Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sevor.pl [Dedyk] [Hard]

EltseN :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sevor :) żadna Resthea ;) Zapraszamy Client będzie już jutro dostępny do pobrania !

czemu na kazdej prezentacji jest dungeon wieza demonow? przeciez nie jest to nic nowego...dodajcie ww

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu na kazdej prezentacji jest dungeon wieza demonow? przeciez nie jest to nic nowego...dodajcie ww

no ale jest. chcą pokazać że jest ich dużo :D zawsze to coś !

11211199701050204044.png

Opublikowano

to daliście z terminem.. Sobota, godz. 20...

O tej porze każdy licealista wali w gaz i staje przede mną trudna decyzja, a w zasadzie łatwa. Zaleje pałe, żeby lepiej nocka w metka poszła :D

Prędzej nie damy rady. Do godziny 19:00 będę miał kilka spraw do załatwienia. Była możliwość głosowania co do startu pomiędzy Sobotą 20:00 a Niedzielą o 12:00 czy jakoś tak no i wyszło jak wyszło ;)

Opublikowano

Kakashi i bydlo z jakiegos tam priva gdize ciezko bylo ubic azraela wbijamy tutaj ;]!

Opublikowano

Po prostu zostało to zaczerpnięte od tego serwera. Wykonali bardzo ciekawy projekt no i szkoda że upadł. Głupotą było by nie skorzystać. Ich pracę doceniam. Co do Interface - po co mamy brać jakieś brzydkie / nieprzejrzyste skoro tutaj mamy bardzo estetyczny. System tworzenia peleryn też ciekawy pomysł. Po co mamy dawać tylko do IS'a ;)

teraz to żeś chłopie dojebał. Ten interface jest tak krzykliwy z samymi itemami w handlarce... metinowi ZAWSZE pasował ciemny interface, lub taki ciemny brąz... A nie praktycznie pomarańcz..

Nie zagram, wszystko to co zawsze po za tym czekam na innego priva (niestety, era hardów jużs ie skończyła. Ludzie w dupie mają sezonowe privy) :P No chyba, że ktoś zrobi Ku*ewsko klasycznego privka metin2 (Normalnie tak jakby przenieść się w czasie 2009r.) to wtedy to bym nawet nie wiem.. xD no ale cóóóż.

Powodzenia.

@AW Gdzie dropią bronie 75? Rekrutacja ON?

Przewagę zawsze daję ale dużo przedmiotów będzie można zyskać w grze więc sam będziesz musiał odpowiedzieć sobie na to pytanie ;)

Ziomeczku, Ty już sam odpowiedziałes mu :D

No tanio nie będzie ;)x1

No tanio nie będzie ;)x2 hhehehe

No tanio nie będzie ;)

Teraz tylko głowimy się nad tym czy dodawać Kamienie duchowe bo wielu graczy skarży się by nie dodawać ich . Czekam na resztę wypowiedzi.

Wielu? Chłopaku, gdzie Ty tu masz wielu? xD

Teraz tylko głowimy się nad tym czy dodawać Kamienie duchowe bo wielu graczy skarży się by nie dodawać ich . Czekam na resztę wypowiedzi.

Bez konkretnej reklamy, dobrego sprzętu i isem w pewnym sensie podobnym do gówna małysza można stwierdzić, że coś tu jest nie tak, ale cóż. Każdy priv teraz taki. Poczekam 2 tygodnie do miesiąća, jak bd stał, liczba graczy będzie przekonywująca - zagram!

@down.. ja bawię się w tym gównie dopiero 2 tygodnie ty masz doświadczenie.. I żeby fajnego interfejsu nie widzieć? xD

­graphic.png

Opublikowano

Hmm noo kusi kusi tylko ten start troche lipny jutro powinien o 20 max startowac;)

Nie damy rady :unsure:

teraz to żeś chłopie dojebał. Ten interface jest tak krzykliwy z samymi itemami w handlarce... metinowi ZAWSZE pasował ciemny interface, lub taki ciemny brąz... A nie praktycznie pomarańcz..

Nie zagram, wszystko to co zawsze po za tym czekam na innego priva (niestety, era hardów jużs ie skończyła. Ludzie w dupie mają sezonowe privy) :P No chyba, że ktoś zrobi Ku*ewsko klasycznego privka metin2 (Normalnie tak jakby przenieść się w czasie 2009r.) to wtedy to bym nawet nie wiem.. xD no ale cóóóż.

Powodzenia.

@AW Gdzie dropią bronie 75? Rekrutacja ON?

Gdzie dropią masz w prezentacji wystarczy przeczytać. Rekrutacja OFF. Jeżeli szukasz serwera Easy to nie wchodź w prezentację której przedrostkiem jest Hard bądź Medium. Co do Interface. Jedyny dobry który może dorównać to standardowy ;)

Opublikowano

No tanio nie będzie ;)

Nie dodawac

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Według mnie nie powinniście dodawać tych kamieni.Za dużo by pomogły osobom z większym portfelem.

Opublikowano

Według mnie nie powinniście dodawać tych kamieni.Za dużo by pomogły osobom z większym portfelem.

Dlatego właśnie pytamy się o to was graczy ;)

Client dostępny będzie jutro w godzinach 8:00-10:00

Do teamu dołącza Mikolajek1233 [SGM]

Rekrutacja na Moderatora forum-ON

Opublikowano

Serwer sie zapowiada ciekawie może zagram bo od pół roku nie grałem bo same syfy wychodziły tylko mam 2 pytania

Czy w Dt na epickie bronie można ulepszać czy nie ?? i czy ulepszenie na epicką broń jest 100% czy nie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...