Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

King4Story PL (Hamachi) !

xXSsSlizanXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wtym zlego ze hamak? W czym przeszkadza? Hamak neta ci nie obciaza a dla tego serwa warto jest zainstalowac hamaka a jak sie nie podoba ze hamak no to pisz do HA i wykupuj dedyka i postawi. I problem rozwiazany

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak by to ni e bylo hamachi to spoko a tak to lipa

Zan ty i tak grasz na wszystkim

@up

Hamaczi wlasnie obciaza neta troszke, sprawdzalem to na TS pingiem, z hamachi mam 64+ a bez hamachi powyzej 15 nie wchodzi

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

a co ma lol do hamachi?

Zrob speed test bez hamachi i speed test z hamachi odpalonym, obciaza neta o 20%, a szczegolnie laguje sie net damianowi kiedy np na wojnie spotka sie albo na aranie pvp 7 vs 7..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ehh. Ludzie jaki jest tytuł i cel tematu ? Proszę moderatora o ostżerzanie każdego użytkownika za zejście z celu tematu, hamak pobiera ok 0.01kbps, skąd wiem? Mam Internet z Play, ponad to 4s potrzebuje do 100 kbp/s Anny sprawnie chodziło, jeżeli Damian ma dobrego kompa z netem przeznaczonego tylko do Serweru to może działać jak dedyk ;)

Co do tematu serwer został z DDOSOWANY przez szanownego użytkownika hersena, wiedz że posiadamy twoje ip, nie tylko z hamachi, mamy ip VON, Ipv4 oraz Ipv6. Wiedz że poniesie odpowiedzialność karną, nawet jak e Niemczech siedzisz to z deportacją ;3, prace naprawcze rusza wkrótce, dan, znać w tym temacie

Vpn, wszystko pisane przez tel xD

Opublikowano

1. Damian ma słabego PC.

2. Damian ma słabego neta.

3. Hersen nikogo nie Z DDOSOWAL 

4. Przesył danych z hamachi jest zależny od momentu gry, bo jak wyleci 20 osób w 1miejscu i zacznie naparzac wszystki skile, to sie przepyw info od klienta do servera zwieksza tak, ze nie do opisania.

5. Slizan skoncz... 

Opublikowano

Ehh. Ludzie jaki jest tytuł i cel tematu ? Proszę moderatora o ostżerzanie każdego użytkownika za zejście z celu tematu, hamak pobiera ok 0.01kbps, skąd wiem? Mam Internet z Play, ponad to 4s potrzebuje do 100 kbp/s Anny sprawnie chodziło, jeżeli Damian ma dobrego kompa z netem przeznaczonego tylko do Serweru to może działać jak dedyk ;)

Co do tematu serwer został z DDOSOWANY przez szanownego użytkownika hersena, wiedz że posiadamy twoje ip, nie tylko z hamachi, mamy ip VON, Ipv4 oraz Ipv6. Wiedz że poniesie odpowiedzialność karną, nawet jak e Niemczech siedzisz to z deportacją ;3, prace naprawcze rusza wkrótce, dan, znać w tym temacie

Vpn, wszystko pisane przez tel xD

Tylko, ze jakbym chcial zrobic atak DDoS na damiana, to by nie mial internetu przez pare dni bo pakiety by skakaly mu, slizan prosze skoncz juz wychwalac sie twoja inteligencja, i co ze masz moje IP ? Mam pare IP podpiete, i mam glowne ip podac ci? PRosze bardzo:

xxx

Podaj mnie na policje czekam. A propo serwera, damian ma wyje*ane mowil na ts i nie robi serwera, a klamac to nie tutaj mozesz

KONIEC

~ REBEKKA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jakie maxymalne bony mozna wydropic bo jak podstawa to bez sesnu jest  wkoncu to priv i kozystajmy z jego mozliwosci i w jakich godzinach jest otwarty

Opublikowano

jak ogarniasz luka to mag na podstawowym bonnie gowno zrobi tak naprawde  /;x kazda postac w pvp z lukiem jest przegrana  jak on go ogarnia

Opublikowano

Zan sam jestes bez sensu...bony podstawowe sa najbardziej zrównoważone wzgledem klas...

tylko co z tego jak mag moze miec np full bony w eq a lucznik bez bbonow zlozy normalnie maga.. bez sensu jak zan pisala propo  nowych patchow niech dadza najlepiej z 20 skili na luka nowych..

KONIEC

~ REBEKKA

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...