Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LajtCraft

rambo11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam jest fajny drop a mało jest takich serwerów. Najwięcej ma po 20% dropu czy coś a tutaj prawdziwy hard. Trzeba się namęczyć na diaxy :) Jeszcze raz polecam!

amqou1.png

Azb3sT^

Pasjonat
Opublikowano

Nie polecam serwera.

Administracja w ogóle nie pilnuje serwera.

Dziś był włam i wszystko zostało usunięte!

Opublikowano

Nespor śmieszny jesteś:)
Sam był Adminem (obraża sam sb), a że dostał degrada to podobnie jak Sajmon (gdzieś wyżej jego komentarze) musi pojechać po reklamie serwera.
Sam się wrąbał na serwer, a teraz "był włam".

Opublikowano

Zacznijmy od zera Ładny spawn +1 Brak Enchantu na 30 lvl dla graczy -1 Brak losowego teleportu -1 dobry drop z kamienia +1 brak jakiejkolwiek ochrony przed spawnem -1  razem sie uzbieralo  0/10 :(

Wg mnie jeżeli już to 0/5 a wg mnie idąc twoją oceną 4/5, osobiście nie lubię losowego tp, dlatego dla mnie to jest plus. Spawn niezły, tu się zgodzę. Nie ma enchantu 30 i dobrze. Drop jest dobry.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Dawaj co mam skopiowane :) Czekam...

Z IronHc dawniej brales , ale chyba teraz nie dziala.

MCWG pluginy oraz kolory czatu z poprzedniej edycji

Opublikowano

Z IronHc dawniej brales , ale chyba teraz nie dziala.

MCWG pluginy oraz kolory czatu z poprzedniej edycji

Co brałem z IronHC?

MCWG - pluginy? Debilu oni mają autorskie, zablokowane komendy [/pl, /plugins itp] - a tak btw. jak mam z gry im "pluginy brać"?

Kolory czatu? - haha xD

Co takiego wziąłem? Wiesz dlaczego jest u mnie na srv. szary kolor - nie rzuca się w oczy i czat tak grze nie przeszkadza.

PS:  dzięki za odświeżanie tematu:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Slaby serwer, nie polecam ;)

@SzaPL - Wchodząc na serwer też mnie to rozwaliło ! :D

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Czlowieku, naucz sie przyjac krytyke...kazdy mowi ze serwer do dupy, a ty uparcie twierdzisz ze kazdy ma zal i krytykuje serwer... sam jeszcze nie gralem, ale kazdy mowi ze pomysly etc wszystko z innych srv skopiowane - a ty uparcie twierdzisz ze tak nie jest. Lagi sa, kazdy mowi, ty odpisujesz ze to wina PC bo wysoki ping ma kazdy... az smieszne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...