Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy możesz mi podać link do tego? Szukam, lecz jedyne co znajduje to TO. Jest to kod źródłowy, a nie sterownik  8S

PS: .NET Framework 4.5 posiadam.

Pobierz jeszcze raz instalator - stary instalator próbuje się połączyć z nieistniejącymi adresami ;)

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodziło wtedy, że instalator wywalał taki błąd, lecz wszystko już działa.

Zmień jeszcze adresy rejestrowania się, bo gdy chciałem zarejestrować się(po skończonej rejestracji wywaliło mnie do domeny .tk jak i w poczcie email zmień domene :D).

Opublikowano

INFO CO DO NOWYCH WERSJI LAUNCHERA:

1. Mam w planach wykonać już dawno obiecany system instalacji własnych modów (mody pobierane z mojego serwera) oraz możliwość tworzenia z nich własnych instancji.

2. W nowej edycji launchera będą dwa kanały dystrybucji paczek modów: WIP i Release. Jak sama nazwa mówi WIP to paczki w trakcie rozwoju, które mogą zawierać liczne błędy. Pomiędzy kanałami będzie można się przełączać w configu.

3. Bardziej rozbudowane API: mam zamiar rozbudować API launchera (np. system komunikatów, lista użytkowników online itp.)

Mam zamiar wyrobić się przed świętami, lecz prawdopodobnie każdy punkt będzie realizowany w osobnej wersji ;p

Czekam na zrealizowanie tego, zapowiada się z*********e. :)

Opublikowano

Sciągnełem sobie paczke modów yogbox i pingwina 5 i ani 1 ani 2 nie dziala co jest z tym lanczerem ?

Licze na PLUSA + :D
Opublikowano

@borsik3

Normalnie wrzucasz do folderu mods (wchodzisz %appdata%/Roaming/Crystal-Launcher/instances/<nazwa paczki modow/jakis szablon np. Optifine_Forge.1.7.2>/.minecraft/mods i tu wrzucasz wszystkie mody. Mozesz rownie dobrze po prostu wejsc do ustawien launchera i kliknac "Otworz folder" i wchodzisz w instances/<nazwa paczki>/.minecraft/mods. :D

Opublikowano

Sorki ale launcher do d... Zadna paczka nie dziala jedynie co w nim działa to orginalne minecraft ... Popraw tego laucznera bo jak narazie to jest 0

Licze na PLUSA + :D
Opublikowano

Uwaga!

Jeszcze w tym tygodniu wydam update launchera, który umożliwi tworzenie własnych paczek modyfikacji :) Z początku lista modyfikacji będzie uboga, ale z czasem się ona rozrośnie.

Opublikowano

@up 

Czyżby powrót TooManyMods lite ?!

ale z*********e !!! Aktualnie jeśli to wyjdzie to będzie mój ulubiony launcher !

Słuchaj Leszczu, próbuje zrobić konto na forum crystal launcher i mam ciągle błąd z captcha :(

9ir738.jpg

Opublikowano

Nowy update zawierający kreator paczek modyfikacji wydany ;)

Aktualnie są tylko trzy modyfikacje na jeden szablon ale z dnia na dzień będą dodawane dodatkowe modyfikacje ;)

Opublikowano

Mam pytanie, podczas uruchamiania byle jakiej paczki modów, gdy już mi się wszystko pobierze klikam graj, launcher minimalizuje się, a po chwili znów się pojawia, a minecraft się nie włącza. 
Czy mógł by mi ktoś pomóc ? 

Opublikowano

Witam, mam mały problem z launcherem gdy chce go uruchomić wyskakuje mi komunikat "nie można zainicjować systemu konfiguracji."

nie mam pojęcia jak to naprawić więc proszę o szybką pomoc :(

Opublikowano

Czesc mam problem z wejsciem na serwer z modami przez paczke DCAPack.Laduje mi sie serwer i nagle wywala z launchera.Ma ktos podobny problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...