Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sevor.pl [Dedyk] [Hard]

EltseN :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

halo halo gdzie ta latka ?

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

52ffb88fca83f.png

beczka ;s

norma

mow gosciu z miejsca za ile bo nie chce marnowac czasu

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Powiem tyle zamiast korzystać , że inny serwer nawalił to tak samo plamę dajecie hmm...

Ja by się starł zdobyć tamtych graczy :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Bedzie ten start dzisiaj  ?

4uc581.jpg

Opublikowano

"takie pierdolenie DaVinci... Wcześniej podobno sponsor namieszał, a po 15 minutach nagle się nie wyrobiliście ??"

niezle wałki:) tu sponsor tu sie nie wyrobili ;]

Bedzie ten start dzisiaj  ?

raczej nie

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Bo niektórzy mają złą interpretację wiadomości. Pisałem, tylko, że Sponsor kupił nową maszynę i dlatego się nie wyrobiliśmy : ) Niektórzy lubią interpretować jedną wiadomośc wielorako. Start o 21 łątka 20:40/50 jeżeli nie będzie to znaczy, że start przełożony na jutro, pozostaje wam czekać do 21, ewentualnie spać : )

10209759208649268152.png

Opublikowano

Bo niektórzy mają złą interpretację wiadomości. Pisałem, tylko, że Sponsor kupił nową maszynę i dlatego się nie wyrobiliśmy : ) Niektórzy lubią interpretować jedną wiadomośc wielorako. Start o 21 łątka 20:40/50 jeżeli nie będzie to znaczy, że start przełożony na jutro, pozostaje wam czekać do 21, ewentualnie spać : )

Haha jak jutro to spierdalaj leszczu haha ty i mma taki leszcz jednostrzałowy. Metińczyk kurwa w oktagonie hahahahah

Opublikowano

Ale co to w ogóle ma być każesz czekać potem gadasz jak nie będzie mamy iść spać bo jutro to jakiś żart ??

Jak ty nas traktujesz w ogóle człowieku ogarnij się nie mów czegoś czego potem będziecie żałować tak to jest jak się takie rzeczy robi na ostatnią chwile .

Pierw wszystko się robi i sprawdza a następnie dopiero startuje . Profesjonal team .

Opublikowano

Haha jak jutro to spierdalaj leszczu haha ty i mma taki leszcz jednostrzałowy. Metińczyk kurwa w oktagonie hahahahah

Nie pisz nie na temat .

Ale co to w ogóle ma być każesz czekać potem gadasz jak nie będzie mamy iść spać bo jutro to jakiś żart ??

Jak ty nas traktujesz w ogóle człowieku ogarnij się nie mów czegoś czego potem będziecie żałować tak to jest jak się takie rzeczy robi na ostatnią chwile .

Pierw wszystko się robi i sprawdza a następnie dopiero startuje . Profesjonal team .

Traktujemy was normalnie, ponieważ wiele osób twierdzi, że jak później niż 21 to nie będą grali i lepiej przełożyć start na jutro.

Idziemy wam na rękę a i tak zawsze ktoś narzeka i jeszcze mówi , że was nie szanujemy.

Wszystko było sprawdzone i działało po prostu maszynę zakupiliśmy nową dla waszego komfortu, ale i tak będą marudzić ;/

Start miał i tak być jutro, jednak gracze nalegali na sobotę 20:00 chociaż istniała możliwość, że nie z naszej winy coś się stanie i się opóźni.

No i za wszystko przepraszamy : )

10209759208649268152.png

Opublikowano

Nie pisz nie na temat .

Traktujemy was normalnie, ponieważ wiele osób twierdzi, że jak później niż 21 to nie będą grali i lepiej przełożyć start na jutro.

Idziemy wam na rękę a i tak zawsze ktoś narzeka i jeszcze mówi , że was nie szanujemy.

Wszystko było sprawdzone i działało po prostu maszynę zakupiliśmy nową dla waszego komfortu, ale i tak będą marudzić ;/

Start miał i tak być jutro, jednak gracze nalegali na sobotę 20:00 chociaż istniała możliwość, że nie z naszej winy coś się stanie i się opóźni.

Dla mnie możecie startować o 24 nawet ja mogę poczekać byle nie do jutra.

Opublikowano

Za to że Kamil Stoch zdobył 2 złoty medal jakieś raty dziś :D

4uc581.jpg

Opublikowano

Nie pisz nie na temat .

No i za wszystko przepraszamy : )

Mi nie chodziło o to mam tylko do was pytanie .

To wasz serwer ? Jeżeli tak to wy ustalacie datę to wy nawalacie i naprawiacie więc skoro nie mieliście pewności to było dać w niedzielę , ale jeżeli jeszcze z rana piszecie ,że o 20:00 i jest to pewne no to nie dziwcie się , że marudzą bo daliście im nadzieję i im ją zabieracie :)

A i jeszcze warto dziś startować tym bardziej , że konkurencja nawaliła z 800 graczy online :)

Opublikowano

Wyczuwam raty expa dziś 

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...