Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avestia.pl [Dedyk] [Medium]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj serwer był dość mocno atakowany, jednak atakujący wybrał najsłabszy pkt serwera czyli plik DB, Przez regularne wysyłanie danych na port db zapychał jego prace niestety db padało bardzo szybko od rozpoczęcia ataku co uniemożliwiało naszemu systemowi zabezpieczeń zablokować hosta/ip atakującego. Do godziny [około] 23 staraliśmy się przywrócić stabilność serwera, udało się nam to połowicznie. Dzisiaj mamy zamiar poprawić stabilność serwera tak aby gracze mogli płynnie grać na serwerze. Dzisiaj powinno być już lepiej udało się nam przygotować zaporę specjalną dla wrażliwego DB :-)

Czemu masz w opisie GG pisz na PW podam ? 41399988  to jest twoje GG jak byś zapomniał jeśli będzie trzeba podam ci nawet twój numer fona xD 

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po kostium Youtuber'a trzeba się jakoś z wami skontaktować , że zgłasza się własnego let's playa do udziału w konkursie na wybór tego yt'bera ?

Opublikowano

Po kostium Youtuber'a trzeba się jakoś z wami skontaktować , że zgłasza się własnego let's playa do udziału w konkursie na wybór tego yt'bera ?

NA forum jest temat "YouTuber" tam wejdz i poczytaj ;)

Opublikowano

Czemu masz w opisie GG pisz na PW podam ? 41399988  to jest twoje GG jak byś zapomniał jeśli będzie trzeba podam ci nawet twój numer fona xD

Upublicznianie danych prywatnych bez mojej zgody :-)  no no teraz będą problemy :-)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Troian jeden wielki złodziej i oszust :)

Ja niby czemu ? to ja wam wszystko naprawiłem a wy mi nawet nie daliście kasy za to :) jak będę miał ochotę opublikuje pliki przed i po moich naprawach oraz Całego clienta + obejście aby grać na KM więc ? :) 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam serwer świetnie się gra i zapraszam do gry początki nie są trudne.

Naprawdę ciekawy serwer.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Polecam serwer świetnie się gra i zapraszam do gry początki nie są trudne.

Naprawdę ciekawy serwer.

Ok jakoś mnie zachęciłeś więc wbije :) Mam nadzieje ,że więcej ludzi będzie

@Edit

Dlaczego link aktywacyjny nie przychodzi ?

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Ok jakoś mnie zachęciłeś więc wbije :) Mam nadzieje ,że więcej ludzi będzie

@Edit

Dlaczego link aktywacyjny nie przychodzi ?

LINK AKTYWACJI NIE JEST WYMAGANY

Opublikowano

Ludzie wbijać na serwer i nie przejmować się małą ilością graczy,wszystko będzie wam łatwiej zdobyć :D serwer naprawdę fajny. Mogę wspomóc na początek yangami i zbrojami na 80lv. Gra tutaj zaczyna się od 90lv,od 40lv można już wyexpic szybko lv w grocie av2

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...