Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LajtCraft

rambo11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa - spawn? Wiem, że jakaś super nie jest, ale po co wieksza/lepsza?

ZitCrafta - nie ma chyba to nic do rzeczy. Jak się im należy to niech mają za swoje.

Pluginy? hahaha xD Tylko msg. z AuthMe skopiowałem a tu od razu pluginy! xD Dobre:) Tak wgl. ma zablokowane patrzenie w /pl, /plugins, /?

Pluginy zablokowane? Hmm... wypiszę Ci dosłownie wszystkie i popieram @UP'y Pluginy są badziewne, factions ma bugi. Skopiowane od LifeHarda... No niestety Wasze badziewnie skrypty są zablokowane - nie wypiszę ich :/

WorldBorder, AutoMessage, WorldEdit, NoCheatPlus, Skript, dragoTeleport, SuperCensor, Vault, ClearLag, Multiverse-Core, PermissionsEx, MyCommand, WorldGuard, Essentials, OtherDrops, EssentialsSpawn, AZRank, TreasureChest, EssentialsChat, AuthMe, Factions, CombatLog wszystkim, którzy sprawdzą bardzo pomogę - komenda /about <trzymaj tab>

Opublikowano

Pluginy zablokowane? Hmm... wypiszę Ci dosłownie wszystkie i popieram @UP'y Pluginy są badziewne, factions ma bugi. Skopiowane od LifeHarda... No niestety Wasze badziewnie skrypty są zablokowane - nie wypiszę ich :/

WorldBorder, AutoMessage, WorldEdit, NoCheatPlus, Skript, dragoTeleport, SuperCensor, Vault, ClearLag, Multiverse-Core, PermissionsEx, MyCommand, WorldGuard, Essentials, OtherDrops, EssentialsSpawn, AZRank, TreasureChest, EssentialsChat, AuthMe, Factions, CombatLog wszystkim, którzy sprawdzą bardzo pomogę - komenda /about <trzymaj tab>

Źle przeczytałeś. Ja nie pisałem, że ja mam zablokowane /pl, /plugins itp tylko on.

Co ci to dało, że to podałeś? Sam mogłem dać.

badziewne skrypty? Haha:) Jeden tylko jest i nie rozumiem "zablokowane" - normalnie działa to wiec..

Jakoś nie zauważyłem, żeby Factions miało bugi.

Pluginy skopiowane? Haha:) - a może trochę estetyski skopiowane z srv. który w tej chwili i tak "nie istnieje" - nie dostępny dla graczy, prace nad nową Edycją.

Pluginy bardziewne - co się nie podoba?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o pluginy to są w miarę dobrane, niektóre są nie potrzebne niektóre z innej bajki, ale zebrane do tzw. "kupy" tworzą całkiem dobrą paczkę.. Administracja czy ja wiem.. Zapytałem się czemu są takie lagi na spawnie to otrzymałem wiadomość od kogoś z "zielonym" nickiem wiadomość zmień kompa.. Nie wiem czy to Administracja czy VIP, który może latać.. Jeżeli to drugie to psuje cały urok serwera.. Spawn mi sie bardzo bardzo nie podoba.. Nie wiadomo co gdzie jest, nawalone tego dookoła.. Jeżeli chodzi o całą resztę to jest całkiem w porzadku.. 7.5/10

https://www.youtube.com/watch?v=IRjvn8qcKlc

Opublikowano

Serwer normalnie - jak by nie było jakiś lagów, wg mnie jest super (wiem, że jestem Adminem ale..) trwają prace nad nową, lepszą odsłoną serwera. Jeśli all pójdzie good to bd lepiej xD Na razie nie wchodzę na srv. bo robie to co pisałem wyżej:D - troche jest "zaniedbany"

@2down coś ci nie wyszło xD

Opublikowano

Rambo ja to rozumiem w 100%, i chociaż dobrze, że przyjąłeś w normalny sposób moje słowa a nie jak połowa ludzi, która by mnie zlinczowała i powiedziała, że ich serwer jest najlepszy.. ;)..

Opublikowano

Okazało się, że to nie tylko kopia IC, lecz wielu, wielu innych serwerów.

Nam ukradli system chatu, a co z innych? nwm ;/

4iClOgq.png

To jest administracja? Hę?

Opublikowano

No nw co w tym takiego złego. Poreklamować nie można? Rozmawialiśmy o tej "kopii" i wg. mnie z tego co wynika od was "skopiowane" jest tylko <-> / <+> co na wielu serwerach jest. Choćby thorcraft.ma*c.pl.
A z tego ss nic nie wynika prócz tego, że wbiłem poreklamować.. to więc właśnie...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...