Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sevor.pl [Dedyk] [Hard]

EltseN :3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam bardzo serdecznie ! Serwer startuje dzisiaj o 20:00  link do pobrania Clienta : https://mega.co.nz/#!IloDABrI!N1Gh3-7tD5vAeOUlJPL5EwunYeUnYhsLpi0JS2CmPc4

o 18-19 dostaniecie łatkę, którą trzeba pobrać aby móc włączyć Clienta i grać razem z nami !

SKAN : 90025336368059507832.png

Zapraszam po więcej info na forum !

Pozdrawiam [GA]Cannzas

3326577568.png

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie ! Serwer startuje dzisiaj o 20:00  link do pobrania Clienta : https://mega.co.nz/#!IloDABrI!N1Gh3-7tD5vAeOUlJPL5EwunYeUnYhsLpi0JS2CmPc4

o 18-19 dostaniecie łatkę, którą trzeba pobrać aby móc włączyć Clienta i grać razem z nami !

Zapraszam po więcej info na forum !

Pozdrawiam [GA]Cannzas

Szkoda , że tak późno start przed wami startują jeszcze kilka innych , ale cóż zobaczymy , któremu pójdzie najlepiej .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Reff

Reff? po co spamujesz? Lepiej odpowiedz na pytania ... Coś czuje że serwer będzie nie ogarnięty (Chodzi mi o administracje)

Opublikowano

Zawitam na pewno :) Żaden dobry hard nie może mnie ominąć.

Ps. Dlaczego nie działa strona ?

Strona chwilowo OFF

Reff? po co spamujesz? Lepiej odpowiedz na pytania ... Coś czuje że serwer będzie nie ogarnięty (Chodzi mi o administracje)

Kolego naucz się czytać :) 

Przepraszam za komplikację :) Strona już ON, wprowadzałem poprawki.

3326577568.png

Opublikowano

Kolego naucz się czytać :)

Nie jestem twoim kolegą :) Może zacznijmy od tego ty masz 16 lat więc do mnie na Pan jak już. I ogarnij ten twój spam bo Refresh można robić co 24h na pewno nie wbije więcej osób na serwer jak co chwile będzie robił te swoje "Reff"  Ps.Leci report na ciebie już :)

Opublikowano

Sciagam... ale szalu chyba nie bedzie dopiero jest 60 pobran

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

No już pobrałem zagram dlaczego ?

Bo w ostatnim mi czasie startują same Easy/Medium Hardów żadny a jak startują to jakieś dupne ten wygląda przyzwoicie , ale żeby grało się dobrze to tak 200 + chociaż by się przydało .

Będzie licznik na stronie ?

I czy już dzisiaj będzie włączony IS ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

No już pobrałem zagram dlaczego ?

Bo w ostatnim mi czasie startują same Easy/Medium Hardów żadny a jak startują to jakieś dupne ten wygląda przyzwoicie , ale żeby grało się dobrze to tak 200 + chociaż by się przydało .

Będzie licznik na stronie ?

I czy już dzisiaj będzie włączony IS ?

Is jest włączony już teraz, lecz jeszcze nie jest do końca zrobiony (brakuje w nim petów, nie pamiętam czego jeszcze).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...