Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaretka MTA:DayZ - HACK

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli kiedy mam dokladnie kliknac? nie rozumiem..

usunalem wczesniej i wgralem od nowa galaretke, teraz nie mam wszystkich rzeczy jak pokazane jest na screenie i nie mam np. tego pliku co sie dawalo do mta i bodajze cgui i dayz, nie trzeba teraz?

edit: dobra, wszystko jest juz okej, dzieki :p

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy jesteście tępi ludzie, wydajecie 15zł na takie gówno, on zyskuje a wy tracicie.. Multi Theft Auto, już wie o tym syfie, dlatego jak nowa wersja tej pseudo galarety będzie się pojawiać, to i nowa wersja MTA będzie ;). Ciekawe czy autor będzie miał cierpliwość do update'owania tego czegoś ^^.. A Co do serwerów: Wcześniej gdy nie było tej pseudo galaretki, to gracze stali do 90+ na byle jakim polskim serwerze MTA:DayZ, po przez używanie tego gówna, ta populacja spadła o 50% i teraz widać jakie są skutki używania tego cheat'u. Administracja serwerów DayZ ma ubaw, i przynajmiej ma Co robić, dziennie po 10x banów albo więcej się sypie. Powodzenia życzę z tym czymś ;).

Opublikowano

Ale wy jesteście tępi ludzie, wydajecie 15zł na takie gówno, on zyskuje a wy tracicie.. Multi Theft Auto, już wie o tym syfie, dlatego jak nowa wersja tej pseudo galarety będzie się pojawiać, to i nowa wersja MTA będzie ;). Ciekawe czy autor będzie miał cierpliwość do update'owania tego czegoś ^^.. A Co do serwerów: Wcześniej gdy nie było tej pseudo galaretki, to gracze stali do 90+ na byle jakim polskim serwerze MTA:DayZ, po przez używanie tego gówna, ta populacja spadła o 50% i teraz widać jakie są skutki używania tego cheat'u. Administracja serwerów DayZ ma ubaw, i przynajmiej ma Co robić, dziennie po 10x banów albo więcej się sypie. Powodzenia życzę z tym czymś ;).

Jak gowno to zrob lepszego, a jak gowno bo hack to przypominam, ze to forum jest wlasnie o cheatach. Ludzie odchodza przez ciagle cofki. Hack jest darmowy, a za wsparcie udostepniam lepsza wersje, nikogo do tego nie zmuszam. Watpie ze MTA duzo zdziala bo przez ich aktualizacje musialem namierzyc funkcje skanujace i teraz juz nie problem robic obejscia.

Zbieram +

Opublikowano

Mam z tym problem ponieważ klikałem F12 w różnych momentach a zawsze kicka z powodem quadno :)\

A po tym quadno znów mta muszę uruchomić i nadal ten sam problem :)

Udało mi się wbić na serwa jakimś cudem ale teraz network trouble pokazuje .

Jak klikne podczas ładowania mapy to zatrzymuje pobieranie i nic nie mogę zrobić.

...................\/...................

Opublikowano

Jednak ogarnałem wiem jak pomóc ludziom :)

Opublikowano

Gdy odpalam podczas ściągania mapy pobieranie się zwiesza i stoi w miejscu , jak to naprawić?

-mam nową wersje

-usunąłem starą galaretke

-w czarnym oknie które się włącza wraz z mta nic się nie pokazuje 

RMCF

Opublikowano

Czemu jak odpalam serwa z galaretą to jak wbije na serwa to jak klikam login to nic... tak jakby był jakiś lag serwera, czy coś w tym stylu - prosze o pomoc, z góry dzięki.

Opublikowano

Czemu jak odpalam serwa z galaretą to jak wbije na serwa to jak klikam login to nic... tak jakby był jakiś lag serwera, czy coś w tym stylu - prosze o pomoc, z góry dzięki.

To samo,galaretka chyba znowu siadła 

RMCF

Opublikowano

Gdy odpalam podczas ściągania mapy pobieranie się zwiesza i stoi w miejscu , jak to naprawić?

-mam nową wersje

-usunąłem starą galaretke

-w czarnym oknie które się włącza wraz z mta nic się nie pokazuje 

A similar problem, who knows how to solve it?

To samo,galaretka chyba znowu siadła 

Za pozno wciskacie F12, przed chwila tez mnie zlagowalo jak wcisnalem za pozno.

Trzeba wcisnac w momencie jak znika ci entering game i pojawia sie downloading map, jak sciaga pierwsze kilobajty dopiero.

Zbieram +

Opublikowano

Za pozno wciskacie F12, przed chwila tez mnie zlagowalo jak wcisnalem za pozno.

Trzeba wcisnac w momencie jak znika ci entering game i pojawia sie downloading map, jak sciaga pierwsze kilobajty dopiero.

tak robię ,wciskam od razu lecz wtedy pobieranie się ścina i stoi w miejscu

RMCF

Opublikowano

tak robię ,wciskam od razu lecz wtedy pobieranie się ścina i stoi w miejscu

Dobra zapomnij, wlasnie mi sciagnelo ninja update, musze zrobic nowe obejscie.

Zbieram +

Opublikowano

Już chyba ulepszyli antyczita bo jak wbijam znowu mam kicka i te VF Quando

Chyba galaretka przegra tą wojne bo już twórcy MTA wiedzą o jej istnieniu i bedą nowe wersje jej i nowe wersje antyczity bo twórcy nie zaprzestaną póki galaretka nie zniknie... :/

Opublikowano

nie działa mi zarejestrowałem serial ale mam 1 plik za mało bo nie byłol go w paczce i mi bisze czy cos tam wysłac ale to okno z windowsa

Opublikowano

nigdy nie uzywałem owego cheata dziś go sciagnąłem wgrałem do folderu mta wchodze na serwer dayz entering game pojawiaja sie kb sciagnie sie moze 10kb juz naciskam F12 i nic. moze ktos powiedziec o co chodzi ? mam wersję 1.3.4

serial mam zarejestrowany na stronce ale trzeba cos wpisywac w ta czarna konsolkę ?

Opublikowano

Ja przy sciaganiu nawet nie mialem takiego pliku, zeby go teraz podminic..

Ale lipa, dalej blokuje sciaganie..

A moze zrobisz wszystko od nowa, bez mieszania? W sensie, ze od nowa pliki wszystkie naraz, bez podmieniania?

Opublikowano

podmieniłem i mi wywala błąd jak wyskakuje to drugie czarne okienko przed startem gry

A ja jestem jasnowidzem i wiem jaki ci blad wyskoczyl.

Ja przy sciaganiu nawet nie mialem takiego pliku, zeby go teraz podminic..

Ale lipa, dalej blokuje sciaganie..

A moze zrobisz wszystko od nowa, bez mieszania? W sensie, ze od nowa pliki wszystkie naraz, bez podmieniania?

To czekaj kilka kolejnych dni na nowe obejscie jak nie ogarniasz podmienienia 1 pliku.

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...