwisu. :) 

Może jak już wszystko będę miał gotowe to się odezwę i wtedy jak jeszcze taka możliwość będzie, dogadamy się. :)

Polecam pana. :D

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Mało mnie obchodzi ten temat , nie jestem dzieckiem i nie dam sobie wmówić czegoś bez twardych dowodów.

Po prostu bardzo ciężko mi uwierzyć że Ci Pr00 technicy którzy rzekomo robili serwer tak długo by go zamknęli. Wiele serwerow miało problemy na starcie większe,mniejsze ale to nie jest powód by zamykać serwer. Szczegolnie jeżeli to nie oni wyłożyli na dedyka.

A i mówiłeś że kupiłeś tą stronę co była na Aurionie ? To słabo bo znam przynajmiej 10 osób którzy mają ta stronę na kompie jeszcze za czasów parima.

Poczekam po prostu na twoje kolejne serwery i zobaczymy czy one postoją.

No oni nie wyłożyli tylko ja na maszynę,więc to ja pieniążki tracę a nie oni :)

Dwa,all dowody masz w dyskusji,sponsorowałem tyle serwerów,nigdy złego słowa na mnie nie było.Tutaj musiałem zainterweniować z grubszej rury z względu na to że serwer został nie wiadomo czemu zamknięty przez grymas technika,zamiast dalej go naprawiać.

Stronę kupiłem,skrypty są bombworka.Ale czy była gdzieś ona nie wnikam,kupiłem i wiem ze dziur niema,a te pseudostronki co krążą na mpc mają tysiąc luk...

Ja tylko gwarantuje all co jest w ofercie,wszystko dałem co miałem dać...

Pozdrawiam!

True!

Opublikowano

Polecam sponsora, jak każdy który z nim współpracował.

Wszystko jest na czas, + ogarnięty człowiek

(Prawilniak z dzielnicy WWA)

+ Osobiście z współpracy z nim jestem zadowolony.

Ps.Co do ostatnich dwóch serwerów jak pisał "kolega" wyżej.

VictoriaMT2  - Technik sam sie wycofał (Napisał, że nie ogarnia i nie da rady) - Zero winy True.

Aurion.pl - Technik dawał dostęp do maszyny wszystkim , którzy chcieli + napisał , że server padł bo ukradli pliki, gdy okazało się , że jednak pliki nie były pokradzione, do Technik "Skarpeta" czy Athleta za zeta, nie potrafił wejść na ts'a, ani porozmawiać z nami, cytuję jego odpowiedź

"Pije Warke redler (cytrynową) i nie mam czasu"

Więc jaka wina w tym TRUE? jak się wypowiadamy na jakiś temat, uzasadnijmy to wszystko. POZDRAWIAM.

Ps. Chap na SSA

Opublikowano

No oni nie wyłożyli tylko ja na maszynę,więc to ja pieniążki tracę a nie oni :)

Dwa,all dowody masz w dyskusji,sponsorowałem tyle serwerów,nigdy złego słowa na mnie nie było.Tutaj musiałem zainterweniować z grubszej rury z względu na to że serwer został nie wiadomo czemu zamknięty przez grymas technika,zamiast dalej go naprawiać.

Stronę kupiłem,skrypty są bombworka.Ale czy była gdzieś ona nie wnikam,kupiłem i wiem ze dziur niema,a te pseudostronki co krążą na mpc mają tysiąc luk...

Ja tylko gwarantuje all co jest w ofercie,wszystko dałem co miałem dać...

Pozdrawiam!

True!

Ja się tu nie będę spinać z tobą bo nie mam na to czasu. To nie są czasy podstawówki że się głupio przekrzywiać na forum. Mnie żaden z tych dowodów jakoś nie urzekł.

I cały czas bronisz się tym Dreikonem , Azooma i Layosa znałeś długo przed Dreikonem to pewnie głupio by Ci było odpie.. maniany.

Ja poczekam na te serwery które teraz masz sponsorować i zobaczymy czy któryś przetrwa dłużej niż tydzień.

to tyle nie będę się już wypowiadał w tym temacie.

Opublikowano

A ja akurat niestety nie mogę polecić :(

Za bardzo kolego na hajs lecisz może i się wywiązujesz z umowy na opłaty itp. ale . . bierzesz pierwszego lepszego technika który napisze ci ze ma skończone pliki i odpalasz postoi 2 dni i pada ;)

Polecam ci znaleźć 1 ogarniętą osobę która ogarnie ci więcej niż 1 serwer a nie 20 techników od wszystkiego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

- eddR ale ty nie rozumiesz, że wystarczającymi dowodami jest to, co pisał Athleta? + to, że nie potrafił wejść, a jak już wszedł dwa dni później, to nie potrafił odpowiadać na proste pytania zadawanie przeze mnie, gubił się i zamykał na długi czas.

Ps.Sławny pan "Gumiś" był przecież tak obsrany, jak rozmawialiśmy z nim True, ze tylko mówił "To nie ja, true ja cie bardzo szanuje , lubie i nie zrobiłbym ci czegoś takiego"

Więc Athleta, skończ pierd*** bo w wieku gimnazjalnym to powinno się wypijać przynajmniej 6 browarków, a nie warke reddler !

Opublikowano

Zablokowane juz od początku Dreikona :D

A ja akurat niestety nie mogę polecić :(

Za bardzo kolego na hajs lecisz może i się wywiązujesz z umowy na opłaty itp. ale . . bierzesz pierwszego lepszego technika który napisze ci ze ma skończone pliki i odpalasz postoi 2 dni i pada ;)

Polecam ci znaleźć 1 ogarniętą osobę która ogarnie ci więcej niż 1 serwer a nie 20 techników od wszystkiego.

Lece na Haj$! 

Szukam jak zrekompensować ludziom którzy wywalili hajs na Auriona,w jakikolwiek sposób mimo że nie przez mnie upadł ale Ty i tak bedziesz wiedział swoje...

Co do brania kogoś,jak nie u mnie,to u kogoś innego wezmie sponsoring.Techników weryfikuje m.in po zapowiedzi serwera której wymagam przed podjęciem współpracy.

Czyli zarzutem jest to że wziąłem kogoś nie odpowiedzialnego pod sponsoring,tragedia..

Opublikowano

+ True leci na hajs, to pewnie dużo zarabia.

Na pewno zarobił już strasznie dużo przez ostatnie 2 serwery na których NIE ZAROBIŁ NIC (Góra na aurionie 10 złoty smsem, które wyslałem ja sam)

To jeśli u ciebie tracenie pieniędzy mistrzu jest zyskaniem, to zostanę twoim mężem!

Opublikowano

True, nawiązując do

Na chwile obecną sponsoruje kilka projektów (Dreikon.pl oraz 3 serwery które niedługo wyjdą na światło dzienne)

Jesteś w stanie wyjawić jakieś informacje o Twoich kolejnych projektach? Pytam gdyż ostatnio w zapowiedziach nie ma zupełnie nic ciekawego a wszystkie Twoje projekty które sponsorowałeś zapowiadały się ciekawie.  Przydałby się chociaż +/- czas kiedy takiego serwera można się spodziewać. Z tego co wywnioskowałem z rozmów z TS'a jak najbardziej polecam tego sponsora... Chociaż ostatnio widać ma pecha, no ale cóż to nie jego wina. 

Opublikowano

True, nawiązując do

Jesteś w stanie wyjawić jakieś informacje o Twoich kolejnych projektach? Pytam gdyż ostatnio w zapowiedziach nie ma zupełnie nic ciekawego a wszystkie Twoje projekty które sponsorowałeś zapowiadały się ciekawie.  Przydałby się chociaż +/- czas kiedy takiego serwera można się spodziewać. Z tego co wywnioskowałem z rozmów z TS'a jak najbardziej polecam tego sponsora... Chociaż ostatnio widać ma pecha, no ale cóż to nie jego wina. 

Wszystko w swoim czasie ;)

Ale mogę zapewnić że na jeden bardzo warto czekać,a wręcz jestem go pewien :)

No ale nic czekajcie na zapowiedzi,jak all bd gotowe,na pewno od razu opublikujemy zapowiedź danego serwera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...