Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avestia.pl [Dedyk] [Medium]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, znam jednego z administratorów :)

@@; Ile waży client?

Wieczorem będzie client, jeszcze nie wiem ile będzie ważył na 100% :) 

BigMen ,kiedy podasz clienta??

Jak pisze na prezentacji dziś prawdopodobnie o 20:00 :)

Opublikowano

ostatnie zbroje to te same co stalki czy je tez zmieniliscie

Stalka została też zmieniona ale już ss nie dawałem do prezki ;)

ps to co było jako stalka jest teraz na najwyższy lvl ;)

Opublikowano

jeśli to pytanie było to sorki nie załważyłem ale w ile wbić można max +60 ?

Serwer zapowiada się fajnie ponieważ :

+ są nowe mapki takich nie widziałem nigdzie jeszcze

+system broni jest w miare ciekawy brakuje mi starszych Epiców ale git

- Kostiumy nic nowego widziałem już takie gdzieś .. ;]

Wejdę i ocenie serwer po starcie ;]

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

jeśli to pytanie było to sorki nie załważyłem ale w ile wbić można max +60 ?

Zależy od tego jak kto expi, powiedzmy około 1h może mniej ;)

Opublikowano

75+ bronie normalnie lecą?

Na dungeon'ie przeczytaj pierwszy dungeon :)

Wiadomość z ostatniej chwili

Z przyczyn technicznych musimy dać download Clienta o 23:00 jest to już ostatnia zmiana daty nie martwcie się! Przepraszamy za kłopoty.

Opublikowano

Skąd bornie 75 lv ? ;)
Długo będe bił 75 ?;D
Bony wchodza max ? 

Jakaś reklama oprócz Browara? ;d

d2dp.png

Opublikowano

@adams9422 wszelkie propozycje takiego typu na forum proszę pisać jutro ostatni dzień na takie bajery ;)

@Thens Bronie na 75 z dungeonów pisałem to już kilka razy ;)
75 czy trudno być hmm, pisałem wcześniej że 60 wbijesz w ok. 1h , oczywiście zalezy jak expisz

a jeżeli chodzi o inne reklamy, dużo ich aż strasznie nie ma ale  jeszcze postaram się więcej reklamować ;)

Opublikowano

Trojan Warum.pl ci nie wypalił miejmy nadzieje ze ten serw ci wypali i nikogo już nie oszukasz bo kasę to ty potrafisz wyciągnąć słyszałem z pewnych informacji oraz słyszałem że jesteś dobry technik ale też dobry oszust na kasę :P

Nie zagram oraz nie Polecam Serwera ponieważ mam swoje Powody co do Trojana oraz nie będę Polecał Serwera ja już się oto Postaram żeby jak najmniej luda grało ze względu na Trojana Pozdrawiam .

Opublikowano

START 18:00

Zapraszamy wszystkich na TS'a o 16:00 na pogaduchy 

z administracją [strefa Avestia.pl]

download_button.png

Client download

http://avestia.pl/AVESTIA.PL.zip

Skan:

Rejestracja będzie możliwa 2 godziny przed startem zarówno jak i ItemShop

Należy zrobić nowe KONTO!

DZIŚ odbędzie się konkurs na naszym fanpagu do wygrania 10x 100SM! [Pare godzin przed startem]

https://www.facebook.com/MetinAvestia
Opublikowano

nie polecam , kolejne gówno dla kasy słabo wykonane tekstury zbrojek itp

na odwal sie ! 

Następny ;) Hajs, hajs, hajs więcej gadajcie o tym hajsie :) Staram się ale skoro przychodzi człowiek i gada "serwer dla hajsu" "na odwal się" to masakra :)

Opublikowano

No taki serwer to mi się podoba, napewno wbije!

Fajny system ulepszeń,nie ma masy broni i zbroi..

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Witam,grałam na serwerze wczesniejszym i milo spedzalam tam swoj wolny czas teraz testuje bete,to najlepszy serwer na jakim gralam .Irytują mnie opinie poniżajace i obrazające graczy i administracje.Wpada tu jeden glupek bo niewiem jak nazwac dana osobe ktora w pelni sobie zasluguje na takową nazwe i wyraza swoja opinie co nikogo to nie obchodzi,tektura mu niepodoba sie , a jednoczesnie reklamuje inny serwer,jakby głupota ludzka umiala fruwac to by latal jak golab,musialam to napisac,ja polecam ten serwer ,przynajmniej dam mu szanse i innym tez proponuje,zagrajcie i sami sie przekonajacie .Pozdrawiam.

beztytuusmn.jpg

Opublikowano

ło jezu o_O teraz to zrypaliście system ulepszania zbroi po całości o_O wcześniej był o wiele wiele lepszy ^_^ no ale mimo tego serwer polecam xD

Opublikowano

ło jezu o_O teraz to zrypaliście system ulepszania zbroi po całości o_O wcześniej był o wiele wiele lepszy ^_^ no ale mimo tego serwer polecam xD

Dodaliśmy ciekawy połysk :) Myślę że inaczej to wygląda teraz w grze ;) na ss tego nie widać bo nie było jeszcze wtedy tego ;)

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale te pliki nie są wasze. Mimo, że kupiliscie je od Marka nie miał on do nich pełnych praw, bo należały one również do Nixa który nie zezwalał na sprzedawanie.

Wiecie, ze z nim nie ma żartów, wiec rada ode mnie, zmiencie pliki, oszczedzicie sobie czasu.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale te pliki nie są wasze. Mimo, że kupiliscie je od Marka nie miał on do nich pełnych praw, bo należały one również do Nixa który nie zezwalał na sprzedawanie.

Wiecie, ze z nim nie ma żartów, wiec rada ode mnie, zmiencie pliki, oszczedzicie sobie czasu.

Od marka nic nie kupiliśmy, kupiliśmy pliki od Daniela i zostały one całkowicie zmienione wykorzystaliśmy pojedyńcze questy które pisał on najbardziej zależało nam na domenie i grafice resztę przebudowaliśmy pod siebie i od nowa pozatym nie powinno cię to nawet obchodzić i zaśmiecasz forum nabijając obie posciki ;)

Opublikowano

Dziś ma być start a ty wylatujesz z takim gównem i kłamstwem ? -,- Proszę Cię ;)

Ps : Musicie najpierw wydac hajs na reklame zeby potem zarobić kilka yt 

Vulturiuz 

Tream

Larry

Kei

ThailGT

Nikola

lisek1000

WeeZyHakeR

BinoxYT

Alucard

MrAre3lek

Adas

SiemBid

Zbawiciel

MultiLureX

Leo ;D

Zgłoście się do nich ;D To taka mała pomoc + strony typu metin2list, metin2mod.tk, pmt2.pl + reklama na FaceBooku ;* 

d2dp.png

Opublikowano

Jak komuś nie działa patcher niech uruchomi jako Administrator, a jeżeli pisze że nazwa użytkownika lub hasło jest złe to musi pobrać NAJNOWSZY client ze strony!

SERWER ON :)

download_button.png

Client download

http://avestia.pl/AVESTIA.PL.zip

Skan:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...