Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ciągle ten sam błąd!!!!!!!!!

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2f547449c63652fa

76561198115213832.png

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mr_Fire

Wejdź w folder %LocalAppData% i usuń folder McMinePolak ;)

@HicKD

Jeśli launcher/paczka modyfikacji się nie uruchamia:

Jeśli launcher się nie uruchamia lub masz problemy z paczkami modyfikacji wystarczy że usuniesz wszystkie wersje Javy zainstalowane na Twoim pececie, a następnie uruchomisz ponownie launcher - on automatycznie pobierze odpowiednią wersję tego środowiska :)

Opublikowano

Chciałem kiedyś pisać podobny launcher lecz teraz uważam że przy tb nie mam szans raczej bo już się nie wybije ;) tyle pobrań launchera że kopara opada :D

A tak juz na powaznie to nie myslisz nad przepisaniem tego launchera na jave? Bo chcem paczki popatrzyc a tu u sb na linuxie tego nie rusze ;(

Opublikowano

@matixd3 Myślałem nad wersją na Linuksa, ale uruchamiałaby się ona poprzez środowisko Wine. Przepisanie całego API launchera do Javy to jednak sporo roboty jest ;p (tym bardziej że Javę ogarniam tylko składniowo xD)

Opublikowano

Przez wine to kazda aplikacje exe mozna odpalic

Najlepiej uczyc sie javy piszac aplikacje ;) pozniej latwiej ci bedzie sie nauczyc pisac pluginy lub mody :D

Opublikowano

@leszcu8023 Mógłbyś wgrać paczkę modów DW4 jaka ma DROLLERCASTER ? Podaje teraz mody to mógłbyś wgrać tą paczkę na ten launcher. Wielu by się ucieszyło :) 

Opublikowano

Mam problem z włączeniem paczki Pingwin pack 5 . Naciskam Graj pisze "uruchamianie clienta" na konsoli a potem minimalizuje launchera a potem włącza go z powrotem i gra się nie uruchamia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem zmienić launchera z zyczu na jakiś dobry z skinami. Wybór padł na Mineshafter. Wszystko ładnie, ładnie, ale pliki od mc nie chciały się ścignąć. Zacząłem szukać launchera na mpc i wtedy znalazłem crystal launcher. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam :)

Ps: proszę o stworzenie 2 serwera bez modów poniewaz mam konputer z drewna i mam ściny.

Opublikowano

@leszczu8023

Chyba nie przeczytałeś dobrze jego pytania. :D

@KruszakPL

Normalnie się logujesz do launchera, po prawej stronie klikasz "Zmień skina", rejestrujesz się na NonCraft (przez stronę), a potem normalnie logujesz w launcherze, wklejasz link do swojego skina/pelerynki, klikasz zapisz, odświeżasz, wpisujesz nick, znowu zapisujesz, zamykasz okienko i grasz. :O

Warto dodać, że mod na skiny nie działa na wersji 1.7.4. + (@leszczu8023 kiedy się za to zabierzesz? :D )

Opublikowano

Naprawisz ten błąd "Błąd sumy kontrolnej paczki. Spróbuj pobrać paczkę ponownie" ?

Bo chciałem pograć na Minecraft Hero 2, a tu nie działa... 

Opublikowano

Jakie planujesz updaty launchera? ja sądze że osiągnąłeś szczyt: x 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...