Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Arts Tournaments 3 - informacje.

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA biorę grafika i tekst ;o

Zapraszam do kategorii Tekst, w grafice nie ma już miejsc...

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Przydałoby się więcej miejsc w kategorii grafika  8S .

Niestety, nie możemy sobie pozwolić na 32 miejsca. Oznaczałoby to 16 pojedynków eliminacyjnych, w sumie ~30 pojedynków w kategorii... 

Opublikowano

Niestety, nie możemy sobie pozwolić na 32 miejsca. Oznaczałoby to 16 pojedynków eliminacyjnych, w sumie ~30 pojedynków w kategorii...

Znając życie, jak to było przy poprzednich edycjach, połowa tych "no name'ów", którzy się zgłosili nie oddadzą pracy nawet w pierwszej rundzie ;-) Może warto jednak dodać te 2/4 miejsca, ewentualnie zrobić listę rezerwową?

Edit: Chodzi mi o takich userów, jak np @FanArt , który z tego co widzę nie załapał się już na grafikę, a na pewno chciałby wziąć udział i by się przyłożył do konkursu.

Opublikowano

Znając życie, jak to było przy poprzednich edycjach, połowa tych "no name'ów", którzy się zgłosili nie oddadzą pracy nawet w pierwszej rundzie ;-) Może warto jednak dodać te 2/4 miejsca, ewentualnie zrobić listę rezerwową?

Edit: Chodzi mi o takich userów, jak np @FanArt , który z tego co widzę nie załapał się już na grafikę, a na pewno chciałby wziąć udział i by się przyłożył do konkursu.

Jestem za listą rezerwową! :D

btw twierdzisz że jeśli dołączyłem wcześniej niż "FanArt" to jestem no-name i nie oddam pracy?

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Jestem za listą rezerwową! :D

btw twierdzisz że jeśli dołączyłem wcześniej niż "FanArt" to jestem no-name i nie oddam pracy?

Nie, tu chodzi mi o takich userów, którzy mają kilkanaście postów. W poprzedniej edycji było paru takich, co mieli z max 30-50 postów i poza zgłoszeniem sie do konkursu nic więcej nie zrobili, jak i nie było ich później na forum widać.

Opublikowano

Ja mam na tablecie painta, więc go użyje ;p

A i wygram.

No i fajnie, że tablet ma być na równi z myszką -_-

Opublikowano

Sorry, ale zgłaszając się do konkursu "plastycznego" raczej trzeba byc przygotowany na to, że walczyć się będzie z osobami, którzy mają do tego specjalny sprzęt, jak np tablet :rolleyes: W koncu o to chodzi w tych konkursach. Nie jest to wina organizatorów, czy uczestników, że niektórzy nie sa do tego typu pojedynków specialnie przygotowani. To tak, jakby bulwersować się faktem, że w grafice jedni będą korzystać z Photoshopa, a inni z Gimpa :huh:

Opublikowano

Ale paint, to paint, a nie jakieś programy graficzne z tableta. Przecież nie ma sensu porównywać painta do rysunku na tablecie, który powinien być w Grafice. 

Opublikowano

Widziałeś kiedyś konkurs, w którym osoba lepiej przygotowana i posiadająca lepszy sprzet nie miała wiekszych szans na zwyciestwo? Nawet w sporcie tak jest, nie narzekaj. Na tym właśnie polegaja konkursy :)

Misiaczki, tylko jedna uwaga - Nie róbcie Wrednej takiego świństwa jak ostatnio, ok? :3

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale paint, to paint, a nie jakieś programy graficzne z tableta. Przecież nie ma sensu porównywać painta do rysunku na tablecie, który powinien być w Grafice. 

A co to, paint to nie program graficzny? o.O a ty myślisz, że pixel art, jak sie rysuje w Paincie? Myszka? :D

Edit: Hrabia, ty masz grafikę warsztatowa? :D Bo ja patrząc na pliki udostępnione już na kolejny rok, to mam bardzo podobne "plany" :D (czyt. Kreski, cyferki, literki, coś, co teoretycznie ma byc przydatne)

Opublikowano

Myślę że dyskuje na temat kategorii i sposobu wykonywania prac można już zamknąć. Zapewniam że jeżeli ktoś w jakiś sposób nieodpowiednio wykona pracę, natychmiast poniesie konsekwencje ;-)

Zgodnie z sugestią, dodana została lista rezerwowa do kategorii Grafika ;-)

Opublikowano

A co to, paint to nie program graficzny? o.O a ty myślisz, że pixel art, jak sie rysuje w Paincie? Myszka? :D

Edit: Hrabia, ty masz grafikę warsztatowa? :D Bo ja patrząc na pliki udostępnione już na kolejny rok, to mam bardzo podobne "plany" :D (czyt. Kreski, cyferki, literki, coś, co teoretycznie ma byc przydatne)

Grafika inżynierska, pewnie bardzo podobne. Generalnie fajny przedmiot a autoCAD to jeden z najlepszych, najbardziej przystepnych programów z jakich miałem okazje korzystać :P

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Grafika inżynierska, pewnie bardzo podobne. Generalnie fajny przedmiot a autoCAD to jeden z najlepszych, najbardziej przystepnych programów z jakich miałem okazje korzystać :P

Dla mnie wygląda to już, jak zuo mówiące "nie zdasz!!" :D

Tak btw. Kiedy możemy spodziewać się pierwszych informacji, co do I rundy?

Opublikowano

Tak btw. Kiedy możemy spodziewać się pierwszych informacji, co do I rundy?

Gdy wszystkie mijesca w każdej z kategorii zostaną obsadzone, pojawi się temat w którym przedstawimy wszystkich uczestników (bez przydziału do kategorii), oraz temat z dokładniejszymi informacjami dotyczącymi pojedynków... Następnego dnia mamy nadzieję rozpocząć pojedynki ;-)

Opublikowano

Często w takich eliminacjach potrzeba szczęścia, by nie natrafić na dobre osoby, przez co nawet 3 miejsce zająć można. To też takie losowe. Dlatego życzę wam byście nie natrafili na Wredną

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Paint wolny?

Informacja o ilości wolnych miejsc znajduje się w górnej części zapowiedzi...

Opublikowano

Często w takich eliminacjach potrzeba szczęścia, by nie natrafić na dobre osoby, przez co nawet 3 miejsce zająć można. To też takie losowe. Dlatego życzę wam byście nie natrafili na Wredną

A ja natomiast obawiam się trafić na @Atacama , @Julietta , @Lord Bendtner i @Mullook :D Reasumując, każdy może wygrać. Można mieć super zdolności graficzne, ale np tematyka nie podpasuje, nagle przytrafi się brak weny lub też po prostu nie trafi się w gust userów. Każdy ma takie same szanse.

Mam nadzieje, że to będzie najlepsze, najbardziej sprawiedliwe wydanie AT ;-)

Opublikowano

Dziękuję Wredziu że ty o mnie pomyślałaś ;D

Po za tym ja liczyłem na udział w tym, no ale spoko. Jeżeli nie ma miejsca to nie będę plakał.

I nie ważne na kogo bym trafił. Mogła by to być nawet sama Wredna

Wiem że jest w tym dobra, ale właśnie o to chodzi :) Był by ciekawy pojedynek.

Ogólnie życzę powodzenia wszystkim.

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...