Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Arts Tournaments 3 - informacje.

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powodzenia wszystkim, szczególnie rysunkowiczom :)

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nope.

Hm, zapowiada się ciekawie ;-)

Daj innym szanse wygrać ;_;

Opublikowano

zmieńcie kategorię "paint" na pixel art xD

To jest dobry pomysł, tylko da się łatwo oszukiwać, ponieważ w pixel artach chodzi tylko o sposób wykonania, a nie o wygląd, wszyściutko robi się za pomocą pixeli, a znając userów mpc będą sobie pewnie dodawać jakieś filtry z photoshopa(np. szum, mieszania warstw) itp. a to wszystko trzeba zrobić ręcznie :)

Opublikowano

To jest dobry pomysł, tylko da się łatwo oszukiwać, ponieważ w pixel artach chodzi o wykonanie, a nie o wygląd, wszyściutko robi się za pomocą pixeli, a znając userów mpc będą sobie pewnie dodawać jakieś filtry z photoshopa(np. szum, mieszania warstw) itp. a to wszystko trzeba zrobić ręcznie :)

Niech każdy nagrywa jak robi pracę xD

Opublikowano

Wredna nie bierz udziału, daj szansę innym xD

Tematyka będzie narzucona czy freestyle?

Bez przesady. Każdy ma takie same szanse.

Ja mam takie pytanie co do rysunku "klasycznego" (tu powinno byc tradycyjny) oraz DP. Czy np jeden pojedynek będzie polegał na tradycyjnym, a w innym trzeba bedzie narysować cyfrowo, czy bedzie to forma dowolna?

To jest dobry pomysł, tylko da się łatwo oszukiwać, ponieważ w pixel artach chodzi tylko o sposób wykonania, a nie o wygląd, wszyściutko robi się za pomocą pixeli, a znając userów mpc będą sobie pewnie dodawać jakieś filtry z photoshopa(np. szum, mieszania warstw) itp. a to wszystko trzeba zrobić ręcznie :)

Nie da się, nawet filtrami z Photoshopa uzyskać idealny efekt, jak przy prawdziwym pixel art'cie.

Ty tam cicho siedź, bo udziału nie bierzesz :)

Phi ;x

Opublikowano

Ja mam takie pytanie co do rysunku "klasycznego" (tu powinno byc tradycyjny) oraz DP. Czy np jeden pojedynek będzie polegał na tradycyjnym, a w innym trzeba bedzie narysować cyfrowo, czy bedzie to forma dowolna?

Nie da się, nawet filtrami z Photoshopa uzyskać idealny efekt, jak przy prawdziwym pixel art'cie.

Phi ;x

Wredna, daj innym szanse się wykazać ;x

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

No tak, małe fo pa co do nazwy, ale klasyczny także możę się pojawić, nie wątpimy w umiejętności użytkowników ;-) 

Jak najbardziej forma dowolna... 

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Co Ci nie pasuje?

Pewnie to, że rysunek, który wykonasz na kartce będzie oceniany na równi z tym z PS'a.

But I don't care, wygram to.

Opublikowano

Pewnie to, że rysunek, który wykonasz na kartce będzie oceniany na równi z tym z PS'a.

But I don't care, wygram to.

Szkoda tylko, że stworzenie pięknego rysunku nawet samym ołówkiem nie jest trudne i może być lepszy estetycznie, niż ten cyfrowy ;-)

Opublikowano

chce sprobowac swoich sil w paint :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Wredna, daj innym szanse się wykazać ;x

Wredna nie bierz udziału, daj szansę innym xD

Tematyka będzie narzucona czy freestyle?

Daj innym szanse wygrać ;_;

Wredna bierze udział. Każdy ma szansę ją pokonać.. Wystarczy że się postara ;) 

I Daje na to że nawet jak weźmie udział to tego nie wygra :D

A wgl nie to żebym się chwalił czy coś haha ale AT jest organizowane teraz dzięki mnie (ja to zaproponowałem)  haha

NIE MA ZA CO LUDZIE :D

Liczę na wspaniałą zabawę i że pomysł Wrednej na całkowitą anonimowość zda egzamin :D

Powodzenia wszystkim :) 

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Jaki temat ma być w rysowaniu klasycznym a jaki w paincie?

Temat do każdego pojedynku będzie ustalany, w każdej rundzie będzie inny, więc trzeba się szykować na wszystko. Ale bez ryzyka nie ma zabawy, no nie? ;-)

Wszystkie miejsca w grafice już zajęte, zostaly 3 kategorie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...