Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sevor.pl [Dedyk] [Hard]

EltseN :3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale pelerynke co sie nie konczy byscie mogli dodac

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Nie polecam.
Administracja założyła na forum 3 tematy w których mogliśmy wypisywać bugi, a i tak ostatecznie niczego prócz dropu ulepszaczy nie naprawili.
Ludzi jest bardzo mało, więcej niż 150 na 100% nie ma.
Bug na bugu.
+

4uce.png

nie wiem co to za id na item, bo nie chce mi sie sprawdzac, ale wygląda podejrzanie :D

Opublikowano

serwer padł dziękuje pozdrawiam:)

tak to jest jak lamusy się zabierają za coś czego nie umieją ^^

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

WYPIER*** z tym gównem i szczery przekaz do Lenego :

NIE RÓB GIMBIE JUŻ NIGDY SERWERA.

Takie bugi jakie ty tam miałeś naprawia się w max 1h.

Stracony czas.. 

20utztj.jpg

Opublikowano

Nie polecam LenY'ego ani Cannzasa kilka miechów im robiłem grafike, wgle nie znają się na rzeczy miałem dostać % z is'a którego nie dostałem, padli zanim wstawli, nawet nie odpisują a  Cannzas (ElsteN) to dziecko, chociaż każdy to wie : )

10209759208649268152.png

Opublikowano

Nie polecam LenY'ego ani Cannzasa kilka miechów im robiłem grafike, wgle nie znają się na rzeczy miałem dostać % z is'a którego nie dostałem, padli zanim wstawli, nawet nie odpisują a  Cannzas (ElsteN) to dziecko, chociaż każdy to wie : )

DaVinci, jak widać zostałeś po prostu zrobiony w chuya. Tak to jest jak sie robi interesy z małymi chłopcami :)

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Oj oj pajacu ^^ dziękujemy i pozdrawiam :) Te dziecko umie wiecej niż ty się nauczysz do końca życia :) Nie wiesz z jakiej winy wyłączyliśmy serwer :) Przez sponsora, ktory przeniósł pliki na inną maszynę bez naszej wiedzy. Dziękuję :)

3326577568.png

Opublikowano

Adrian.png

Wszystko robił LenY ty tylko zajmowałeś się forum i ts którymi się właściwie nie zajmowałeś : )

Kolego nie pracowałeś nad grafiką kilka miechów :) Bo w teamie byłeś zaledwie 2 tygodnie :) To że serwer padł prze bugi, które były przez zmienienie maszyny nie moja wina :) Wina Kombajnika, który przeniósł pliki bez mojej wiedzy, tyle w tym temacie :)

Proszę o zamknięcie !

3326577568.png

Opublikowano

Mam archiwum sprzed miesięcy i 2 dni gdy pisałeś, że mnie chcecie czyli to więcej niż 2 tygodnie szkoda mi tego czasu również proszę o zamknięcie !

10209759208649268152.png

Opublikowano

dokładnie ja dawałem im tydzień niecały a tu prosze ;) Ci panowie niech lepiej wracają bawić się klockami ....

mhaha h:D no tak ;] jak tam wasz serwer z eq navi

3326577568.png

Opublikowano

Witam ! Chciałbym napisać że ja nie miałem nic do czynienia z tworzeniem tego projektu ! Doszedłem do teamu w dzień startu w celu drobnych pomocach ! :D Nie sądziłem, że administracje przerośnie pare problemów i zamkną serwer na drugi dzień :) Nie mam czasu niestety by odwalić całą robotę za administrację, niestety też tworzę własny projekt gdzie poświęcam 100% swoich sił oraz 99% wolnego swojego czasu. Bardzo  mi przykro, że nie wyszło ale napiszę jeszcze raz, ja nie miałem nic do czynienia z tworzeniem tego projektu ! :) Nie miałem wpływu na to czy serwer będzie otwarty czy zamknięty. Jedno co jestem wam w stanie zapewnić to to, że na moim serwerze będzie nieco inaczej, błędy, które były na sevorze były winą błędnego wrzucenia plików na maszynę przy czym wytworzyło się kilka bugów - dla mnie niespełna 1-3 dni roboty. Nie mylcie mnie z tym projektem i nie miejcie mnie za złego człowieka ! :) Gdyby ktoś miał do mojej osoby jakiekolwiek pytania znajdziecie mnie na gg 41285824. Pozdrawiam ! :D

Opublikowano

Adrian.png

Wszystko robił LenY ty tylko zajmowałeś się forum i ts którymi się właściwie nie zajmowałeś : )

Oh nawet ja jestem na tym ss <3

Ogólnie to szkoda, planowałam grać, ale te proste bugi, które nie były naprawione to jakaś masakra. No coż, porażka jednym słowem. :3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...