Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaretka MTA:DayZ - HACK

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MPC = Matoły Potrzebują Cheatów ?  xD 

FunkY idź sobie ;C

po co zrobiłeś tu konto jak Ci przeszkadzają cheaty? ;___;

............

Opublikowano

po co zrobiłeś tu konto jak Ci przeszkadzają cheaty? ;___;

Nie przeszkadzają mi , jestem administratorem pewnego serwera i chciałbym podziękować Mutkowi34 bo dzięki niemu od 2/3 tygodni nie ma nudy i support team nie narzeka już ,że nie ma co robić . Co dzień sypią się bany i zwalniają się miejsca dla uczciwych graczy . 

Opublikowano

Nie przeszkadzają mi , jestem administratorem pewnego serwera i chciałbym podziękować Mutkowi34 bo dzięki niemu od 2/3 tygodni nie ma nudy i support team nie narzeka już ,że nie ma co robić . Co dzień sypią się bany i zwalniają się miejsca dla uczciwych graczy . 

wiem kim jesteś na pg też byłeś adminem xD

Ale chodzi o fakt że taki płacz na forum o cheatach to bezsens XDDDD

............

Opublikowano

Ej mam pytanko? czemu jak wchodze na serwer i ładuje mi sie mapa to wciskam f12 i wyskakuje mi connection with the server was lost?

Też tak mam ! 

Opublikowano

Gdy wbijam na server i mam ładowanie mapy wciskam f12 i nagle connection with the server was lost a gdy próbuje wbić drugi raz to nawet nie pokazuje mi ładowania mapy !

Myślałem że mi coś się skichało ale jednak nie tylko ja mam taki problem :)

Taaak!  Tylko ciekawe jakie jest rozwiązanie -,-?

Ej mam pytanko? czemu jak wchodze na serwer i ładuje mi sie mapa to wciskam f12 i wyskakuje mi connection with the server was lost?

Też tak mam ! 

Nowa aktualizacja powprowadzala zmiany w anticheatcie, pracuje juz nad nowym obejsciem do anticheata, ale nie jestem stanie stwierdzic jak dlugo mi to zajmie.

Zbieram +

Opublikowano

działa już ?

Chłopie cierpliwości trochę! To nie jest takie proste i kolega Mutek ma pewnie nie lada wyzwanie więc czekaj cierpliwie, bo gdy skończy to za pewne oznajmi nam iż zakonczył swoją prace nad daną wersją :)

Opublikowano

Można powiedzieć, że po GALARETCE, ponieważ MTA będzie teraz swoją uwagę poświęcać temu hacku. już robią updaty, aby zapobiec temu.

Opublikowano

Jak wchodzę na serwer (1.3.5), to po kliknieciu F12 nic się nie dzieje, a po kilku sekundach zostaje kickniety - na każdym serwerze (Nawet zagranicznych) :)

Nowicjusz
Opublikowano

Galaretce mozna powiedzieć baj baj, powodzenia dla tych co wydali siano na ten pseudo hack ;) kazde serwery maja zabezpieczenia ;) a mta daje uptade przeciwko temu ;)

Opublikowano

Z metinem tez bylo:

"aaa hackshield"

"aaaaa koniec cheatow na zawsze"

A jednak są hehe, ja bym poczekał bo z pewnością będzie - kwestia czasu.

............

Opublikowano

Caly czas pracuje nad obejsciem do anticheata. Wczesniej wykorzystywalem luke w ich anticheacie i blokowalem po prostu pakiet, teraz musze znalezc funkcje skanujaca i moze mi to chwile zajac, ale galaretka na pewno sie jeszcze pojawi.

Edit:

Obejscie juz jest gotowe, ale musze jeszcze pare rzeczy pozmieniac. Dzisiaj lub jutro prawdopodobnie wrzuce nowa wersje.

Zbieram +

Opublikowano

Mam pewien problem, ponieważ gdy klikam te F12 podczas ładowania mapki, po chwili wywala mnie i wyświetla się błąd o nazwie: "VF QUANDO" coś takiego... pomożesz?

Opublikowano

Mam pewien problem, ponieważ gdy klikam te F12 podczas ładowania mapki, po chwili wywala mnie i wyświetla się błąd o nazwie: "VF QUANDO" coś takiego... pomożesz?

Upewnij sie ze wciskasz F12 zaraz jak zaczyna sie sciagac mapa, ze jestes zarejestrowany i jezeli nie odnawiales triala od 3 dni to wypelnij ponownie formularz. Jesli posiadales wczesniejsza wersje galaretki to usun wszystkie pliki z nia zwiazane. Jezeli sciagales galaretke wczesniej niz 26min od teraz to sciagnij ja ponownie i zainstaluj. Jesli dalej wyskakuje blad sprawdz czarne okno uruchamiajace sie z galaretka i plik galaretka_log.txt czy nie ma bledow.

Zbieram +

Opublikowano

Zeby mi dzialala musze od nowa wszystko zrobic? czy tylko serial odnowic?

Od nowa wszystko zrobic, tylko zamiast rejestracji, odnowic serial.

Zbieram +

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nadal kicka mnie za Quando... Co mam zrobic?

Teraz trzeba w dobrym momencie wcisnac F12, zanim anticheat rozpocznie skanowanie, ale po tym jak zaladuje potrzebne rzeczy do gry.

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...