Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] 1 hit killer czyli sposób na zabijanie mob'a 1 uderzeniem

Czy Przydał ci się Tutorial?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten Tutorial jest Wydajniejszy,szybszy,łatwiejszy do zrozumienia od poprzedniego?

• Tak
      28
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aa mam /moge nawet zrobić (wchodzisz na plansze potwory padają dostajesz expa a kase i itemy musisz bardzo szybko zbierac bo nie zdążysz zbierać oto chodzi? 

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dziala mi, aktualizuje plik data036.kom podczas patchowania, wszystko zrobilem dobrze

@edit

po ponownym wrzuceniu data036.kom wszystko śmiga :> lajk oczywiście :P

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

Rozumiem, że na Henia lepiej z tym nie chodzić... ;p. A na wrota? Chodzi mi o to czy ich przejście nie zapisuje się "gdzieś tam".

Opublikowano

Henir tylko nie Wyzwania a co do wrót to nie wiem :C
Co do hacka to stara wersja 100 razy lepsza popraw ją jak możesz ,stara wersja król robo na 2 hity nowa na 4

Opublikowano

Henir tylko Wyzwania a co do wrót to nie wiem :C

Co do hacka to stara wersja 100 razy lepsza popraw ją jak możesz ,stara wersja król robo na 2 hity nowa na 4

Henrir Wyzwania? Można robić go na hacku i nikt się nie kapnie? Nie ma info o przejściu ani wpisu do rankingu? I can't believe it....

Opublikowano

Henrir Wyzwania? Można robić go na hacku i nikt się nie kapnie? Nie ma info o przejściu ani wpisu do rankingu? I can't believe it....

Nie.

On napisał, że na wyzwaniach nie można robić.

Możesz robić standard (jak wrócę do domu to poprawię, jeśli inaczej się nazywało). Z tego wyniki się NIE zapisują :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie.

On napisał, że na wyzwaniach nie można robić.

Możesz robić standard (jak wrócę do domu to poprawię, jeśli inaczej się nazywało). Z tego wyniki się NIE zapisują :P

Moja ślepota...

Wielkie dzięki Klaun :D

Ale chyba musi mnie ktoś uszczypnąć bo to zbyt piękne xD

Opublikowano

@up 

**Szcypie**

@2 up

Czemu ta wersja lepsza ? Jakieś argumenty?

@Topic

Unlimited Mana + no cooldown się przyda ^^

Zobacz jeszcze na auto przenoszenie do bossa :D

Opublikowano

@up 

**Szcypie**

@2 up

Czemu ta wersja lepsza ? Jakieś argumenty?

@Topic

Unlimited Mana + no cooldown się przyda ^^

Zobacz jeszcze na auto przenoszenie do bossa :D

Dlaczego ? Bo bossy sa na 4 albo wiecej hitow, zalezy ile X ( razy ) ma HP

Nie buguje clienta, nie wylacza sie client od za szybkiego DMG oraz zbyt wielkiego DMG. Od skili nie robi sie bialy ekran ( jesli by byl no coll down oraz 0MP )

Jest o wiele lepszy ten co ma tylko atak i magiczny atak niz tamten z 2 tuta ktory ma po kilkadziesiat tysi PKT w kazdy atrybut.

Przydal by sie tylko do niego no cooldown oraz 0 MP.

Czity powinno sie robic tak by byly zajebiste ale bez przesady. Tamten jest strasznie przesadzony. 

Jak znajde program do otwierania plikow i edycji z tego co slyszalem LUA to ogarne tak aby bylo all na hita ale nie zeby bugowal clienta i go wylaczal. Bo tym co maja slabszego kompa tak wlasnie sie bedzie robilo na tamtym pliku z 2 tuta

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@Up Dobra Z okazji tego ze dzisiaj walentynki to wszystkim najlepszego, udanym życzę i w zamian jutro rano się zajmę żeby było więcej z hita bo przyznam sie troche mało.

+żeby nie brało many.

+automatycznie zbierał każdy drop z mapy. (swój)

Opublikowano

Jak zdobyć ten tytuł ? 

To jest tytuł "Prezent Anny", który jest z pierwszych misji. Po poprawnym wrzuceniu hacka zmieni nazwę na "Prezent Dżoja", ale nadal będzie na tej samej pozycji.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na pewno zobaczę ^^ 

Możesz zrobić jeszcze coś na combo bo to F takie trochę mierne.

Wiem że da rade zrobić aby zawsze było S+ 

Powodzenia.

Jak na razie i tak wole starą wersję bo daje dużo większy DMG.

Opublikowano

Proszę o pomoc robię wszystko jak należy włączam elsworda a tu to 

http://scr.hu/24e4/g99q6

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC

Coś źle musiałeś zrobić, bo patcher nie powinien się pojawić.

Sugestia do autora - proponuję zedytować datę (035), aby omijała etapy i przechodziła do bossa.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Da się jakoś ominąć czekanie na te mapy ^^? Skoro moge je zrobić samemu to dla czego muszę na kogoś czekać :/

Opublikowano

Da się jakoś ominąć czekanie na te mapy ^^? Skoro moge je zrobić samemu to dla czego muszę na kogoś czekać :/

Chodzi Ci o dobieranie?

Masz dwa przyciski - jeden służy do dobierania w kolejce (ten duży), a drugi do rozpoczęcia planszy samemu (ten mały pod dużym).

Nazw Ci dokładniej nie podam, bo musiałbym mieć grę włączoną, ale coś w stylu "Rozpocznij planszę samemu" lub "Rozpocznij z aktualną grupą" :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Chodzi Ci o dobieranie?

Masz dwa przyciski - jeden służy do dobierania w kolejce (ten duży), a drugi do rozpoczęcia planszy samemu (ten mały pod dużym).

Nazw Ci dokładniej nie podam, bo musiałbym mieć grę włączoną, ale coś w stylu "Rozpocznij planszę samemu" lub "Rozpocznij z aktualną grupą" :P

A da rade zwiększyć DMG z tego ;p? Robiłem Czasoprzestrzeń i zrobiłem do przed ostatniego bo potwory mnie już tak biły, że nie dawałem rady ;P (mam 14 lvl)

@edit

I jak myślicie kiedy to naprawią ^^?

Opublikowano

jest z tym trochę pieprzenia, ale działa i leci łapka :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Możesz mi coś wykombinować do full Expa tzn . Max siły ataku, nie tracenie many, cooltime, i jakies tam inne żeby szybcko sie robiło mapki ??

Pamiętam jak jeszcze było coś na lvl kiedyś tu na forum 

Opublikowano

Możesz mi coś wykombinować do full Expa tzn . Max siły ataku, nie tracenie many, cooltime, i jakies tam inne żeby szybcko sie robiło mapki ??

Pamiętam jak jeszcze było coś na lvl kiedyś tu na forum 

Wtedy będzie Cie wywalać co jakiś czas.

Przypominam, że ten temat nie jest tematem do życzeń i takie prośby proszę kierować poprzez Prywatną Wiadomość.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...