Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LajtCraft

rambo11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość, aby Administracja dodała do WhiteList'y ?

Z góry dziękuję!

Nie ma możliwości, ponieważ trwają prace nad nową edycją serwera 8)

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Wiem, rozumie. 
Chodzi mi tylko o to, żeby wejść na serwer i oblukać, dodać pomysły i etc.

Pozdrawiam!

Opublikowano

No chyba cięzko o to.., żeby przy pracach nad nową edycją był ON/otwarty dla graczy - dla tego jest "oFF"

Opublikowano

Nieograniczona ilość RAM dzięki czemu zawdzięczamy BRAK LAGÓW - Haha, jebłem. 40 slotów i nie ograniczona ilość ram? Serwer slaby, chujowy spawn i pluginy.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja wyzywa od najgorszych, samo pytanie powoduje już złość na gracza, bany za nic. Napisanie 3 zdan w odstepie czasowym 2-3 sekudny dla nich to spam i leca bany na dzien/2. Serdecznie nie polecam

Opublikowano

Dla kogo niby lecą? lool22221? Dla niego się należy to nw w czym problem.. serwer cały czas wyzywa od najgorszych itp bo go np ubiją, denerwuje mnie- należy się.
Jeśli chodzi o złość admina na graczu to..? Zacytuj.

Opublikowano

Nie będę cytował w szczególności, że połowa ważniejszych osób na serwerze to dzieci -_-

Tak jak pisali UP spawn do du.. 

Nieograniczona ilość RAM ? Tak? Brak Lagów? Dzisiaj z lagów wywalało serwer ledwo utrzymuje 30 osób

Jak się nie znasz to nie rób serwerów tyle i dziękuje ...

Opublikowano

Ty się tak znasz.. że ci admina nie dałem to już ... nie bd cytował. Wiem że spawn daremny. Admini to dzieci? Każdy jest starszy od cb to więc...

Opublikowano

Nie umiesz przyjąć krytyki to się nie odzywaj za to co ja robiłem na poprzednich edycjach to mi się raczej należy ten admin a berciq nic nie robi i ma .. zastanów się co ty robisz..

Opublikowano

Up wiem:D Przekonałem już się na tym xD
Kilka skryptów i laguje jak.. ale już usunąłem te gówna i już nie ma lagow:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...