Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avestia.pl [Dedyk] [Medium]

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może wbiję, start piątek czy sobota? Bo mylą mi się już te daty.

ps, dajcie update do 200....

W sobotę, można inaczej napisać? Można

Odrazu mi się lepiej to przeczytało.

Damy 200 napewno gdzieś pare dni po otwarciu, chcemy pierw ogarnąć najważniejsze rzeczy :)

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sobotę, można inaczej napisać? Można

Odrazu mi się lepiej to przeczytało.

Damy 200 napewno gdzieś pare dni po otwarciu, chcemy pierw ogarnąć najważniejsze rzeczy :)

Jakąś reklamę macie? Żeby nie było 100 osób na starcie.

Opublikowano

Jakąś reklamę macie? Żeby nie było 100 osób na starcie.

Reklama ma być u YouTubera jednego, jeszcze załatwię u kilku zobaczymy :)

Opublikowano

widze że troian to złodziej bo robili WARUM I ZNOWU IM NIE WYSZŁO TERAZ ZNOWU AVESTIA bo koledze chcieli maszyne zajebać troian i jego koledzy taka o nim prawda i on tu jest za gm haha śmiechy na tym serwerze

Opublikowano

Avestia zrbia tak jak z serwerem Warum jeden dzien i go szlak tafi bo to goście co warum prowadzili aline to ci sami  zjebali serwer dalismy maszynę jeden dzien a na drugi dzień już szlak trafił serwer a oni kombinowali zeby coś zrobić z maszyną bo nawet forum nie działało bo im wszystko szlak trafii Troian tam był jak gm  maszyne może chceli koledze zakoscic ale im nie wyszło nicbo maszyna przepadła terazx znowu kombinuja na nowo haha i klapa bedzie nie polecam wcale serwera

Opublikowano

Up. Polski jezyk, trudny jezyk? Wiesz co to interpunkcja?

Lecz wracajac do tematu, moze ktos potwierdzic slowa pana nademna?

Pierwsza odslona serwera bardzo mi sie spodobala, mam nadzieje, ze owa bedzie udana...

Opublikowano

Avestia zrbia tak jak z serwerem Warum jeden dzien i go szlak tafi bo to goście co warum prowadzili aline to ci sami  zjebali serwer dalismy maszynę jeden dzien a na drugi dzień już szlak trafił serwer a oni kombinowali zeby coś zrobić z maszyną bo nawet forum nie działało bo im wszystko szlak trafii Troian tam był jak gm  maszyne może chceli koledze zakoscic ale im nie wyszło nicbo maszyna przepadła terazx znowu kombinuja na nowo haha i klapa bedzie nie polecam wcale serwera

Ja pierdole..

facepalm_500.jpeg

Opublikowano

Nie wiem kolego o co ci chodzi :) A czy serwer padnie po paru dniach? NIE NIE PADNIE! BĘDZIEMY DO SKUTKU DZIAŁAĆ JAK COŚ BĘDZIE NIE TAK!

Ja nie znam Troiana historii i mnie to nie obchodzi, z tego co mi mówił zle piszesz, całkiem inaczej to wyglądało i nie wnikam w szczegóły.

nie zagram serwer nie ma przyszłości .

przecież to znowu aline ludzie zlitujcie sie ile można .....

Aline? nie rozumiem

Opublikowano

Lipa że start 15.02(sobota) bo to jest prawie już koniec weekendu a w piątek najlepiej się zaczyna grać ;D

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Lipa że start 15.02(sobota) bo to jest prawie już koniec weekendu a w piątek najlepiej się zaczyna grać ;D

W sobotę bo chcemy jeszcze w Piątek porobić dużo rzeczy ;) Nie chcemy robić po starcie hehe :P

Opublikowano

Nie wiem kolego o co ci chodzi :) A czy serwer padnie po paru dniach? NIE NIE PADNIE! BĘDZIEMY DO SKUTKU DZIAŁAĆ JAK COŚ BĘDZIE NIE TAK!

Ja nie znam Troiana historii i mnie to nie obchodzi, z tego co mi mówił zle piszesz, całkiem inaczej to wyglądało i nie wnikam w szczegóły.

Aline? nie rozumiem

inaczej bo się teraz cyka bo miał robić serwer nam to spierdolił i muwił ze studia a teraz naraz chce mu sie robić serwer powiedz temu gnojowi ze jest idiotą jak nie wiem i kłamcą bo maszyne mieli na1 dzien i potem szlak trafił ten serwer co go robili a potem kobinowali bo cos im nie wychodziło pajac jeden teraz znowu sie wciska i robi z siebie błazna zasraniec jeden

Opublikowano

Piotrek daj sobie już spokój, nie ja was wychujałem wy sami siebie chujaliście... A zemnie zejdź nie umieliście między sobą dogadać kto ma co zrobić to macie ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Piotrek daj sobie już spokój, nie ja was wychujałem wy sami siebie chujaliście... A zemnie zejdź nie umieliście między sobą dogadać kto ma co zrobić to macie ...

to nie piotrek tylko kto inny bo go w huja zrobiłes gnojku jeden bo taki z ciebie kolega ze w chuja ludzi robisz bo chcieliście cos kombinować z maszyną ale nie wyszło bo email był na kim innym nie twuj troian i ci nie wyszlo  a teraz to masz czas siedziec i robić serwer l taki z ciebie technik od7 boleści znowu coś zchrzanicie i padnie

Opublikowano

Przetłumaczy mi ktoś wszystkie posty pana wolek151 na język polski ? W żaden sposób nie mogę zrozumieć tego bełkotu ...

Co do serwera jak widzę tę zbroje na 131 Lv. to mi się rzygać chcę  -  na przykład sura przypomina w niej jakąś śmieszną, magiczną rusałkę z animowanych bajek dla dzieci w wieku przedszkolnym.

Poza tym serwer wydaję się w porządku ;)

Opublikowano

Przetłumaczy mi ktoś wszystkie posty pana wolek151 na język polski ? W żaden sposób nie mogę zrozumieć tego bełkotu ...

Co do serwera jak widzę tę zbroje na 131 Lv. to mi się rzygać chcę  -  na przykład sura przypomina w niej jakąś śmieszną, magiczną rusałkę z animowanych bajek dla dzieci w wieku przedszkolnym.

Poza tym serwer wydaję się w porządku ;)

Zbroje  zostały już zmienione ;) Jutro podmienie screeny :) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Temat jest o serwerze i pytania powinne byc o serwerze i niemozecie wyjasniac tych spraw na innej drodze? kogo to obchodzi czyje te pliki a kto robil grafike kto robil znaczki pieczatki i inne rzeczy...nas jako graczy inteseruje tylko gra ,stroje kostiumy skile ,gralam na Avestii i spodobal mi sie ten metinek i jezeli jest reaktywacja niecierpliwie zaczekam na premiere a wszelkie nieporozumienia popiszcie sobie prywatnie bo nas jako graczy to nie obchodzi i zle sie to czyta .Ja jak najbardziej polecam serwer jest duzo nowosci i ciekawych form grania takze za zrobienie serwera łapcie + pozdrawiam.

beztytuusmn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...