Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

King4Story PL (Hamachi) !

xXSsSlizanXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak widac, ziomek sprzedal na poczatku pliki 3.9 bo chciale mkupic, potem sprzedal mi wadliwe pliki 4.3,

Ale sam fakt, zaprosil mnie na serwer, dalpasy na GM postac, pasy do navicata, zeby porobic sobie SS czy cos ;)
Kasa jutro powinna wrocic znowu

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

WYEDYTOWANE 3.5 , 3.8 + MOZNA ZACZAC NAZYWAC JAK BEDA MIALY GAMESTONY. TYLE ODEMNIE.

oncze z 4story i mpc forum, zdosowali moj server na hamachi ;c

Opublikowano

Dobrze, dziekuj mi tomek.

Nie moja, ze jestem tak jak Ty uwazasz "dzieciakiem, pedalem, ciota, leszcz" Co nic nie potrafie zrobic tak, masz racje. Ze nie umiem plikow kupic tez moja wina.
Co do serwera, juz za pare min serwer pliki 4.1 ma VPS, wlosko angielski ruszy 24/7

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ty będziesz miał pliki 4.1 hahah ty śmieszny jesteś. I zaraz będziesz Tomka prosił żeby ci postawił serwer :)

Hehe sory 4.3 *

Tomkowi i tak bym nie dal tych plikow 4.3 posralo was? ;))

Jak chcecie macie stronke juz, nie zagracie bo serwer jest jeszcze ogarniany, exp, drop itemki itp ;)

http://4story.egamers.it/

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Nie bede sie przechwalac, bynajmiej jak ty na eden4s chwaliles sie.

Nikt nie zagra? Tak? Na serwer zapowiada sie ok 30 wlochow, paru niemcow, czechow i slowakow..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Tak, niemam a  bedziesz dupe lizal mi znowu jak ostatnio zebym podeslal ci pliki, a tak naprawde jak bedzie serwer gotowy to bedziesz przepraszal mnie.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ja mam takie pytanie do moderatorów czy nie widzą jaki rozpierdol już się dzieje w tym temacie? Z początku myślałem aby nic nie pisać bo jebne coś źle,.ps. Wyczytałem w jednym temacie ok 4 pod tematy tj., nowe pliki, inny serwer, Sune4S prezentacje itd. Znając życie to ja za ten post będę w plecy, i warn albo blokadę konta dostanę za nie umyślniść moderatorów, (z góry all przepraszam) jersey jak dla mnie jesteś zwykła cipeczką żyjącą tylko na mpc, czy kiedykolwiek odszedłes od komputera na więcej niż dzień?, po drugie chwalisz się serwerem od 3 miesięcy jak nie lepiej i chuj z tego wychodzi, człowieku,. Nie obiecuj nigdy bo źle to się skończy, pi trzecie z powrotem pytanie do moderatorów tego pod forum, dlaczego tacy jesteście? za co ghjka dostał blokadę, co jeszcze, a wł hersen tak chi wszystko wygarne nie długo że ty na sznurek polecisz a ja dostanę perma na forum

.. O co chodzi? Nic nie umiesz, przeczytałeś się za bardzo a nawet tego nie widzisz, na Mac os x zrobisz właściwie wszystko, jest to jeden z najlepszych systemów od Apple, nie wiem jak to robisz czy szukasz, pliki których ss dodałeś mogłeś wziąć nawet z grafika google i podjechać w paincie Nick swój itp. Robota 10 latka, . Ok tyle z mojej strony co do osób

teraz @topic

Tak jak pisal Damian wyżej serwer ma nowe sieci hamachi, pliki 3.9 nowe efekty, jeszcze trzeba go trochę z modernizować i wszystko będzie w pełni sprawne, nie oczekuje odpowiedzi pod moją typu serwer nie ma szans, bo jak już pisałem z takim nastawieniem chuja obciagniecie, po zapraszajcie znajomych, aby się serwer rozkręcił, jak nie chcecie na nim grać to w ogóle się tu w tym temacie nad nim nie rozczulajcie bo już się za dużo dowiedziałem, link do klienta do pobrania na stronie z Sune4S, to nie jest reklama sune,

@rozczulenia

nie wiem jak to napisać, moderatorom podziękuje jak dostanę bana :3 chciałbym też aby hersen i inne osoby które pisały nie w temat, wulgaryzowaly podzieliły mój los (o ile mnie coś spotka) jeżeli dalej ma być jak było temat do zamknięcia, jeżeli ma być nie od razu bo od razu mi go zamknięcie

.. To by było na tyle, sry za przekleństwa ale kogo by chuj nie strzelił jakby coś takiego było? Jakby co też sry za pisownię, pisane na telefonie ze Swift Keyem, troszku tępym ale okej :) zapraszam wszystkich chętnych do gry :) Hersen absolutny zakaz wstępu nawet na hamaka! Jeżeli padnie DDOS To ty i twoi dretwi koledzy z epvp nie dość że spędza do 5 lat to jeszcze my wpłatę dostaniemy, ponieważ jest to niszczenie mienia do 3 lat, atak hackerski na działalność internetową czy jakoś tak do 6 lat + chyba 2 albo 3 tys w kieszeń Damiana więc tobie się to na pewno nie opłaca ;*

Opublikowano

W celu wyjaśnienia - wszytko obserwuję i oceniam, kto zasługuje na karę - ten takową dostaje.

Na razie wszystkich upominam. Nie będę się tu użerał z banami, wychodzę do was z brakiem banów, myślę, że przestaniecie zachowywać się jak dzieci i zacznie się w tym temacie dyskusja na poziomie :)

Opublikowano

Dobrze, tylko, ze na moim systemie nie idzie windows tego 2002 zainstalowac.

Ja nie dostalem bana, bo sie chamuje w postach itp, zgarniam mniej ostrzezenm ghajka co 2 posty warn.. serwer bedzie postawiony wlosko angielski pliki 4.3 bez nowego gui. Strona serwera:

http://4story.egamers.it/

Nowa strona jest gotowa, serwer rusza zaniedlugo, a co do atakow DDoS, skad wiesz ze padnie po moim ataku ddos? moze ktos inny bedzie ddosowac? w to gowno nie bawie sie juz a akurat z screenami to jest tak:

Od osoby, ktorej mialem pliki kupic zaprosil mnie na serwer, na tych pliczkach dal mi dostep do happy toola, do navicata oraz konto [CM]Serban. Porobilem SS juz zeby bylo widac jak pliki beda dzialac itp a potem oszukal mnie, wiec kasa w plecy powiedz mi teraz gdzie jest MOJ NICK w tych SS? Gdzie? W paincie przerobilem tak? Tylko prosze znajdz mi to. Nie, nie wychodze z domu jestem nolife niemam zycia jak ty to twierdzisz, chodze na silownie, z kolegami na browca czy cos, moderatora dzialu niema juz, hikary zrezygnowal bo niemial czasu.. Po jakims czasie zbije % i sie zglosze na kidmoderatora, po raz 3 - tak nie dali mnie na KID MODA ze wzgledu, ostrzezen, moderator, ktory nie potrzebuje pomocy itp.

Proponuje zamknac temat, robi sie wielkie flamewar, spam oraz nabijanie postow.

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...