Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| Bukkit - Autorskie pluginy || Zlecenia - Pomoc, tworzenie, przeróbki pluginów - FREE ||

AramekPLTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no fajnie, tylko szkoda że pisze pluginy na serwer dla Youtuberów (nie, nie tych mających 1k widzów, tylko tych mających 300k+ widzów), a tam raczej takie coś by nie przeszło bo bym cały czas musiał do jakiegoś programisty pisać xD

Jak chcesz to mogę napisać taki plugin jaki opisałem dla udowodnienia że sam mogę coś takiego zrobić ;)

BTW. Jeśli miałbym ten plugin który opisałem używać na jakimś serwerze (i to jeszcze napisany przez Aramka) to musiałbym być debilem. W dodatku wolałbym już użyć Factions.

Jeśli masz coś jeszcze do dodania to możemy porozmawiać na TeamSpeaku. ;)

To napisz :< a najlepiej podejmij moje smerfne wyzwanie :D

I ten, żeby nie było takie nudne ;/ to niech każdy nad tym zespawnionym szkieletem widzi własny nick (tak tylko dla zabawy, możesz użyć protocolLib by się nie pier... z packetami, bez NMS i tak się nie obejdzie, ale przynajmniej packety odpadna :D)

Co do aramka... ja tam nigdy nie widziałam żadnego jego pluginu więc trudno mi coś powiedzieć :D

(te tutaj to nie ma co oceniać)

@anty offtop :D

Można by też napisać minigierke typu MobArena, ale stoi sie na jakiejś platformie w kilku graczy i stara się nie dopuścić zombiaków do środka :P (my stoimy wyżej na szkle czy cuś)

Coś podobnego co SethBling robił, ale z wypasem :> można by tam na środku zrobić dziure z widokiem na wioske NPC i każde spadnięty zombie - wybucha jeden budnek.

I trzeba chronić wioske :D

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm :D

Myślałem może na czymś takim, że zrobisz plugin na craftowanie np. cobblestoneX.

W cfg.yml

Np piszesz:

jaki item: cake/cobblestone X

nazwa: MagicCake/CobbleStoneX

co ma dawać: effect/item

jaki ma dawać: speed/kość-pajęczyne-perłe-zgniłe mięsko

na ile ma dawać: 30 seconds/ --

wiadomość: Dostales speeda na 30 sekund!/ Wylosowałeś prezent z cobblestonex!

Wiesz o co mi chodzi :D

Mogłbyś coś takiego ogarnąć?

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

AramekPLTV - może minigrę AchtungDieCurve? Fajny pomysł :D

Gracz biega np po bedrocku, klocki pod nim zmieniają się w wełnę, a jeżeli inny gracz przebiegnie po nie swoim kolorze wełny to odpada z gry : >
Coś takiego ciężko nie jest napisać  :P

Opublikowano

@_const

Zajebisty pomysł ;P Z czasem się zrobi :P

@Robinsnowboard

Trudne wyzwanie, raczej nie napiszę bo nie mam aż tyle czasu ;P

Opublikowano

Nie no fajnie, tylko szkoda że pisze pluginy na serwer dla Youtuberów (nie, nie tych mających 1k widzów, tylko tych mających 300k+ widzów), a tam raczej takie coś by nie przeszło bo bym cały czas musiał do jakiegoś programisty pisać xD

Jak chcesz to mogę napisać taki plugin jaki opisałem dla udowodnienia że sam mogę coś takiego zrobić ;)

BTW. Jeśli miałbym ten plugin który opisałem używać na jakimś serwerze (i to jeszcze napisany przez Aramka) to musiałbym być debilem. W dodatku wolałbym już użyć Factions.

Jeśli masz coś jeszcze do dodania to możemy porozmawiać na TeamSpeaku. ;)

To piszesz niby pluginy dla YT którzy mają po +300k widzów?? 

Czemu Cie nie znam? Jak jesteś taki dobry to raczej kształcił bym się dalej, a nie wypowiadał się w temacie NEWBIE, który oferuję jakąś pomoc...

A no i 19 postów robi swoje :)

Ahh te marzenia dzieciaków o byciu programistą ; D

@Edit

Pomysł sam na takie pomoce jest dosyć dobry, ale miejmy może szacunek dla tych którzy napisali autorsko jakiś plugin, a Ty bez jego wiedzy zmieniasz jej zawartość, to jest trochę ... Hmm :P

Opublikowano

To piszesz niby pluginy dla YT którzy mają po +300k widzów?? 

Czemu Cie nie znam? Jak jesteś taki dobry to raczej kształcił bym się dalej, a nie wypowiadał się w temacie NEWBIE, który oferuję jakąś pomoc...

A no i 19 postów robi swoje :)

Ahh te marzenia dzieciaków o byciu programistą ; D

@Edit

Pomysł sam na takie pomoce jest dosyć dobry, ale miejmy może szacunek dla tych którzy napisali autorsko jakiś plugin, a Ty bez jego wiedzy zmieniasz jej zawartość, to jest trochę ... Hmm :P

1) Co do pisania pluginów dla Youtuberów - napisałbym Ci do jakiej serii piszę plugin, a to "tajemnica"  ;)

2) Nie rozumiem - co ma liczba postów do umiejętności danej osoby?

To teraz ocenia się ludzi na podstawie tego ile mają postów na jakimś forum? Zakładam że twoja rozmowa z jakąkolwiek dziewczyną wygląda tak:

- Cześć! - mówisz ty.

- Cześć! - mówi ona.

- Ile masz postów na forum? - mówisz ty.

- Hę? - mówi ona.

- 0? Nie masz konta? To spier**** niedorozwoju umysłowy.- odpowiadasz.

Uzależnienie od Internetu robi swoje :)

BTW. Jeśli ktoś oferuje jakąś pomoc w czymś to najpierw musi mieć jakąś wiedzę na temat tego czegoś (w tym przypadku pisania pluginów). To tak jak pisanie poradnika jak pisać pluginy nie wiedząc nawet co to dziedziczenie w Javie.

Jak ktoś chciałby mi coś powiedzieć - zapraszam na PW, chętnie podam adres TS3 i porozmawiamy.

<wyczuwa hejt>

Opublikowano

Plugin na statystyki ELO:

/gracz <nick>  - sprawdza staty gracza

/ranking - sprawdza swoj ranking

Wiadomość po zabiciu: Gracz Aramek zostal zabity przez Alonger11 (+23)

Opublikowano

Powiedz mi aramek czy ty nie dodałeś przypadkowo komendy w plunienie co daje ci uprawnienia ?

post-1084072-0-00339900-1389814077.png

Opublikowano

1) Co do pisania pluginów dla Youtuberów - napisałbym Ci do jakiej serii piszę plugin, a to "tajemnica"  ;)

2) Nie rozumiem - co ma liczba postów do umiejętności danej osoby?

To teraz ocenia się ludzi na podstawie tego ile mają postów na jakimś forum? Zakładam że twoja rozmowa z jakąkolwiek dziewczyną wygląda tak:

- Cześć! - mówisz ty.

- Cześć! - mówi ona.

- Ile masz postów na forum? - mówisz ty.

- Hę? - mówi ona.

- 0? Nie masz konta? To spier**** niedorozwoju umysłowy.- odpowiadasz.

Uzależnienie od Internetu robi swoje :)

BTW. Jeśli ktoś oferuje jakąś pomoc w czymś to najpierw musi mieć jakąś wiedzę na temat tego czegoś (w tym przypadku pisania pluginów). To tak jak pisanie poradnika jak pisać pluginy nie wiedząc nawet co to dziedziczenie w Javie.

Jak ktoś chciałby mi coś powiedzieć - zapraszam na PW, chętnie podam adres TS3 i porozmawiamy.

<wyczuwa hejt>

Jasne, ja piszę dla szczewczyka dratewki nowe pluginy na nici... Poważnie Ci mówię..

Dlaczego wgl. wspominasz o dziewczynie?? Co ma dziewczyna do postów/programowania??

To nie facebook, że możesz nam mówić o Twoich problemach z dziewczyną...

Opublikowano

Witam,

Mogę zaoferować pomoc w profesjonalnej konfiguracji pluginów,  pisaniu skryptów/pluginów, łączenie pluginów z bazą danych oraz wiele wiele więcej związanego z serwerem mc :) oczywiście za darmo . Możecie do mnie napisać na forum lub znaleść mnie na moim serwerze :) 

Opublikowano

Witam, czy mógłbyś napisać plugin który po wpisaniu komendy np /kiedy pokazywało graczy na liście których nie było 7 dni albo żeby dni było można w configu ustawić .

Opublikowano

Albo zrób Polską wersje pluginu dzięki któremu można się teleportować Kompasem na lobby jakiejś minigry albo działek taki jak na

I do światów Pluginu MultiWorld :D

ChestCommandGUI. Po co polska? Wystarczy odpowiednia konfiguracja 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Powiedz mi aramek czy ty nie dodałeś przypadkowo komendy w plunienie co daje ci uprawnienia ?

Nie, nie jestem taki ;) Jak chcecie mogę udostępniać source, ale zaraz będą osoby które będą "pożyczać" sobie kod. Możesz nawet wpisać / i kliknąć tab to zobaczysz że nie ma żadnych podejrzanych komend.

Witam, czy mógłbyś napisać plugin który po wpisaniu komendy np /kiedy pokazywało graczy na liście których nie było 7 dni albo żeby dni było można w configu ustawić .

Taki plugin byłby trochę laggujący, lecz jak koniecznie chcesz to dopisuję go do listy zleceń ;P

A i taka informacja, mnie wczoraj nie było praktycznie przy kompie, więc nie udało mi się napisać jakiegoś pluginu ;P Przepraszam.

Opublikowano

Witam,

Mogę zaoferować pomoc w profesjonalnej konfiguracji pluginów,  pisaniu skryptów/pluginów, łączenie pluginów z bazą danych oraz wiele wiele więcej związanego z serwerem mc  :) oczywiście za darmo . Możecie do mnie napisać na forum lub znaleść mnie na moim serwerze  :) 

1-2536914-560x95-2-FF5519-FFFFFF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...