Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaretka MTA:DayZ - HACK

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mutek chodzi oto że poprostu pisze program gta_sa przestał działać biore pokaż szczegóły błedu a tam ze to przez plik netc.dll mam zaznaczona opcje tylko do odczytu

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zarejestrowałem się lecz w cmd pisze mi unregistered login co robić?E

Edit wszystko gra

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Gdy odpalam galarete, wszystko gra ale jak już wbije na serwa, i chcę kliknąć login żeby sie zalogować, to zero reakcji, tak jakbym wogle nic nie klikał lub jakiś lag serwer był...

Opublikowano

@up mam to samo Connection trouble

Edit

połączyłem się kliknąłem register i wywaliło mi kicka

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Narazie jest problem z 1.3.5. Nie mam czasu tego ogarniac. Moze w srode wam cos pomoge, a poki co nie zaspamowujcie tematu postami typu kicka mnie czy cos zeby ludzie widzieli ta wiadomosc.

Zbieram +

Opublikowano

Nie rozumiem czemu mi nie dziala, moglby mi ktos podestal pliki do galaretki, bo ja stare te pierwsze usunalem, a teraz jak sciagam to nie mam niektorych.

Opublikowano

na 1.3.4 zero reakcji na 1.3.5 wciskam f12 przy 10kb ladowania zawiesza sie przy 200 kb. odpalilem 2 raz przy 1mb mapy nacisnalem F12 poszlo do konca wyskakuje okno logowania i rejestracji naciskam F12 na mapie widze samochody i helki ale nie działa loguj ani rejestruj zero reakcji jak by sie zawiesiło

Opublikowano

po podmianie pliku netc.dll mam connetion timeout zaraz po entering the game lecz gdy mam orginalny plik netc.dll to pobieranie stoi w miejscu i nic nie mozna zrobic 

jak temu zaradzić 

RMCF

Opublikowano

Mi tam wszystko ładnie się injectuje mapa się ładuje i wszystko ok tylko jak chcę się zarejestrować/zalogować to nie da rady ; d

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

@PedoVsky Na PG to sobie z tym hackiem możesz latami siedzieć xD.Tylko nie pomyślałeś żeby nick zamazać na SS .

PG nie działa więc co wciskasz kit..?

To nie PG :)

Tylko zagraniczny, przypadkowy serwer... Na wielu działa :)

// To nie jest mój nick, poprostu zmieniłem na potrzeby ssa :)

Opublikowano

PedoVsky no to gratuluje za zmianę nicku... Jest komenda po której znajdą Ciebie w kilka sekund, właśnie po tym nicku. ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...