Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|.-=#LESTEFAN.PL#=-.| SURVIVAL | AUTORSKIE GILDIE | DROP Z STONE | TS3 | 100 SLOTÓW | CZĄSTKI HARDCORE'A !

Diverse.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lestefan.pl --

Chciałbym poinformować że sms shop, czyli panel gracza ma zostać usunięty w ciągu 3 dni, jest on moją własnością. Zostął udostępniony tylko na jedną domene.

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

@Up znalazlem to na jakims gameboard ale szanuje twoje prawa i przy nablizszym wolnym czasie zostanie usuniety ;)

Jestem na tel wiec nie moge edytowac posta, prosze moderatora o polaczenie :)

@tanamiso tak i tak to co jest tam wrzucone ma tylko 4 podstrony, nie wiem ile ma oryginal ale tak czy siak uzyje panelu by asshunter :)

Opublikowano

:P w końcu jakiś dobry survival :P

Czekam na start ;p ale sądzę ze troszku długo trzeba czekać :P

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Dopilnuje, że jeżeli wrzucisz zeedytowany plugin Tomka 'crsvGuilds' to jesteś na policji. Nie masz praw do niego, kolejny gimbusek, który myśli, że jest taki "dobry"

Przy starcie będziecie mieli małą niespodziankę, hehe. Pozdrawiam

Opublikowano

Dopilnuje, że jeżeli wrzucisz zeedytowany plugin Tomka 'crsvGuilds' to jesteś na policji. Nie masz praw do niego, kolejny gimbusek, który myśli, że jest taki "dobry"

Przy starcie będziecie mieli małą niespodziankę, hehe. Pozdrawiam

Ty także pozdrawia, ja nie sępiłem o plugin jak dziecko ;)

A gildie mamy autorskie na zlecenie

ps. Dzięki za podbicie :)

Ten "csrvguilds" To był przerobiony fush z nazwami haha :D Chcesz to ci ten "csrv" wyexportuje :D Beczka.

Widać jestes takim zajebistym programistą że aż nie wiesz o opcji refactor :D

Widzę groźby, mam twój skype, + nie zawaham się aby skontaktować się z administracją z w sprawie twojego ip, jeśli ktoś myśli że to bajeczka to mogę wysłać dowody rozmów z ovh, które zgodziło się zostać naszym partnerem :)

Brawa dla pana Mr. Ból Dupy :D

Opublikowano

Ten "csrvguilds" To był przerobiony fush z nazwami haha :D Chcesz to ci ten "csrv" wyexportuje :D Beczka.

Widzę groźby, mam twój skype, + nie zawaham się aby skontaktować się z administracją z w sprawie twojego ip, jeśli ktoś myśli że to bajeczka to mogę wysłać dowody rozmów z ovh, które zgodziło się zostać naszym partnerem :)

Bez ładu i składu, pozdrawiam 10 letnie dziecko, które stawia emotke co drugie zdanie.

To nie jest grozba, a informacja. Myslisz, ze ban na mpcforum mi cos zrobi ? Hehehe, dobre.

Nie wiem ile masz lat (zgaduje, ze 12), ale widac, ze jestes niedojebanym dzieckiem jak kilka innych osób z mpcforum ~Pozdrawiam Why, i jego ekipe :****

Smiac mi sie z was chce.. hehe.

Opublikowano

Bez ładu i składu, pozdrawiam 10 letnie dziecko, które stawia emotke co drugie zdanie.

To nie jest grozba, a informacja. Myslisz, ze ban na mpcforum mi cos zrobi ? Hehehe, dobre.

Nie wiem ile masz lat (zgaduje, ze 12), ale widac, ze jestes niedojebanym dzieckiem jak kilka innych osób z mpcforum ~Pozdrawiam Why, i jego ekipe :****

Smiac mi sie z was chce.. hehe.

Oceniaj dalej kogoś kogo nie znasz ani nie słyszałeś, śmiejesz się z mojej dysleksji co ocenia poziom twojego zachowania na dno, hejtujesz mnie bo lubię używać emotikon :D

Wszystkie twoje serwery nie wytrzymały nawet miesiąca (patrz zawartość użytkownika). Właśnie swoim zachowaniem dowiodłeś że mimo wieku zachowujesz się gorzej niż 10 etnie dziecko, a poziom twojego czytania zrozumieniem wisi na włosku, nie wspominałem nigdzie o banie na mpc a ty mi tu coś pierdolisz o tym. Nie robię serwera dla fejmu, kasy czego dowodem jest screen wyżej, Powtórzę się, nie mam 12 lat nie muszę ci tego udowadniać (szkoda i czasu na kogoś takiego jak ty) ale w każdym razie na przełomie dni pojawi się film z udziałem naprawdę sławnych youtuberów wraz z zemną co myślę uspokoi twoje obawy co do twojego wieku. Swoim zachowaniem pokazałeś na jak niskim poziomie emocjonalnym tkwisz, a takie hejty to nawet mnie nie ruszają. Programisto.

eyop6v.jpg

Pierw grozisz bez powodu potem zachowujesz się gorzej niż 10 letnie dziecko bo ktoś nie dał ci pluginu (działającego) xcrafters i procrafters, a na koniec oceniasz (błędnie) ludzi których nie znasz. Nie dziwię się że tak kończyły twoje serwery. Po przeprowadzeniu tej edycji ja z sceny serwera znikam, znikam z "internetów" mam dość uganiania się za kimś takim jak ty, a jeśli nawet serwer będzie ddosowany, griefowany to ja nie odpuszczę i doprowadzę do tego żebyś odpowiedział za to co narobiłeś, a na dodatek ożywię serwer i będę mógł w spokoju zająć się najbliższymi i egzaminem gimnazjalnym :) Zacznie się na groźbach a zapewne skończy na głupkowatym spamem na czacie nt. "chujowego" serwera. Jeszcze raz się zastanów nad tym co piszesz a potem to opublikuj. Pozdrawiam i mam nadzieje że zastanowisz się nad swoim zachowaniem.

A na sam koniec dodam że jeszcze bardziej podbijasz mój temat z zawartością publikacji lestefan.pl przez co zamiast niszczyć opinię pokazujesz jakim dzieciakiem jesteś a na dodatek temat widnieje na stronie głównej forum, dzięki. Pozdraiwam ~Diverse.

Opublikowano

Postanowiliśmy wynajac zaawansowanego programiste javy i stworzyć naprawdę godne uwagi dropy! Poziomy górnictwa, wybrane narzędzia, fortunki, naprawdę warto! Będziemy następni po mchc, kolejny serwer na którym także jest ranking górnictwa ;-)

JUTRO O 16:00

POJAWI SIĘ DOKŁADNIE W TYM TEMACIE 5 ZAPOWIEDZI NA 5 RÓŻNYCH KANAŁACH! ;-) CZEKAMY!

Opublikowano

Wygląda ciekawie, zagrałbym ale ekipa nie gra ;/

Jeżeli ma ktoś wolne miejsce i poszukuje kogoś do gry to pisać.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...