Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| Bukkit - Autorskie pluginy || Zlecenia - Pomoc, tworzenie, przeróbki pluginów - FREE ||

AramekPLTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie jestem taki ;) Jak chcecie mogę udostępniać source, ale zaraz będą osoby które będą "pożyczać" sobie kod. Możesz nawet wpisać / i kliknąć tab to zobaczysz że nie ma żadnych podejrzanych komend.

Taki plugin byłby trochę laggujący, lecz jak koniecznie chcesz to dopisuję go do listy zleceń ;P

A i taka informacja, mnie wczoraj nie było praktycznie przy kompie, więc nie udało mi się napisać jakiegoś pluginu ;P Przepraszam.

Posiadałem taki plugin, zapisywał dane do bazy MySQL i nie za specjalnie lagował :P

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, czy mógłbyś napisać plugin który po wpisaniu komendy np /kiedy pokazywało graczy na liście których nie było 7 dni albo żeby dni było można w configu ustawić .

Taki plugin byłby trochę laggujący, lecz jak koniecznie chcesz to dopisuję go do listy zleceń ;P

A i taka informacja, mnie wczoraj nie było praktycznie przy kompie, więc nie udało mi się napisać jakiegoś pluginu ;P Przepraszam.

WTF o.O w czym on miał by lagować?

to tylko kilka linijek kodu :D  miałam nawet taki plugin ale połączony z całym serwerem, czyli jak ktoś nie zgłosi nieobecności to po kilku dniach działka znika, essentilas usuwa config i ogólnie wszystkie pluginy zapominają o graczu :P

Ale to już więcej zabawy :P szczególnie z usuwaniem działek

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMdx.
Jestem początkujący, lecz już trochę potrafię, poprzez pisanie innym pluginów douczam się:)

Jeszcze taka dodatkowa informacja, jak ktoś potrzebuje TS3 pod swój serwer minecraft, to mogę mu go całkowicie za darmo zahostować, sloty do ustalenia. Jak chcesz takiego TS3, to zgłoś się do "AR4M€KPL" na serwerze TeamSpeak3 IP: pogadaj.net Kanał "Prośba hostu TS3". IP twojego serwera to byłoby "twoja_nazwa.pogadaj.net" . 

Opublikowano

Twoje nowe skrypt są najlepsze ! Wszystko jest łatwe w konfiguracji i nie buguje się. Prezentacja także jest wykonana starannie, czekam na więcej !

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

A dałbyś zrobić minigre Tobiko? Fajnie to się zlożyło :D

Opublikowano

Aramek , cos mi sie wydaje ze ty nic nie umiesz i tylko sobie przerabiasz pluginy .

Ludzie czekaja i czekaja .

Jesli Jestes taki pro to napisz plugin na gildie pod hardcore.

Zapraszam na najlepszy Server Minecraft 1.7.2/1.7.4 Survival+Gildie ! IP: Vipercraft.ench.pl

Opublikowano

Ja potrzebuje konfiguracji albo podanie bynajmniej opisu lub przykladu jak obsluzyc plugin KingKits zeby na 3 mapach pvp dawalo inne eq czy ktos mi pomoze w konfigurcji tego pluginu.

Witam,

Mogę zaoferować pomoc w profesjonalnej konfiguracji pluginów,  pisaniu skryptów/pluginów, łączenie pluginów z bazą danych oraz wiele wiele więcej związanego z serwerem mc :) oczywiście za darmo . Możecie do mnie napisać na forum lub znaleść mnie na moim serwerze :) 

pomoglbys mi na moim serverze

Opublikowano

Co powiecie na taki plugin że po kliknięciu na tabliczkę na przykład z pierwszą linią [PIG] w wyznaczonych wcześniej poprzez komendę koordynatach zespawnuje się świnia? (Bardzo dobre do świniarek ;))

Opublikowano

Aramek i jak zwykle jego fake tematy do nabijania postów i zareklamowania swojej sieci. Dno, szczyt beszczelności.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

@up
Dariuszu, czy ja gdziekolwiek zamieściłem informacje o moim serwerze? Nie więc takich rzeczy nie pisz bo założę się że z pewnego mojego pluginu i tak skorzystasz :)

Opublikowano

Stworzył byś taki plugin jak na znanym polskim Hardkorze MCHC.

W pluginie chodzi o level przy nicku, za wykopanie surowca "diamentu" dostajesz 16pkt a trzeba nazbierać 300pkt żeby mieć ten 2 lvl. I jak masz np 10 lvl to możesz dojść do gildi, jak masz 15 to możesz ją założyć. Nwm czy wiesz o co mi chodzi. Ale zrobił byś coś takiego>?

Opublikowano

Dam coś trudnego (i tak nie będzie Ci się chciało)

- Autorski na gildie

- Ustawiasz crafting i możesz tam ustawić co ten item będzie robił, coś jak cobbel x na mchc

- Lvl koło nicku (mchc)

- Drop do ekwipunku (działający z otherdropsem)

Do przerobienia:

- Factions dodanie np. /f create (tag) (nazwa). Tag będzie nad nick'iem gracza. Oraz itemy na stworzenie gildii (w jednym pluginie nie np. Payinitemsforguild). Mogą być również spolszczone komunikaty oraz komendy typu /f zaloz (tag) (nazwa), /f opusc, itp.

Opublikowano

Co z tymi pluginami ? ^^ Bo już niektórzy czekają na jakieś nowości, a z Twojej strony żadnych oznak zycia : <

O 12 miał być jakiś dodatek ;D

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...