Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START: SOBOTA 19:00] VULCANUS - EXP: 100X, DROP: 50% || SEASON: 6, EP: 3

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak można to ile RF ma dmg na 4k ene z Dark Side? ponieważ na większości serwerach jest źle (za mało dmg) zbalansowany i nie da się grać a z chęcią bym nim pograł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

RF miał u nas za to za dużego DMG'a, którego już poprawiłem ;P

BOX OF KUNDUN DROP MAX ITEM LVL +7

BOX+5:

nu3q5ab4kfqx.png

BOX+4:

euns3c1bu9tx.png

BOX+3:

o9wlsbtwrkck.png

BOX+2:

ibdwnlq05g4e.png

BOX+1:

ggdktwhs8v9x.png

Opublikowano

Nie nie Xearth. Alork daj nick w grze ustawimy się, dostaniesz RF'a i sprawdzimy to razem. O 16 wyłączamy serwer, spoty będą dla wszystkich niespodzianką i już mogę powiedzieć, że będą nie standardowe. Czyli nie spotkamy super spota bezpośrednio w zamku Devias3. Zwykłe spoty będą miały po 5 mobków, te ukryte po 10. Będzie również arena z okrojonymi spotami, ale będzie. Jeśli chodzi o skile do dw to kilka będzie dodanych na start jako, że DW z początku jest stosunkowo słaby.  Jakby ktoś chciał inne informacje to proszę pytać. Drop z bosów na którym się zawiedliście wcześniej został zupełnie zmieniony.

Z selupana zamiast jakiś dziwnych gówienek mogą wam dropnąć nawet 3x itemy z wyższej półki.(Nie wspomne, że  z boxa + 5 też mogą polecieć wam 3 itemki nawet do +7) Z zwykłych boxów to: lecą Serduszka z nich itemy nie exe do +12, firecrakery itemy nie exe do +12, golden i silver medal = kamienie, pumpkins = itemy wyższego lvla nie exe, box of heaven chaos card = losujemy w lorenci na itemy różnego rodzaju spośród wszystkich.  Już nikomu nie polecą lewe kamienie czy coś w tym stylu. Dopracowałem drop zwykłych boxów tak jak chciałem. Z kunduna mogą wam polecieć itemy exe z wyższej półki oraz ancienty i socket itemy. Z maya hands polecą wam odpowiedniki boxa +4, a u medusy z boxą +5 i boxa +4.

Opublikowano

WbijaC ! :D naprawdę warto !!!

Powoli, to dopiero sie okaże , czy warto, popusc troche wodze emocji :P

testowałam troche  no i... okaże sie w praniu :)

Opublikowano

Mam problem, podczas próby włączenia klienta wyskakuje mi błąd: itemtooltip_eng.bmd m generalnie pierwszy raz takie coś mi sie wydarzyło. Jakaś rada?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...