Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|.-=#LESTEFAN.PL#=-.| SURVIVAL | AUTORSKIE GILDIE | DROP Z STONE | TS3 | 100 SLOTÓW | CZĄSTKI HARDCORE'A !

Diverse.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu ale nie moge wbic laduje sie i ładuje  -.-

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Stanowczo nie polecam ponieważ

Pod komendą /drop gracz ma większy drop niż VIP

Ten rudzielec Stefan nic. Nie ogarnija

Lagi w ciull

Guzik w losowe TP nie chodzi , statystyki nie chodzą , ludzie ukradli z obrazków na spawnie bloki Diax itp

Nie polecam

Opublikowano

Stanowczo nie polecam servera, administracja opiera się tylko na lestefanie który gra sobie survivala i nie obchodzi go nic. Następna rzeczą są tak zwane "autorskie pluginy" których nie ma, server opiera się między innymi na skryptach avaterysa. Drop jest zaś masterpepcia, cobblex (nie pamiętam) z mpcforum, gildie digitalix, xcrafters bądz uc (któreś z tych). Skąd poznałem że połowa to skrypty avaterysa, a z tego powodu że są, podobne lub takie same wiadomości, prawa vipa. Zaś ostatnią rzeczą jest że na serverze są lagi w ch*j, strona jest zrobiona tylko i wyłącznie pod zarabianie (itemshop). A administrator ma wszystko w dupie.

Pozdrawiam.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Stanowczo nie polecam servera, administracja opiera się tylko na lestefanie który gra sobie survivala i nie obchodzi go nic. Następna rzeczą są tak zwane "autorskie pluginy" których nie ma, server opiera się między innymi na skryptach avaterysa. Drop jest zaś masterpepcia, cobblex (nie pamiętam) z mpcforum, gildie digitalix, xcrafters bądz uc (któreś z tych). Skąd poznałem że połowa to skrypty avaterysa, a z tego powodu że są, podobne lub takie same wiadomości, prawa vipa. Zaś ostatnią rzeczą jest że na serverze są lagi w ch*j, strona jest zrobiona tylko i wyłącznie pod zarabianie (itemshop). A administrator ma wszystko w dupie.

Pozdrawiam.

Próbuj ogarrnąć sprawę ddosów z hostem, po 2 gildie są lsguilds pod koniec następnego tygodnia pojawią się na mpc, a jedyne skrypty które mamy z neta to na jakieś blokady itp, cobblex wkrótce zostanie zmieniony na plugin z mchc + vipy ustawialiśmy wszyscy razem, pozdrawiam. Jedyne co robisz w ostatnich postach to tylko krytykujesz a niczego swojego nie robisz.

Opublikowano

Próbuj ogarrnąć sprawę ddosów z hostem, po 2 gildie są lsguilds pod koniec następnego tygodnia pojawią się na mpc, a jedyne skrypty które mamy z neta to na jakieś blokady itp, cobblex wkrótce zostanie zmieniony na plugin z mchc + vipy ustawialiśmy wszyscy razem, pozdrawiam. Jedyne co robisz w ostatnich postach to tylko krytykujesz a niczego swojego nie robisz.

Heh. Próbujesz ogarnąć ddosy grając survivala ? A co do plików to cały server opiera się na skryptach, jeżeli to co piszę to kłamstwo pokaż mi import głownej klasy z pluginu na gildie, dropu, rankingu i wiadomosoci na chacie. Czekam...

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Heh. Próbujesz ogarnąć ddosy grając survivala ? A co do plików to cały server opiera się na skryptach, jeżeli to co piszę to kłamstwo pokaż mi import głownej klasy z pluginu na gildie, dropu, rankingu i wiadomosoci na chacie. Czekam...

Dziś◙ padł mi dysk na którym przechowuje dane, jutro kolega ogarnie mi kompa i odpale projekt gildi :)

Opublikowano

Już ci go wrzucę żeby każdy serwer z nim latał :) Odzyskam wolumin dysku to pokażę :)

Chłopie to się w końcu zdecyduj bo lecisz w chu*a, czy tak trudno pokazać importy głównej classy wymienionych wcześniej pluginów. Jeżeli pisał to powinieneś mieć też projekty w eclipse. 

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Hah czyli nie autorski tylko z Neta a to z tym dyskiem to wymowka a i na tsie miales taki glos jak byś wgl nie umiał robić serwera nie polecał

Pozdrow tego rudzielca okularnika co pokazal ryj w live jego morda mnie rozjebala

Opublikowano

Bardzo fajny i ckekawy serwer zaprosze kumpli !

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Hah czyli nie autorski tylko z Neta a to z tym dyskiem to wymowka a i na tsie miales taki glos jak byś wgl nie umiał robić serwera nie polecał

Pozdrow tego rudzielca okularnika co pokazal ryj w live jego morda mnie rozjebala

Dzieciak próbuje udowodnić że posiada "autorskie pluginy" a jest to przykrywka skryptów z neta ;3. A co do dysków to bardzo ciekawe, tylko że jeżeli tworzyć projekty na eclipsie to one się zapisują. Kolejny raz Nie Polecam Servera.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Nie polecam serwera.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Dlaczego:

Ponieważ LeStefan to gruba pizda która po wyrażeniu swojej opinii

na temat tego nie dokończonego serwera, zlagowanego kickuje

z kanału na teamspeak3.

Weźcie się ogarnijcie i wywalcie tego rudego LeStefana,

bo to jest dziecko kurwa...

A jak robicie serwer to go kurwa róbcie, a nie

myślicie że pobierzecie skrypty, spolszczycie,

zmienicie wszystko i myślicie że to jest kurwa okej.

KURWA !

Nawet wczoraj na serwer się wbić nie dało,

bo kurwa kolega poprosił o IP numeryczne

a ta ruda kurwa go zbanowała na live.

NIE WBIJAJCIE TUTAJ, STRACICIE TYLKO SWÓJ CZAS !!

~ MrMaciox

A i jeszcze jedno... jak macie robić teamspeak'a to kurwa róbcie 100 slotówke albo 512 slotówke, a nie kurwa 32 slotówkę bo kurwa macie 100 slotowy serwer Minecraft...

Opublikowano

Nie przeklinaj kurwa, bo ten post razi w oczy. Myślisz, że jak sobie jebniesz kolorki to to będzie ładnie wyglądało. Gówno prawda. Każdy twój post wygląda strasznie i jest rozjebany na całą strone... ttto

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Dlaczego:

Ponieważ LeStefan to gruba pizda która po wyrażeniu swojej opinii

na temat tego nie dokończonego serwera, zlagowanego kickuje

z kanału na teamspeak3.

Weźcie się ogarnijcie i wywalcie tego rudego LeStefana,

bo to jest dziecko kurwa...

A jak robicie serwer to go kurwa róbcie, a nie

myślicie że pobierzecie skrypty, spolszczycie,

zmienicie wszystko i myślicie że to jest kurwa okej.

KURWA !

Nawet wczoraj na serwer się wbić nie dało,

bo kurwa kolega poprosił o IP numeryczne

a ta ruda kurwa go zbanowała na live.

NIE WBIJAJCIE TUTAJ, STRACICIE TYLKO SWÓJ CZAS !!

~ MrMaciox

A i jeszcze jedno... jak macie robić teamspeak'a to kurwa róbcie 100 slotówke albo 512 slotówke, a nie kurwa 32 slotówkę bo kurwa macie 100 slotowy serwer Minecraft...

Kolego za przeproszeniem spierdalaj, licencja na ts jest teraz niedo uzyskania, nie znasz się a wpierdalasz w temat. Polecam pobrąc skype.

Bana dostałeś za obrazę a nie za numerkowe ip.

Opublikowano

Kolego za przeproszeniem spierdalaj, licencja na ts jest teraz niedo uzyskania, nie znasz się a wpierdalasz w temat. Polecam pobrąc skype.

Bana dostałeś za obrazę a nie za numerkowe ip.

Eh, a ja dalej nie doczekałem się importów z twoich niby "autorskich pluginów".

PS: Wbiłem na ts'a napisałem jak tam jego "autorskie pluginy", zaczął mi się tłumaczyć, napisałem coś co jest prawdą, to mnie zbanował. Myślcie sobie jak chcecie ale to jest dziecinne zachowanie tłumacząc się i banując za prawdę.

94655274786460032476.png

Stanowczo nie polecam gówna którego administratorem jest dzieciak, który nie potrafi nawet normalnie porozmawiać.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Eh, a ja dalej nie doczekałem się importów z twoich niby "autorskich pluginów".

PS: Wbiłem na ts'a napisałem jak tam jego "autorskie pluginy", zaczął mi się tłumaczyć, napisałem coś co jest prawdą, to mnie zbanował. Myślcie sobie jak chcecie ale to jest dziecinne zachowanie tłumacząc się i banując za prawdę.

94655274786460032476.png

Jak mam ci udowodnić że mam dysk zepsuty? Proszę adres, wyślę ci go, a bana masz bo "moge" ;-) Zamiast zrobić coś swojego to tylko krytykujesz inne serwery nie potrafiąc zrobić niczego sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...