Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| Bukkit - Autorskie pluginy || Zlecenia - Pomoc, tworzenie, przeróbki pluginów - FREE ||

AramekPLTV

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jużczekam dwa dni na zatwierdzenie mojego pluginu FactionsTag... Bukkit opierdziela się ;c A tak to byście mieli wcześniej plugin :(

Opublikowano

Ty mówisz o factionstag a ja sobie tak czytam i ty miałeś chyba z 10 pluginów już wstawić xD

No super :P

czekam na factionstaga :P

Opublikowano

Obecnie tworzę również spory projekt, więc nie mam czasu tylko na pisanie publicznie pluginów :) A te które uważam za fajne, to piszę :) Proste :)

Opublikowano

Jużczekam dwa dni na zatwierdzenie mojego pluginu FactionsTag... Bukkit opierdziela się ;c A tak to byście mieli wcześniej plugin :(

Wstaw po prostu tutaj, nie musi być na BukkitDev ;)

Opublikowano

Zrob ten plugin na ramki kur !

Ten plugin na ramki to tak zwane "nazywanie itemów" ;)

Chodziło mi o to, że podczas nazwania itemu w kowadle albo poprzez jakiś plugin, gdy włożysz go w ramkę będzie taki efekt ;)

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Jest już taki plugin - pvpstats na dev.bukkit.org

Co do autora tematu mam propozycję dotyczącą przerobienia lekko jednego pluginu, link do niego podam na PW.

Opublikowano

napisal bys mi plugin na tabliczki taki jaki jest na serwerze np mysg,pl

np.

[TheWalls]

Oczekiwanie

1/24

□□□□□□□□□□  <---- i tutaj na poczatku zeby pojawial sie zielony kwadracik pozniej jak jest polowa to pomaranczowy a jak jest pelny to czerwony i jak arena wystartuje to te wszystkie napisy na                                            tabliczce znikaja

i jak startuje

[TheWalls] i tutaj zeby mozna bylo wpisac inne minigames np TnTRun HideandSeek itp

startuje

□□□□□□□□□□ <- cale na czerwono

[czas do startu]

post-676693-0-24443300-1393447447_thumb.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, czy możesz zedytować plugin PvpLevels? Żeby się po prawej wyświetlało TOP5 pvp graczy z tego pluginu (5 - możliwość zmiany w configu, komenda reload i nazwa tablicy wyników też do zmiany w configu)
Dzięki.

Opublikowano

Plugin na statystyki ELO:

/gracz <nick>  - sprawdza staty gracza

/ranking - sprawdza swoj ranking

/top - Ranking top 10

Wiadomość po zabiciu: Gracz Aramek zostal zabity przez Nik5PL (+23)

Opublikowano

Przepraszam bardzo, lecz przez ostatnie 3 tygodnie nie miałem jak ogarnąć kompa, a więc przepraszam was i piszcie pod tym postem jakie chcecie pluginy :) A jak chcecie się dogadać dokładniej na temat pluginu to na TS3 IP: xx

Opublikowano

Siema, czy możesz zedytować plugin PvpLevels? Żeby się po prawej wyświetlało TOP5 pvp graczy z tego pluginu (5 - możliwość zmiany w configu, komenda reload i nazwa tablicy wyników też do zmiany w configu)

Dzięki.

To zrób :)

Opublikowano

Czy możesz zedytować plugin PvpLevels? Żeby się po prawej wyświetlało TOP5 pvp graczy z tego pluginu (5 - możliwość zmiany w configu, komenda reload i nazwa tablicy wyników też do zmiany w configu - ale nie wymagam).

Dzięki.

No zrobisz z tym?

Bo czekam długooo już, a potrzebuje tego:D

Opublikowano

fake temat do nabijania lajkow i postow ...

nie pytaj sie czy chceilibysmy plugin tylko wstaw tamte 4 ktore wiekszosc osob ci pisalo i ten swoj factionstag czy jakies inne gowno 

Opublikowano

Znam dobrze autora tego tematu nie ma go teraz w ogóle na ts3 zapewne ma zajęcia wazniejsze do roboty niż pisanie tyle pluginów (Wazniejsze sprawy-Nauka)

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zrobilbys mi plugin ze jak upadniesz na wczesniej weznaczony blok to teleportuje cie na wyznaczone miejsve? Przyalo by sie na parkour:)

Zrobilbys mi plugin ze jak upadniesz na wczesniej weznaczony blok to teleportuje cie na wyznaczone miejsve? Przyalo by sie na parkour:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...