Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LajtCraft

rambo11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznijmy od zera Ładny spawn +1 Brak Enchantu na 30 lvl dla graczy -1 Brak losowego teleportu -1 dobry drop z kamienia +1 brak jakiejkolwiek ochrony przed spawnem -1  razem sie uzbieralo  0/10 :(

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Po co ma być na 30 lvl enchant? To jest dla Vip sVip. A tak wgl. to jest survival... trzeba samemu zrobić, Enchant jest na spawnie ale tylko na ok 20 lvl
Losowy Teleport? Bedzie niedługo-wcześniej był w skrypcie.
brak ochrony przed spawnem? Nie rozumiem... Ochrona nowych graczy? - Mało na którym srv. jest, może bd ale nw..

Opublikowano

Tak, właśnie planuje.. 
Najprowdopodobnie będzie o 11.00 jaki? - Nie wiem, się wymyśli xD
Masz propozycje jaki? Pisz!

Opublikowano

O co ci dokładnie chodzi? Motd - miałem prawie taki sam tylko sb troche poprzerabiałem na twój styl:) (pogrubione LAJTCRAFT , reszta swoja).
No a więcej to...
A co mnie ma czekać .. te twoje "hackedy" - hahha xD Hasło zobaczył w konsoli i cwany.. xD

Opublikowano

Factions ma bugi. Zalecam go usunąć z serwera, ja go usunąłem jak najszybciej. Dlaczego? Mój kolega ma taki skrypcik, że tepa go na kordy KAŻDEJ gildii, im więcej ramu masz, tym szybciej znajdzie kordy. Nie polecam Factionsa.

Co do serwera, grałem, super.

Everybody lies

uSQEFZv.png

Opublikowano

Mapa - spawn? Wiem, że jakaś super nie jest, ale po co wieksza/lepsza?
ZitCrafta - nie ma chyba to nic do rzeczy. Jak się im należy to niech mają za swoje.
Pluginy? hahaha xD Tylko msg. z AuthMe skopiowałem a tu od razu pluginy! xD Dobre:) Tak wgl. ma zablokowane patrzenie w /pl, /plugins, /?

Opublikowano

No choćby... też prace... ale nie. Mapa jak zwykle budowana - nie jakaś super ale po co lepsza?
Pluginy w jakim sensie nie przerobione? Config? - jak zawsze będzie "odświeżony". Nowe, lepsze ulepszenia.

PS: Piszę się "w ogóle".

Opublikowano

"Lepsze ulepszenia" haahhaahhahahahahhahahaha poza tym mapa jest z neta... z tego co widzialem to  2 elementy dodane.A ty zamiast zajmować się serverem stoi od 2 dni i reszta administracji robi...

A wszystko wyjaśnia to, że jesteś rudy..

W życiu znałem 2 rudych oboje fałszywi...

Opublikowano

Co w tym śmiesznego "Lepsze ulepszenia", że się tak uśmiałeś?
Reszta administracji? W sensie ty też? - Też byłeś, a gówno robiłeś.
Jeszcze pytanie: od kiedy jestem rudy? - No, nw ja nie wiedziałem, że jesteś. Ty sb coś wymyśliłeś i sb wmawiasz.. ale ok:)

PS: 2x ci wziąłem Admina za to, że odwalałeś jakieś .... i za każdym razem <foch>, "pojazd" pod reklamą itp. 
Dziecko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...