Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avestia.pl [Dedyk] [Medium]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś jeszcze bd onn ? bo nwm co robic :))

Trudno mi powiedzieć :) Jesteśmy na ts jak coś zapraszamy na bieżąco informacje na ten temat , kanał taki jak w ogłoszeniu u samej góry

Opublikowano

Witam, wczoraj serwer był dość mocno atakowany, jednak atakujący wybrał najsłabszy pkt serwera czyli plik DB, Przez regularne wysyłanie danych na port db zapychał jego prace niestety db padało bardzo szybko od rozpoczęcia ataku co uniemożliwiało naszemu systemowi zabezpieczeń zablokować hosta/ip atakującego. Do godziny [około] 23 staraliśmy się przywrócić stabilność serwera, udało się nam to połowicznie. Dzisiaj mamy zamiar poprawić stabilność serwera tak aby gracze mogli płynnie grać na serwerze. Dzisiaj powinno być już lepiej udało się nam przygotować zaporę specjalną dla wrażliwego DB :-)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Oj strona nie działa, niby mam starego klienta nawet, ze nie mam Pozdrawiam -,- Nie wiem jak ty niby masz te różne strony itp i nigdy nie ''padły'' jak servera nie umiesz utrzymac ... Pozdro 600 na rejonie ;D

d2dp.png

Opublikowano

Oj strona nie działa, niby mam starego klienta nawet, ze nie mam Pozdrawiam -,- Nie wiem jak ty niby masz te różne strony itp i nigdy nie ''padły'' jak servera nie umiesz utrzymac ... Pozdro 600 na rejonie ;D

Już u nas wszystko działa ;) i umiemy utrzymać serwer nie martw się :)

Opublikowano

Czytaj co pisaliśmy UP był źle ustawiony FW i zanim blokada zareagowała na atak padało db teraz zmodyfikowaliśmy pracę pliku GAME->DB i wszystko działa ładnie :-), a co do padającej strony po prostu serwer www jest mocno obciążony bo dalej prowadzone są na niego ataki ale jak na razie strona stoi, tylko czasami łapie laga :-)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czytaj co pisaliśmy UP był źle ustawiony FW i zanim blokada zareagowała na atak padało db teraz zmodyfikowaliśmy pracę pliku GAME->DB i wszystko działa ładnie :-), a co do padającej strony po prostu serwer www jest mocno obciążony bo dalej prowadzone są na niego ataki ale jak na razie strona stoi, tylko czasami łapie laga :-)

Tojan nie Pierwszy Serwer robisz i zawsze masz Problemy z Plikami niebawem zrezygnujesz bo powiesz lub napiszesz że nie masz Siły do tego :) nie pierwszy serwer robiłeś i każdy po jakimiś czasie padał jak na razie to masz same problemy jak widać ale jest sposób na to ty jesteś pazerny na kasę to mały przelew na konto i będziesz działał na dal ale jak na razie to szału nie ma z graczami jak widać no i tak będzie bo paru kolegów już wy chujałeś z serwerami teraz masz nową ekipię ale nie zapominaj tych co wychujałeś oni też cię wychujają z graczamy pozdrowienia z zeznanego TS ludzie już wiedzą co mają pisać na temat tego serwera i ciebie jaki Koleś jesteś Pozdro .

Opublikowano

Radler289 bdb mu napisałeś i znowu klapa sie kłania tak jak z warum było tylko tam wpuscił jedną osobę i mu cały serwer musiał zamknąc taki on technik haha tylko kase a potem bedzie grac palcem na metku haha fajnie

Opublikowano

czemu tak mało osób gra tylko 140 ;/

Spoko Spoko czy gra te 140 osób ? może tak może nie lub licznik jest podkręcony :) 

Opublikowano

Spoko Spoko czy gra te 140 osób ? może tak może nie lub licznik jest podkręcony :)

Hehe licznik podkręcony dobre ;) Wez człowieku się mocno otrząśnij bo takie głupoty piszesz że szkoda czytać :)

Opublikowano

Pierdlicie jakies smuty ze technik chujowy, ze serwer ma licznik podkrecony a nawet tam nie zagraliscie skonczcie  pierdolic glupoty i przestancie odstraszac ludzi -.-

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

1. Ile osób jest gdzieś między 16, a 18?
2. Gdzie są wejścia na dungeony?
3. Kiedy zostanie wprowadzona aktualizacja z 200lvlem i co w niej będzie?
4. Będzie reklama u większych YTberow typu ZabQ, Vulturiuz, Arelek?

5. W którym królestwie gra najwięcej osób?

6. Jest wspólny chat?

Serwer mi sie podoba, szkoda tylko, że tak mało graczy.

tenor.gif

Opublikowano

1. Ile osób jest gdzieś między 16, a 18?

2. Gdzie są wejścia na dungeony?

3. Kiedy zostanie wprowadzona aktualizacja z 200lvlem i co w niej będzie?

4. Będzie reklama u większych YTberow typu ZabQ, Vulturiuz, Arelek?

5. W którym królestwie gra najwięcej osób?

6. Jest wspólny chat?

Serwer mi sie podoba, szkoda tylko, że tak mało graczy.

1. w Weekendy wiadomo więcej teraz tak 140-150 w tygodniu

2. Duch Wojownika w miescie

3. Jak wbije pare osób 150 , lub wcześniej zrobimy bo musimy ogarnąć mapki i nowe dungeony itp ;)

4. Narazie BROWAR nagrywa z naszego serwera z większych YouTuberów.

5. Czerwonki

6. Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...