Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|.-=#LESTEFAN.PL#=-.| SURVIVAL | AUTORSKIE GILDIE | DROP Z STONE | TS3 | 100 SLOTÓW | CZĄSTKI HARDCORE'A !

Diverse.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam ci udowodnić że mam dysk zepsuty? Proszę adres, wyślę ci go, a bana masz bo "moge" ;-)

Jeżeli to ma być twoje wytłumaczenie, to inteligencje masz na poziomie 10 latka. A twój server i tak niedługo upadnie. Każdy przejrzy na oczy jaka jest prawda.

A, dyski nie są wytłumaczeniem, bo każdy projekt jaki piszesz zapisuję się w eclipsie i tworzy się dla bezpieczeństwa kopie zapasową.

PS: Jeżeli ty pisałeś pluginy importy nie powinny być problemem.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli to ma być twoje wytłumaczenie, to inteligencje masz na poziomie 10 latka. A twój server i tak niedługo upadnie. Każdy przejrzy na oczy jaka jest prawda.

A, dyski nie są wytłumaczeniem, bo każdy projekt jaki piszesz zapisuję się w eclipsie i tworzy się dla bezpieczeństwa kopie zapasową.

PS: Jeżeli ty pisałeś pluginy importy nie powinny być problemem.

Nie ja pisałem pluginy, kto ci tak powiedział, mam kolegę który dobrze się na tym zna.

Opublikowano

Nie ja pisałem pluginy, kto ci tak powiedział, mam kolegę który dobrze się na tym zna.

Hah, czyli co do tego nagle zmieniasz zdanie ? ... Ja już ciebie nie rozumiem, najpierw piszesz wykręcasz się dyskami potem kolegą. Dla mnie zaczyna się to robić żenujące.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Sytuacja jest taka, poprawiamy błędy, zamieniamy wszystkie skrypty na pluginy, startujemy od nowa, gildie zostaną oddane tak samo vipy i svipy, nie chcemy żeby tamta sytuacja się powtórzyła, a bany rozdawał koleś który wykorzystywał bugi, przepraszamy. Ekipa lestefan.pl

Opublikowano

1392039287-U1077112.png

Szukałeś survivala na długie Dni? Ale tak aby posiadał mnóstwo autorskich gildii i skryptów? A może chciałeś też zagrać na hardcore ale bany za śmierć

to nie opcja dla ciebie? To właśnie nasz serwer będzie dla ciebie idealny! Poczujesz powiew hardcore'a, także i klimat!

Nie może cię zabraknąć! Od graczy dla graczy! Czekamy na ciebie! Podbij świat minecraft na nowe sposoby!

Różne eventy o których dowiesz się niżej!

>> #IP: SURVIVAL.LESTEFAN.PL

START 1 MARCA, 18:00 CZEKAMY NA WAS! DAJCIE CZADU!

1392039575-U1077112.png

1392039639-U1077112.png

>> #IP: SURVIVAL.LESTEFAN.PL

>> #SLOTY: 100 (CAŁY CZAS ZWIĘKSZAMY !)

>> #WHITELIST: OFF

>> #PREMIUM: NON

>> #NETHER: ON + INFO NIŻEJ

>> #END: OFF, DLACZEGO? INFO NIŻEJ!

>> #RAM: 24GB

>> #TS3: TS.LESTEFAN.PL

>> #MOBY: ON

>> #DROP Z STONE: ON

1392039575-U1077112.png

1392039895-U1077112.png

1392039928-U1077112.png

1392039963-U1077112.png

1392039981-U1077112.png

1392039575-U1077112.png

1392040065-U1077112.png

#CobbleX - Cobblex to niesamowity system wymyślony przez znajomą nam osobiścię ekipę mchc,

owy system jest stosowany na dużej ilości serwerów, jednakże on u nas nie daje takich ananasów jak wszędzie,

starammy się aby z tego nieszczęsnego cobble'a nie było jak najlepiej, cobblex to drobna nagroda dla tych którzy lubią kopać :)

Cobblestone = diamenty, i inne surowce?

Jasne!

#Gildie - Nasze autorskie gildie gwarantują ci łatwe zarządzanie swoją ekipą oraz dostęp do wielu komend!

Sojusze, zmiany liderów i wiele wiele więcej co oferuje nasz serwer.

Możemy się tym pochwalić jako jedni z nie wielu, odchodzimy od teraźniejszości, ale robimy krok do przodu!

Koniec z factions, ultimateclans ! PORA na coś nowego!

Ekipa, teamspeak = Mile spędzony czas ?

Oczywiście!

#Eventy - Jako jedni z niewielu (tak powtarzam się ale to zaszczyt prezentować takie nowości) Wszystkie eventy mamy rozplanowane już na start! Jesteśmy bardzo zgraną ekipą

przez co gwarantujemy mile spędzony czas z najbliższymi, owe eventy są dowodem na to że nie wydajemy na start byle czego ;)! Liczymy na wasze wsparcie

w ulepszaniu serwera, oraz sugestie co moglibyśmy zmienić ! :)

Jednym z ciekawszych eventów jest wspólne zakończenie 1 edycji, data nieznana bo ty wy w 90% decydujecie o rozgrywce na serwerze,

owy event będzie polegał na zabiciu smoka! Razem ! Końcowym ekranem zakończymy to co było dobre i razem powspominamy dzieje 1 edycji :)

Event, PvP, = stare dobre czasy w klasycznym stylu?

Tylko u nas!

#Tajemniczy Item - Tajemniczy item, to przedmiot który możesz wymieniać na różne nagrody! Zbierz ich jak największą ilość, skontaktuj się z administratorem, i? WYGRYWAJ GRY!

Gracz z największą ilością tajemniczego itemu, wygrywa BATTLEFIELD 4 W WERSJI CYFROWEJ!

Tylko u nas takie coś za takie nic :) Chcemy aby gracze nie tracili czasu na kopanie i bicie, nasz serwer to okazja do

jeszcze lepszego umilenia czasu! DO dzieła! :)

Kopanie = Nagrody?

Czemu nie?! :)

#Forum - Nasz serwer posiada forum do którego link znajdziecie na serwerze!

Możecie tamszukać graczy do wspólnejgry, otwierać rekrutacje, pisać ogłoszenia dot. wymiany itemów

i innych ciekawychrzeczy! Wszyscy razem tworzymy jedną wspaniałą społeczność!

Ułatwmy sprawę wszystkim, i komunikujmy sięna wiele ciekawych sposobów!

My + wy = Społeczność?

Zaczynajmy!

1392039575-U1077112.png

1392041339-U1077112.png

Nasza maszyna to prawdziwy potwór. Kilka baz mysql, które przechowują wszelkie dane zawarte na serwerze co zwiększą wasze bezpieczeństwo!

Możecie nam zaufać :)

24GB RAM, to nie mała moc, 0 lagów co pozwala na płynną "klepe" :)

To co? Wkońcu płynny, bezpieczny i dobry serwer? Hmm, JASNE!

Dla każdego pluginu jest przeznaczona osobna baza, co pozwala na szybki przesył danych, i ogranicza lagi na serwerze do 0 ! :)

Sponsorem oraz hostem naszej maszyny jest disConnect.pl

1392039575-U1077112.png

9qbx87.jpg

qqxmov.jpg

8h4gev.jpg

x1rw0c.jpg

t3pga2.jpg

( WKRÓTCE WERSJA W CRAFTINGU )

sxbjvd.jpg

opl5vt.jpg

ux8e6t.jpg

chf0qd.jpg

1392039575-U1077112.png

1392041829-U1077112.png

1 MARZEC 18:00 (SOBOTA)

2014 LESTEFAN.PL XTEEHE, WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE DLA GRAFIK UŻYTCH W TYM TEMACIE, KAŻDE UŻYCIE W SWOICH PREZENTACJACH BĘDZIE ZGŁSZANE.

Czuje skripty z daawnego serwera Avaterysa ;/

CobbleX, działa jak na mchc? Czy skript - komenda..?

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Czekam na ponowny start, myślę, że będzie o wiele lepiej niż poprzednio! ;-)

Opublikowano

Ja też czekam na start. I mam pytanko Czy dodacie te generator stone jak jest na hardkorze u SKKF ?

Opublikowano

Czekam na ponowny start, myślę, że będzie o wiele lepiej niż poprzednio! ;-)

Ja też czekam na start. I mam pytanko Czy dodacie te generator stone jak jest na hardkorze u SKKF ?

Myślimy nad tym, ale bardziej pasuje nam opcja niezniszczalnego stone'a a surowce dalej dropią :)

Myślimy nad tym, ale bardziej pasuje nam opcja niezniszczalnego stone'a a surowce dalej dropią :)

Aczkolwiek zaproponuję to programiście :)

Opublikowano

@UP

Czyli to zostanie dodane ... :D A będzie można kłaść kilka koło siebie tych gąbek ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...