Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Arts Tournaments 3 - informacje.

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chce rysunek i paint ;c

Bardzo jesteś dyskretny ;-)

Nie widzę przeszkód, zgłoś się...

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie użytkownicy z tematu FanArt powinni mieć "wejściówkę" do konkursu, ponieważ w 98,5687465145674% oddadzą pracę, w porównaniu do innych użytkowników... Plusem było by także to, że było by przynajmniej co oceniać (pracę na poziomie).

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Według mnie użytkownicy z tematu FanArt powinni mieć "wejściówkę" do konkursu, ponieważ w 98,5687465145674% oddadzą pracę, w porównaniu do innych użytkowników... Plusem było by także to, że było by przynajmniej co oceniać (pracę na poziomie).

A możesz mi powiedzieć którzy to "użytkownicy tematu(chyba działu) FanART"? Zaliczasz tych którzy udzielają się tylko w temacie z rozrywką?

Każdy zgłaszający się może wziąć udział, nie ma tu podziału na FanART i reszta...

Choć już teraz mogę Cię zapewnić... będą prace na poziomie ;-) 

Opublikowano

Moglibyście zrobić listę rezerwowych tak z max 5 osób :) bo tak jak pisała wredna zapisze się ktoś taki że nie ma czasu na robotę albo zapisze się tylko po to by owe miejsce zająć :) różnie to bywa :) Tak w ogóle to życzę wszystkim powodzenia na grafice xD

Opublikowano

A możesz mi powiedzieć którzy to "użytkownicy tematu(chyba działu) FanART"? Zaliczasz tych którzy udzielają się tylko w temacie z rozrywką?

Każdy zgłaszający się może wziąć udział, nie ma tu podziału na FanART i reszta...

Choć już teraz mogę Cię zapewnić... będą prace na poziomie ;-) 

Osoba będąca w teamie daje przykład innym. Np. wtedy mamy pewność, że praca się pojawi... 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Moglibyście zrobić listę rezerwowych tak z max 5 osób :) bo tak jak pisała wredna zapisze się ktoś taki że nie ma czasu na robotę albo zapisze się tylko po to by owe miejsce zająć :) różnie to bywa :) Tak w ogóle to życzę wszystkim powodzenia na grafice xD

Takowa istnieje już od wczoraj ;-) dla kategorii grafika...

Opublikowano

Kategoria tekst to np. Typografka, albo jakieś logo? Czy wierszyk? ;D

Opublikowano

Dobra robota z tym konkursem, pora pokazać swój brak skilli! xD xD

Kiedy pierwsze eliminacje?

Mimo wszystko przyłóż się jak najlepiej potrafisz. ;-)

Co do eliminacji...

Gdy wszystkie mijesca w każdej z kategorii zostaną obsadzone, pojawi się temat w którym przedstawimy wszystkich uczestników (bez przydziału do kategorii), oraz temat z dokładniejszymi informacjami dotyczącymi pojedynków... Następnego dnia mamy nadzieję rozpocząć eliminacjei ;-)

Opublikowano

Mimo wszystko przyłóż się jak najlepiej potrafisz. ;-)

Co do eliminacji...

Ja wiem, że muszę się przyłożyć. Po to startuje. :D

Dzięki, nie zauważyłem tej wiadomości. :p

A jeśli już się zapisałem do jednej kategorii, mogę napisać drugą wiadomość do organizatora z prośbą o dodanie do drugiej kategorii?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja wiem, że muszę się przyłożyć. Po to startuje. :D

Dzięki, nie zauważyłem tej wiadomości. :P

A jeśli już się zapisałem do jednej kategorii, mogę napisać drugą wiadomość do organizatora z prośbą o dodanie do drugiej kategorii?

Jasne ;-)

Opublikowano

Wygram to.

Wkurwmy się synu!

Jestem ciekaw czy w tej edycji będą nagrody rozdawane bez patrzenia na nick :D

Opublikowano

I że niby jak by się okazało że nikt się nie zgłosi do rysunku albo tak ok. 4 osoby to usuniecie to czy jak? bo w nieskończoność czekać nie można

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

I że niby jak by się okazało że nikt się nie zgłosi do rysunku albo tak ok. 4 osoby to usuniecie to czy jak? bo w nieskończoność czekać nie można

Spokojnie nie usuniemy ;-) Została jedna osoba do rysunku...

Opublikowano

A co jeśli będzie głosowanie po znajomościach? Ktoś sobie napisze do kogoś "ej mój numer to x to zagłosuj na tą prace ok?"

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Na to już nic nie da się poradzić.

Dokaładnie. Liczymy na uczciwość uczestników. Staramy się wyłapywać takie przypadki, lecz nie zawsze sie to udaje... 

Opublikowano

Mam nadzieję że JURY nie da się przekupić :)

Niestety już to zrobiłem , sorry .

Powodzenia wszystkim uczestnikom , niech wena będzie z wami .

Opublikowano

Czy jak nikt się nie zgłosi bodajże na tekst bo jest tylko 1 osoba to usuniecie tą kategorię czy będziemy czekać? :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...