Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher (MPLauncher) - Wiele paczek w jednym miejscu [Premium/NonPremium].

leszczu8023

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy launcher jest updatowany? Bo z tego co mi się wydaje nie ma tam żadnych aktualnych modów na 1.8 :(

Opublikowano

Help me!

Nie moge dodac zadnych modow bo mi nie dziala minecraft.

Pobieram sobie optifine forge 1.7.10

wchodze ble/ble/crystal luncher/instances/forge 1.7.10/.mine/mods

sciagam mody z minecra**forum typu applites energetics buildcraft etc.

wrzucam do mods i? dupa...

jak probuje uruchomic to znika luncher i za chwile sie pojawia...

co moge zrobic? bo paczki techniczne jakie sa wgrane sa niezbyt aktuane (typu wersja 1.4.7....)

Opublikowano

@TheMentor jest bug z wersją 1.7.10 [launcher nie pobiera odpowiednich bibliotek]. Dzisiaj postaram się wydać update z poprawką tego błędu - znałem problem wcześniej ale nie miałem jak go naprawić (komputer w konserwacji xD)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodasz paczke rezipack prosze?

ps.czemu moge dodać tylko 3 mody wlasne (wlasną paczke chce zrobic)

Ps help mam problem nie  moge dodać skina klikam dodaj skina i prosze zaloguj sie to kilkam rejestruj (bo nie mam konta) i nic sie nie dzieje?

Opublikowano

gratuluje twórcy, wersja chyba 6.1 przy 3 modach minecraft laguje [GDYŻ LAUNCHER TYLKO 1 GB RAMU WYKRYWA] a wersja 6.7 nie chce sie włączyć...

mam 4GB RAM i procek 3.60GB MHz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gratuluje twórcy, wersja chyba 6.1 przy 3 modach minecraft laguje [GDYŻ LAUNCHER TYLKO 1 GB RAMU WYKRYWA] a wersja 6.7 nie chce sie włączyć...

mam 4GB RAM i procek 3.60GB MHz

procek 3.60gb mhz? Co to ku*wa jest?! :D Nowa jednostka jakas?

Launcher nie pobiera się .. ;D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Mam problem, gdyż na wakacje postanowiłem powrócić do minecrafta i ściągnąłem znowu launchera, zainstalowałem szablon Optifine 1.7.2 próbuję grać, ale mam problem, gdyż podczas ładowania minecrafta (wyświetla tylko czarne w środku okienko :/  ) wyrzuca do poziomu launchera.No niby launcher rozpoznaje ten błąd, ale nie poda rozwiązania xD.Proszę o pomoc :P
P.S Na innym (gównianym) launcherze minecraft działa, podejrzewam, że coś z oddawaniem ramu javie i minecraftowi :P
Próbowałem przeinstalować Frameworka 4, ale to nie pomogło :P

Anybody will help me?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten launcher ma wirusa! Jeżeli nie chcesz żeby twój komp miał wirusa to lepiej tego nie pobieraj! Przez to wyskakuje mi Brontok i jak czasami gram to wyskakuje Not Sandboxed! To są wirusy! nie pobierać tego launchera!

about.Brontok.A.html

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...