Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

King4Story PL (Hamachi) !

xXSsSlizanXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym przedstawić polski prywatny server pod hamachi ;x

Raty serva

Max Level: 97

Kowal: +0->+24 x2

Exp: x100

Gold Drop: 20000% (ok 200s za mobka w mirchur)

Item Drop: Max

Sieć Hamachi: King4Story-1 do King4Story-10

Hasło do każdej z w/w sieci: 1

Coś o servie ?

Na Start 34 lvl, IS w Sklepie, (Polowa jest darmowa z takich rzeczy jak Przywrócenie Narodowości czy Kostium - Zmiana rasy) Itemki pvp w Sklepie (Jak na razie zbyt tanie, ale to się zmieni, Szybki exp, szybko idzie zarobić, niestety server nie posiada nowych kolorków, Jest postawiony pod 3.6 Patch bodajże (Klient EG), rejestracja tylko poprzez pw u tego pana --->http://www.mpcforum.pl/user/997372-ghjka999/ 

link do FP na facebook'u: 

https://www.facebook.com/4StoryKing?ref=ts&fref=ts

Link z filmem jak wejść na serwer + download: 

IP:

25.69.14.61 4816

Server ma kilka wad które postaramy się naprawić, mianowicie proszę także was o to abyście stwierdzili co chcecie zmienić na servie

Aby wejść na server potrzebny jest tylko i wyłącznie Klient z 4Story EterniaGames (EG)

Także to na tyle z mojej strony ! Enjoy It !

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie stawianie serverów na hamachi jest nie opłacalne. Po pierwsze laguje przy większej ilości graczy, po drugie server nie ma strony i rejestracji co by wiele ułatwiło (chodzi mi akurat o ten serwer), po trzecie ip nie jest ukryto co może stwarzać zagrożenie ataków ddos i po 4 dla mnie serwery pół na pół czyli ani pvp ani pve nie mają większego sensu. Jak będę miał więcej czasu to może wejdę.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@Hikary

Wlasnie o to chodzi tez, malo osob bo przez hamachi, na non hamachi troszke wiecej bylo by nawet jesli by sie odblokowalo porty itp przez normalne ip nasze

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@up

Hersen, po południu byłeś innego zdania co do serwera jak na niego wszedłeś i zrobiłeś hmm. jakby to ująć ? Mały rozp****ol .

każdy wiedział że jak cie CM wywalił z serva to się będziesz żalił, takie plany. Postawie wam go na dedyka, bedzie zajebiście itp...

Szkoda gadać hersen, ale cóż

@up2

Server jest opłacalny, fajnie się gra, mało osób jest ponieważ jest takie podejście, tydzień temu grało ok 15/20 osób lagów nie było ponieważ założyciel ma Dobry sprzęt

@Topic

Serwer jest Czynny od 08 albo 10 do 22.

Jest 10 sieci na hamaku czyli mieści się 50 osób ;)

Jeżeli będzie takie podejście jak wy macie że nie opłacalny jak nie weszliście to na pewno nie wypali ;)

Opublikowano

Hmm, ja damianowi pomagalem, on mi pomagal a takie cos co on zrobil to jest naprawde.. konto mu dalem na eden4s i co on teraz robi? ;) Grajcie ale potem nie odpali serwera on sobie.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@up2

podpisuje się pod tym co napisał Damian, chciałeś rozp******ić serwer,bo od kiedy np gilda może mieć 2 zamki :O ? Po 2 nie muszisz się chwalic pod tym tematem jaki to wielki jesteś że konta rozdajesz.

Opublikowano

Hmm ciekawie się zapowiada, czy ą nowe zbroje bronie czy tylko stare czy jest system petów i gemów? Nie lubie hamaków ale skoro to polski to sb pogram

Opublikowano

Hmm, roz*****lic serwer bez dostepu do navicat czy czegos innego ahahahahhah Dobra, damian tylko ze jak bedziesz chcial potem cos na pl to nie do mnie juz.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Hersen wyjdz dzieciaku , na tS 3 zaczełeś się rządzić jakby to był twój serwer a nie pomagałeś damianowi .

Bez twojego TS3 się obejdzie z resztą już sie obeszło ... wbij czasem bo nie ma kogo wyzywać .

Pozdr . Wicher :)

Co do serwa to jest wyjebany damian ogarnia w chu* ! ;)

Zapraszamy serdecznie . :)

Opublikowano

Czy może ktoś wstawić clienta 4story eg na multiupload, ponieważ ten link eg jest przeciazony i pobiera 100 kb/s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...