Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaretka MTA:DayZ - HACK

mutek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack zrobiony przeze mnie do MTA(Multi Theft Auto) pod gamemode DayZ.

Uruchamianie:
0)Jesli uzywales wczesniej galaretki to usun pliki zwiazane ze stara wersja.
1)Wypakuj plik galaretka_mtadayz.rar do folderu mta tak by pliki "Galaretka.exe" i "galaretka.luac" byly w tym samym folderze co plik "Multi Theft Auto.exe"
mta_directory_tree.png
2)Zapoznaj sie z ustawieniami(patrz nizej)
3)Zarejestruj swoj serial wypelniajac formularz tutaj:
4)Uruchom "Galaretka.exe"
5)Wcisnij F12 podczas sciagania mapy
6)Graj

Hack posiada 3 opcje:
-Wymuszenie pokazywania zegarka, gpsa i mapy,
-Pokazywanie wszystkich graczy i pojazdow na mapie,
-Pokazywanie nickow nad glowami graczy z duzej odleglosci.

Ustawienia:
-F7 - wlacza zegar i gps,
-F11 - wlacza mape,
-F12 - laduje hacka i niweluje anticheat (nalezy wcisnac podczas sciagania mapy, jak wcisniesz pozniej to moze sie nie wszystko zaladowac, jak wcisniesz przed laczeniem sie z serwerem to sie nie polaczysz)

Hack dziala na kazdym serwerze, nawet na zabezpieczonych anty-cheatem.
Hack obecnie nie dziala na serwerach zabezpieczonych antycheatem.
Testowany na buildzie 1.3.5.6162, jesli chcesz zebym zaktualizowal go do nowszej wersji, napisz wiadomosc na
[email protected]

Video:
www.youtube.com/embed/MQEOk5f0UsQ
Video z wersji rozszerzonej:

Download:

Skan:

Zbieram +

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to nie chce działać. Po prostu wgrywam, wchodze na DayZ, podczas ładowania F12. Potem jak już to nie działą F7 i inne opcje.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Działa hack pięknie. Tylko napisz o tym serialu. (Mi na serwie tylko nazw graczów nie widać).

Nazw graczow narazie nie ma w hacku, ten serwer na ktorym akurat nagrywalem filmik mial zainstalowany skrypt na pokazywanie.

Zbieram +

Opublikowano

Czy jak usune galaretka.luac i wgram moj plik w ktory wgram komende na dawanie itemow a nowy plik bedzie mial taka sama nazwe to zadziala ?

Nie bo obecna wersja hacka nie pozwala na zaladowanie innego pliku galaretka.luac niz ten w paczce. Wkrotce dodam opcje dla ludzi ktorzy wykonaja dotacje powyzej 5 dolarow ze beda mogli ladowac wlasny skrypt. 

Zbieram +

Opublikowano

Nie wiem czy sprawiło by Ci to problem, ale mógł byś dodać takie coś jak spawn broni i ammo takich jak: CZ, AK, M4? Backpacków CMAR.. ogólnie samych takich rzadnych i pro itemkow? :P

Opublikowano

Nie wiem czy sprawiło by Ci to problem, ale mógł byś dodać takie coś jak spawn broni i ammo takich jak: CZ, AK, M4? Backpacków CMAR.. ogólnie samych takich rzadnych i pro itemkow? :P

Problemu by nie sprawilo, ale nie dodam. Darmowa publiczna wersja tego hacka nie bedzie zawierala juz zadnych wiecej opcji. 

Zbieram +

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać płatnej wersji, z większą ilością opcji, ile będzie wynosiła taka przyjemność i jakie to będą opcje ;)

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać płatnej wersji, z większą ilością opcji, ile będzie wynosiła taka przyjemność i jakie to będą opcje ;)

Mysle ze do niedzieli na pewno bedzie dostepna platna wersja, ale informacja o tym raczej sie tutaj nie pokaze bo to juz wydaje mi sie naruszy regulamin, ktory zabrania handlu na forum. Kazdy kto zrobi dotacje powyzej 5 dolarow po napisaniu maila z swoim serialem ja otrzyma.

Bedzie ona posiadala mozliwosc ladowania customowych skryptow, wiec jak umiesz je pisac to sam wiesz jakie sa mozliwosci.

Standardowo bede dorzucal skrypt z opcjami:

-naprawianie auta guzikiem

-auto naprawianie auta przy kolizjach

-teleport

-c4 i bazooka

-item hack - niekonczace sie itemy w plecaku i powiekszony plecak

-vehicle hack - mozesz podmienic pojazd na dowolny z calego gta sa i prowadzic pojazdy nie posiadajace czesci lub paliwa

Zbieram +

Opublikowano

Poco ci seriale graczy ?

Ogolnie w celach identyfikacyjnych i zeby miec mozliwosc wylaczenia hacka, jak mi cos nie gra to usuwam wszystkich z listy i juz go nikt nie uzyje.

PS.Chyba znowu nie trafiles z banem

Zbieram +

Opublikowano

cheat juz wykrywalny dostałem bana na 2 serwach ;33

Admin cie zbanowac moze jak uzna ze cheatujesz, ale wbudowany anticheat nie jest w stanie cie wykryc, a nawet jakby cie wykryl to cie nie zbanuje tylko kicknie.

Polecam odznaczac w opcjach "allow screen upload".

Edit:

Widze, ze niektore polskie serwery zrobily skrypt zabezpieczajacy przed galaretka, jutro wrzuce obejscie na to, a poki co wstrzymajcie sie z uzywaniem jej na ddayz, xdayz i scarydayz

Zbieram +

Opublikowano

Admin cie zbanowac moze jak uzna ze cheatujesz, ale wbudowany anticheat nie jest w stanie cie wykryc, a nawet jakby cie wykryl to cie nie zbanuje tylko kicknie.

Polecam odznaczac w opcjach "allow screen upload".

Edit:

Widze, ze niektore polskie serwery zrobily skrypt zabezpieczajacy przed galaretka, jutro wrzuce obejscie na to, a poki co wstrzymajcie sie z uzywaniem jej na ddayz, xdayz i scarydayz

Witam :) Cheata nie polecam uzywać na Polskich serwerach :) Jestem adminem serwera scary-dayz i każda próba użycia ''Galaretki'' zostanie ukarana banem ,a każde obejście zostanie wykryte i zablokowane :) Inne serwery używają ss'ów u nas jeśli tylko włączysz czita wylatujesz z automatu :)

Cheat jest bardzo fajny na zagraniczne serwery lecz nie na Polskie :)

Opublikowano

Panie UP@ jakieś 10min temu biłem ludzi z tym na scary, więc jakoś automatu nie widać.. Ale powodzenia w dalszym życiu.. ;D

@top możesz zrobić filmik z płatnej wersji? :)

Opublikowano

Panie UP@ jakieś 10min temu biłem ludzi z tym na scary, więc jakoś automatu nie widać.. Ale powodzenia w dalszym życiu.. ;D

Postaram sie zrobic filmik dzis lub jutro

Witam :) Cheata nie polecam uzywać na Polskich serwerach :) Jestem adminem serwera scary-dayz i każda próba użycia ''Galaretki'' zostanie ukarana banem ,a każde obejście zostanie wykryte i zablokowane :) Inne serwery używają ss'ów u nas jeśli tylko włączysz czita wylatujesz z automatu :)

Cheat jest bardzo fajny na zagraniczne serwery lecz nie na Polskie :)

Zebys sie nie przeliczyl, obejscie bedzie jeszcze dzis. Cheat nadaje sie idealnie na polskie serwery szczegolnie ze mta dayz jest najbardziej popularne w polsce i u ruskich

wyłaczyłes czy cos ? bo mi wgl nie działa :3

edit: 

jest możliwość zmiany serialu ? bo dostałem bana na serial a format mi sie niepatrzy ;/

Co 3 dni trzeba od nowa wypelnic formularz z punktu 3)

Narazie nie ma mozliwosc zmiany serialu ale mam zamiar wkrotce zaczac dzialac w tym kierunku.

Zbieram +

Opublikowano

@UP No cóż powodzonka z obejściami :) Wczoraj zostało zbanowane 15 osób z automatu po wejściu na serwer zobaczymy ile dziś się złapie :) Po jakże genialnym obejściu.

2@UP Są 2 wyjaśnienia :)

Albo jest już zrobione obejście to jest pierwsze :)

Albo zwyczajnie kłamiesz :) Starą wersje sprawdzaliśmy kilka razy i była wykrywana z automatu :) Więc ''powodzonka w dalszym życiu''

Opublikowano

Nie da się włączyć, 
"Unsupported loader.dll version"

(ss: 

http://scr.hu/8my/n41dm)

A rejestrowałem serial  :)

Posiadasz nieobslugiwana wersje mta. Podaj jaki to build to moze cos pokombinuje, albo zainstaluj 1.3.4-release-5975.0.000.

W pierwszym poscie update pod wersje 1.3.5-rc-6156, teraz juz powinno dzialac.

Edit:

@UP No cóż powodzonka z obejściami  :) Wczoraj zostało zbanowane 15 osób z automatu po wejściu na serwer zobaczymy ile dziś się złapie  :) Po jakże genialnym obejściu.

Te 15 osob to ja zbanowalem testujac  jak wykorzystac wasz skrypt przeciwko wam :)

Edit2:

W pierwszym poscie nowa wersja dzialajaca pod buildem 1.3.5-rc-6156

Edit3:

Z racji ze scary-dayz znowu zmienilo skrypt antycheaterski obejscie pojawi sie jutro lub pojutrze.

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...