Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] 1 hit killer czyli sposób na zabijanie mob'a 1 uderzeniem

Czy Przydał ci się Tutorial?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten Tutorial jest Wydajniejszy,szybszy,łatwiejszy do zrozumienia od poprzedniego?

• Tak
      28
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciałem wam przedstawić Sposób na Darmowego Hacka do Elsworda zrobiony prze zemnie
który po 1 uderzeniu moba on pada

dobra co będzie potrzebne 

AKTUALIZACJA PACZKI (DZIAŁA POPRAWNIE)

Robimy tak samo jak w Poradniku !

Po Zainstalowaniu Fiddlera 

Właczamy go a następnie Elsworda

do okna logowania później Elsworda możecie wyłączyć 

i w Fiddlerze robicie tak samo jak tutaj:

unqb.png

qebz.png

To Powinno wyglądać tak:

fm66.png

t7st.png

Robicie tak samo z Patchinfo.xml z paczki 

później  plik z Paczki "Data036.kom" wrzucacie do Folderu w elswordzie o nazwie "data"

elsworda znajdziecie w domyślnie Program Files lub Pliki Programów /GameForge4D/Elsword_PL

i pamiętajcie gdy włączacie Elsworda musi przed tym zawsze być odpalony Fiddler zawsze

dobra to Krótka informacja co zrobić by działał w grze poprawnie

"najlepiej mieć 10lv i Odblokować "tytuł Prezent Dzoja" Orginał nazwa "Prezent Anny" używacie tego title i wam działa wszystko, ładnie bijecie z hita po 500000+ ;D

Ważne:

Hack może być używany wszędzie nawet na pvp ale na pvp hack sie buguje więc nie polecam

co to map typu gdzie bijesz stworki (nie dungeon) i jest gracz na tej samej mapie który nie posiada hacka nie będzie wam działać na tych mapach musicie być sami lub (2 osoby + z hackiem) a na dungeona spokojnie możecie iść sami  spewnością będzie wam działał

P.S Paczka stworzona prze zemnie aktualizowana będzie jak napiszecie na pw ( jak w elswordzie był mega patch lub coś w tym stylu)

dodałem też do paczki program o nazwie "checksumcalculator" na pewno będzie on potrzebny w późniejszych aktualizacjach dla was

to mój pierwszy tut z hackiem        Myślę, że wam się spodoba 

Changelog:

-New Paczka Aktualizacja pliku data036,checkkom.xml,patchinfo.xml

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czym sie rozni twoj tut od tuta przyklejonego  ?   :D Oprocz tego, ze tam jest wiecej tresci i napisane jednym tchem ?

P.S reupnij paczke na inny hosting bo mega cos dzisiaj mi szwankuje

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@Up

Edytowałem Link do góry 

a tamten tut róźni się tym, że musisz wszystko sam robic i majstrować w plikach + jeszcze Reklamuje tam Elitepvpers.. 

a mój tut da się zrozumieć(ta mi się wydaje) i x3 szybciej roboty 

Opublikowano

@Up

Edytowałem Link do góry 

a tamten tut róźni się tym, że musisz wszystko sam robic i majstrować w plikach + jeszcze Reklamuje tam Elitepvpers.. 

a mój tut da się zrozumieć(ta mi się wydaje) i x3 szybciej roboty 

Dzieki za reupa. Tak twoj tut jest o wiele bardziej czytelny i tutaj czytajac go poradzilem sobie za 1 razem a nad tamtym sie meczylem prawie godzine jak skonfigurowac fidlera ^^

Taki maly problem wybieram postac klikam rozpocznij i stoi  

http://scr.hu/1e0i/gqqxw
1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dzieki za reupa. Tak twoj tut jest o wiele bardziej czytelny i tutaj czytajac go poradzilem sobie za 1 razem a nad tamtym sie meczylem prawie godzine jak skonfigurowac fidlera ^^

Taki maly problem wybieram postac klikam rozpocznij i stoi   

http://scr.hu/1e0i/gqqxw

Jaki masz sprzęt?

Prawdopodobnie wina łącza lub komputera.

Do autora: Proszę o skan fiddlera.

2 godziny.

Good job.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Prośbę przemyślę. Poczekam, aż ten temat się lepiej rozwinie.

Na podstawie opinii użytkowników zadecyduję - tylko jeden temat może być podpięty, ponieważ dotyczą tego samego, a wprowadzi to tylko bałagan.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jaki masz sprzęt?

Prawdopodobnie wina łącza lub komputera.

Do autora: Proszę o skan fiddlera.

2 godziny.

Good job.

To nie wina sprzetu lecz plikow ktore sa w paczce. Gdy spatchowalem clienta to nie bylo tego bledu a po wklejeniu plikow data 35/36/37 tak jest

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To nie wina sprzetu lecz plikow ktore sa w paczce. Gdy spatchowalem clienta to nie bylo tego bledu a po wklejeniu plikow data 35/36/37 tak jest

Jednak Fiddler może przeszkadzać Twojemu komputerowi i po prostu się zawiesza.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wyskoczylo mi okno data 36 costam costam jak wszedlem do gry i od razu wywalilo z clienta

Dokladnie to http://scr.hu/1e0i/qirhy udalo mi sie zlapac 

Mam dokładnie tak samo, pisałem z autorem na PW, jednak nie udało się nam tego naprawić.

Autor polecił mi czekać do jutra, ponieważ zamierza zrobić "aktualizacje" pliku.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja mialem cos takiego wczoraj ale z tym pierwszym tutem wyskakiwal ten sam blad i umnie kod SHA nie zgadzal sie z plikiem data036 wiec uzylem Checksum calculator na pliku data036 i ten SHA uzylem do podmiany to u mnie naprawilo ten problem i hack dziala bez zarzutu z gory przepraszam za moj slaby Polski.

Opublikowano

Mam dokładnie tak samo, pisałem z autorem na PW, jednak nie udało się nam tego naprawić.

Autor polecił mi czekać do jutra, ponieważ zamierza zrobić "aktualizacje" pliku.

Zrobilem to ale staty mam takie same jak mialem

Testowane na prezet anny, lowca burasow i rozswietlacz nocy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

U mnie prezent anny nie dziala, tylko lowca burasow  bohater pongo i szybki bill

Na pl grasz ? Jesli tak to dziwne bo u mnie nic nie dziala

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zauwazylem ze jak mialem blad przy zaladowaniu mapy typu dataxx zostal zmieniony zawsze spowodowane bylo zla wartoscia kodu SHA ktorego trzeba edy w pliku checkcom.xml no i mi dziala ten pierwszy tutek ktory jest przykleiony bo jakos nie przemawia domnie brak zapisu oraz edycja checkcom.xml ktory jak wiadomo odpowiedzialny jest za informacje na temat wlasciwych plikow w kljencie i z tad te czeste bledy ze zmiana pamieci

Opublikowano

Zauwazylem ze jak mialem blad przy zaladowaniu mapy typu dataxx zostal zmieniony zawsze spowodowane bylo zla wartoscia kodu SHA ktorego trzeba edy w pliku checkcom.xml no i mi dziala ten pierwszy tutek ktory jest przykleiony bo jakos nie przemawia domnie brak zapisu oraz edycja checkcom.xml ktory jak wiadomo odpowiedzialny jest za informacje na temat wlasciwych plikow w kljencie i z tad te czeste bledy ze zmiana pamieci

Co mi po edytowaniu SHA jak i tak nie dziala 1 hit killer :) Pierwsze co to sie domyslilem, ze zly kod SHA zmienilem go i nie dziala :/

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Pobierz date036 z pierwszego tuta i uzyj checksum calculator do uzyskania kodu Sha i tego kodu uzyj w tedy hack musi dzialac

Tak zrobilem i nie dziala nic ^^ Chodzi ci o data036 z tamtego tuta czy z tego ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ten tut jest taki sam tyle ze daty z paczki nie dzialaja i ronica jest taka ze autor podal ze daty z paczki juz sa gotowe i wystarczy ustawic fidlera a na tamtym tucie tzn tym pierwszym jest pokazane jak podmienic plik sha tyle ze jest maly blad bo autor podal zly plik sha w shemacie .

Ja radze zrobic tak:

Pobrac plik data036 z pierwszego tuta uzyc calculatora zeby otrzymac plik sha i uzyc sposobu z tego pierwsego tuta jak podmienic plik sha w notepadzie nie bede sie rozpisywal bo reszta juz jest pokazana i opisana co i jak jedyny blad w tamtym tucie to wlasnie podany zly plik sha moge dodac jeszcze ze autor tamtego tuta podal tez drugi sposob opisany gruba czcionka na niebiesko i podal prawidlowy plik sha napisany gruba czciionka na zielono.

Opublikowano

sorrka przepraszam, że musieliscie czekać już edytuje paczkę 22 będzie paczka (dokładna)

@Edit Poprawiłem paczkę Aktualizowałem ją wszystko na 100% powinno działać 

Opublikowano

Siemka czy masz taka mozliwos dodania tez daty 037 na tak zwane przewijanie planszy tzn zaliczania planszy w kilka sek? bez przechodzenia jej pamietam ze byl tez taki hack z data 037 o ile sie nie myle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...