Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaretka MTA:DayZ - HACK

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani na 1.3.5 ani na 1.3.4 nie działa ;F

Za malo informacji, podaj buildy dokladne i sprawdz to czarne okno co sie uruchamia z galaretka i galaretka_log.txt czy nie ma bledow. Co dokladnie sie dzieje?

Zbieram +

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Jaka jest pewność, że w tym hacku, Nie ma KL ukrytego czy też innych  bajerów?

a zwlaszcza w płatnej czesci ;)

Opublikowano

Jaka jest pewność, że w tym hacku, Nie ma KL ukrytego czy też innych  bajerów?

a zwlaszcza w płatnej czesci ;)

Musisz zaufac skanowi z virustotal

siemka, u mnie działa wszystko tylko na mapie nie pokazuje mi ludzi ;/ , wiesz co może źle zrobiłem?

Sprawdz w czarnym oknie ktore sie uruchamia z galaretka czy wyskakuje jakis blad. Zobacz tez czy w galaretka_log.txt nie wyskakuje blad typu "missing galaretka.luac" lub "invalid galaretka.luac". Jak klikniesz F7 to ci wyskakuje na czacie wiadomosc ze wlaczony zostal gps i map hack? Jeszcze podaj na jakim buildzie grasz

Zbieram +

Opublikowano

Musisz zaufac skanowi z virustotal

Sprawdz w czarnym oknie ktore sie uruchamia z galaretka czy wyskakuje jakis blad. Zobacz tez czy w galaretka_log.txt nie wyskakuje blad typu "missing galaretka.luac" lub "invalid galaretka.luac". Jak klikniesz F7 to ci wyskakuje na czacie wiadomosc ze wlaczony zostal gps i map hack? Jeszcze podaj na jakim buildzie grasz

Błędów nie ma , na czacie pokazuję o GPS i watch , mapa działa tylko nie widać graczów a build jak sprawdzić ?

Dobra ,działa , a jest lista gdzieś co oznacza kurczak,koło itp ? :P

Opublikowano

Heh, sprawdziłem tego hacka na serwerze Brazylijskim i działa super, ale i tak nie będę go używał, no może tylko na Brazylijskich serwerach  :D

graphic.png

Opublikowano

Mute34 - Dziś wbijam sobie na polski serwer z tych czitem i admin już wiedział że go mam ;P Dostałem bana na 15 min z prośbą o wyłączenie go. Da się coś zrobić żeby był znowu nie wykrywalny? Czy po prostu nie ma takiej możliwości ponieważ ktoś zawsze znajdzie, jak do tego dojść.

Opublikowano

W pierwszym poscie nowa wersja pod build 1.3.5-9.06159.0.000. Powinna byc juz niewykrywalna na zadnym serwerze. Zmienil sie sposob instalacji wiec przeczytajcie ja ponownie uwaznie.

Błędów nie ma , na czacie pokazuję o GPS i watch , mapa działa tylko nie widać graczów a build jak sprawdzić ?

Dobra ,działa , a jest lista gdzieś co oznacza kurczak,koło itp ? :P

Nie ma. Kurczak to rower, kolo to motor, auto to auto, nozyczki to helikopter, samolot to samolot i sztangla to quad.

Mute34 - Dziś wbijam sobie na polski serwer z tych czitem i admin już wiedział że go mam ;P Dostałem bana na 15 min z prośbą o wyłączenie go. Da się coś zrobić żeby był znowu nie wykrywalny? Czy po prostu nie ma takiej możliwości ponieważ ktoś zawsze znajdzie, jak do tego dojść.

Sprawdz nowa wersje.

Zbieram +

Opublikowano

Witaj to znowu ja. Może coś złe robię ale tym razem nie mogę dojść do ładu bo za każdym razem jak chce wbic na dany serwer wyskakuje to

http://imgur.com/jnDgaPq 

Pisałeś że instalacja coś się zmieniła ale nie moge dojść do ładu gdzie wkleić galaretka_loader.dll oraz galaretka.dll bo skoro galaretka.exe i galaretka.luac mają być razem to co trzeba wkleić do DayZ? 

Witaj to znowu ja. Może coś złe robię ale tym razem nie mogę dojść do ładu bo za każdym razem jak chce wbic na dany serwer wyskakuje to 

Pisałeś że instalacja coś się zmieniła ale nie moge dojść do ładu gdzie wkleić galaretka_loader.dll oraz galaretka.dll bo skoro galaretka.exe i galaretka.luac mają być razem to co trzeba wkleić do DayZ? 

Coś stronka nie działała więdz wklejam pod inną 

http://zapodaj.net/82f4ebf2fb16e.png.html
Opublikowano

Coś stronka nie działała więdz wklejam pod inną 

http://zapodaj.net/82f4ebf2fb16e.png.html

Teraz wszystkie pliki maja byc w glownym folderze MTA. Najlepiej w ogole wyczysc pozostalosci po galaretce z folderu DayZ. Ten blad ci wyskakuje na kazdym serwerze? Jak nie to podaj ip.

Zbieram +

Opublikowano

Teraz wszystkie pliki maja byc w glownym folderze MTA. Najlepiej w ogole wyczysc pozostalosci po galaretce z folderu DayZ. Ten blad ci wyskakuje na kazdym serwerze? Jak nie to podaj ip.

Na każdym serwerze tak wyskakiwało. Ale wywaliłem wszystko co było związane z galaretką i wkleiłem jeszcze raz i o dziwo już mnie nie kickuje ;) jak coś będzie nie tak, dam znać.

Nowicjusz
Opublikowano

chciał bym powiedzieć, że wszystkie IP osób które uzywały na serwerach Polskich owego " Pseudo Hacku " zostały  jak i zostane podane do sądu, o przeszkadzanie w działalności, tak jak to jest w Art 262a.  Koniec zabawy z tym "pseudo Hackiem " 

Opublikowano

chciał bym powiedzieć, że wszystkie IP osób które uzywały na serwerach Polskich owego " Pseudo Hacku " zostały  jak i zostane podane do sądu, o przeszkadzanie w działalności, tak jak to jest w Art 262a.  Koniec zabawy z tym "pseudo Hackiem " 

Nawet nie ma takiego artykulu, a art 262 kk dotyczy zniewazenia zwlok ._.

Zbieram +

Opublikowano

^_^ Hmm , ciekawie . 
Szkoda ,że Polacy tworzą takie rzeczy i przyczyniają się do niszczenia polskiej sceny serwerów MTA DayZ . 

Korzystanie z tego typu dodatków to jedynie oznaka słabości i chęci poprawienia swoich wyników w grze które bez tych dodatków są zapewne marne . 

Macie satysfakcję z tego ,że zabiliście kogoś kogo macie zaznaczonego na mapie ? 

Super  <_< , jesteście pro  :D !

Połowa z was nawet nie potrafi tego zaaplikować do swojego MTA . xD

No nic, :huh:  miłej zabawy wszystkim życzę . 

Opublikowano

Mam problem,robię tak jak w instrukcji,zarejestrowalem serial ale F12 podczas sciągania mapy nie tribi ;/ tzn nie działa mi hack. 

kolega mi już pomógł jest git,tylko bład z mapą mi wyskakuje.

Opublikowano

mutek ty mentalny downie, współczuję ci braku przyjaciół i miłości w życiu że takie rzeczy robisz. Niszczysz polską scene mta dayz, i nie ujdzie ci na sucho.

Nie polecam używać tego hacka, łatwo go wykryć, a niedługo administratorzy paru serwerów wymienią się wszystkimi serialmi, i nie pogracie już na dobych polskich serwerach mta DayZ. Wtedy wasz hack może będzie miał sens u brazoli. Poza tym jestem prawie że pewny że ma KeyLoggera w sobie.
Nie pozdrawiam ;)

n-560x95_47F0FF_FFFFFF_000000_000000.png

Opublikowano

mutek ty mentalny downie, współczuję ci braku przyjaciół i miłości w życiu że takie rzeczy robisz. Niszczysz polską scene mta dayz, i nie ujdzie ci na sucho.

Nie polecam używać tego hacka, łatwo go wykryć, a niedługo administratorzy paru serwerów wymienią się wszystkimi serialmi, i nie pogracie już na dobych polskich serwerach mta DayZ. Wtedy wasz hack może będzie miał sens u brazoli. Poza tym jestem prawie że pewny że ma KeyLoggera w sobie.

Nie pozdrawiam ;)

Nie obchodzi mnie polska scena mta dayz, robie to co lubie czyli pisze cheaty.

Obecnie pracuje nad mozliwoscia zmiany swojego serialu i wyniki sa obiecujace, wiec jak ktos ma zmienne ip to bany mu nie bede grozne :) Moj program jest czysty, tak jak to pokazuja skany z virustotal.

Zbieram +

Opublikowano

^_^ Hmm , ciekawie . 

Szkoda ,że Polacy tworzą takie rzeczy i przyczyniają się do niszczenia polskiej sceny serwerów MTA DayZ . 

Korzystanie z tego typu dodatków to jedynie oznaka słabości i chęci poprawienia swoich wyników w grze które bez tych dodatków są zapewne marne . 

Macie satysfakcję z tego ,że zabiliście kogoś kogo macie zaznaczonego na mapie ? 

Super  <_< , jesteście pro  :D !

Połowa z was nawet nie potrafi tego zaaplikować do swojego MTA . xD

No nic, :huh:  miłej zabawy wszystkim życzę . 

Wiesz co to znaczy MPC ...? Twoja wypowiedź jest tutaj bez sensu . 

Opublikowano

Gdy wbijam na server i mam ładowanie mapy wciskam f12 i nagle connection with the server was lost a gdy próbuje wbić drugi raz to nawet nie pokazuje mi ładowania mapy !

Opublikowano

Gdy wbijam na server i mam ładowanie mapy wciskam f12 i nagle connection with the server was lost a gdy próbuje wbić drugi raz to nawet nie pokazuje mi ładowania mapy !

Myślałem że mi coś się skichało ale jednak nie tylko ja mam taki problem :)

Opublikowano

Nie pozdrawiam ;)

Jesteś na forum i cheatach i nie pasuje Ci to że ktoś cheatuje? Po chuj tu jesteś, spinasz się. Po prostu wypierdalaj jak Ci nie pasuje XDDDDD

Raczej nie skorzystam, jednak cheat z tego co widzę.. dobra robota.

edit:

Co ma robienie cheata do tego że twierdzisz że nie ma przyjaciół i miłości? XDDDDDDDDDD

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...