Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|.-=#LESTEFAN.PL#=-.| SURVIVAL | AUTORSKIE GILDIE | DROP Z STONE | TS3 | 100 SLOTÓW | CZĄSTKI HARDCORE'A !

Diverse.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reedycja servera znowu na skryptach, pozdro .... I tak upadnie po jednym dniu. 

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up w dupie byłeś gówno widziałeś, dziś pytam 2ego technika jak się zgodzi to wszystkie pluginy wylądują na mpc, pozdrawiam. A to że tamta edycja padła przez zjebów z lifehard bo mielismy wiecej graczy od nich (pozny wieczor, rano) i postanowili wykorzystać jeden bug który tak i tak im nic nie dal z powodu naszych zabezpieczeń, to już nie nasza wina, a co do generatorów to 1 gracz może postawić 1 tak jak widać to na filmie, ale sa one tak szybkie że nie potrzeba kilku na raz, dzis programista dopisze zabezpieczenie przed afk + automine, i powinno być okej. Pozostało jeszcze przepisać 2 skrypty na jave.

Opublikowano

@Up OMG, skąd wiecie, że to lifehard się włamało. Macie dowody ?. Ja wiem znacznie więcej o tym ataku niż nie jeden z life

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

@Up w dupie byłeś gówno widziałeś, dziś pytam 2ego technika jak się zgodzi to wszystkie pluginy wylądują na mpc, pozdrawiam. A to że tamta edycja padła przez zjebów z lifehard bo mielismy wiecej graczy od nich (pozny wieczor, rano) i postanowili wykorzystać jeden bug który tak i tak im nic nie dal z powodu naszych zabezpieczeń, to już nie nasza wina, a co do generatorów to 1 gracz może postawić 1 tak jak widać to na filmie, ale sa one tak szybkie że nie potrzeba kilku na raz, dzis programista dopisze zabezpieczenie przed afk + automine, i powinno być okej. Pozostało jeszcze przepisać 2 skrypty na jave.

Hm co co tego żeby zabezpieczyć przed tym aby gracze nie botowali na kopaniu kamienia w tym systemie który się nie niszczy i odnawia kamień to wpadłem na coś takiego że: Po zniszczeniu ten kamień pojawiał by się w losowym miejscu powiedzmy w promieniu 2/3 bloków od gracza :P Coś typu jak prubójemy na normalnym survivalu zniszczyć jajko smoka to ono znika (kamień by się normalnie niszczył) i odnawiał by się w innym miejscu w promieniu 2/3 bloków od gracza który zniszczył blok :) Pozdrawiam gorąco, czekam na start :P PS. mam masę ciekawych pomysłów ;>

Opublikowano

@Up tylko ze wtedy trzeba by zastosowac system jednostronny dla wygody? Cos w tym stylu, a my mamy lepszy pomysl. Pomysly? Opowiadaj!

Eldorado

Kolega nie ukrywal i na ts mial nick jednego z ekipy ;-) Glos tez sie zgadzal. Nowy regulamin serwera odpowiednio ukara takie ataki prawnie.

Opublikowano

Aaaarghh!

Będzie można kłaść kilka tych generatorów koło siebie ? Jak nie to zróbcie, żeby można :D

Opublikowano

Serwer mało ogarnięty a Admini nawet nie odpowiadają jak się ich woła. A teraz serwer nawet nie działa jest tylko login in... 

Tyle w temacie.

Nie polecam.  -8/10

Pozdrawiam Morning 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...