Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek zorganizowanych protestów w Polsce 1.03.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro już o inteligencji tu wspomniano, to bez urazy ale...

Dla mnie jedynym autorytetem w dziedzinie nauki, był i będzie Einstein... Bo obecnie system edukacji w Polsce, to jest całkowite dno o czym nie jednokrotnie już pisałem. Nauka z przekłamanych książek do historii? Ograniczenie historii tylko do pierwszej liceum i tylko godzina tygodniowo? Zamiast patriotów to będą uczyć przyszłe małpiszony, które będą znały przekłamaną historię.

Ja uważam że Religia w szkołach to paranoja...

A co do zagranicy.

Who cares? Wszędzie ten sam syf w mniejszym lub większym stopniu.

Prosty przykład - powstania. Idiotyzmy, które kosztowały życie tysięcy osób w szkołach są gloryfikowane i przedstawiane jako "Heroiczna walka o wyzwolenie" zamiast "Butnej rozróby wywołanej przez zdesperowane klasy niższe".

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosty przykład - powstania. Idiotyzmy, które kosztowały życie tysięcy osób w szkołach są gloryfikowane i przedstawiane jako "Heroiczna walka o wyzwolenie" zamiast "Butnej rozróby wywołanej przez zdesperowane klasy niższe".

Ja z kolei słyszałem, że Polacy byli gotowi nawet dać Hitlerowi dostęp do morza od strony Gdańska.

Wniosek? Obecne partie polityczne chcą ogłupić ludzi, by młodzi na nich głosowali...

Opublikowano

Skoro już o inteligencji tu wspomniano, to bez urazy ale...

Dla mnie jedynym autorytetem w dziedzinie nauki, był i będzie Einstein... Bo obecnie system edukacji w Polsce, to jest całkowite dno o czym nie jednokrotnie już pisałem. Nauka z przekłamanych książek do historii? Ograniczenie historii tylko do pierwszej liceum i tylko godzina tygodniowo? Zamiast patriotów to będą uczyć przyszłe małpiszony, które będą znały przekłamaną historię.

A co do zagranicy.

Who cares? Wszędzie ten sam syf w mniejszym lub większym stopniu.

"Im bardziej zgłębiam naukę , tym bardziej wierzę w Boga "

Albert  Einstein 

Nawet nie przyrównuj się do einsteina , oszczędź się . 

Co do religii , ta banda lewackich decydentów chciała pozbyć się krzyża , NIe udało się i nie uda się z religią . 

Jeśli już by chcieli pozbyć się religii to razem z polskim i historią bo to się na tym opiera .

Mówisz o patriotyzmie a według Ciebie nie powinno być religii .

I gdzie tu logika ?

I tak protesty gówno dadzą póki lewaki rządzą krajem prawicowym to nic z tego nie wyniknie ,

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

"Im bardziej zgłębiam naukę , tym bardziej wierzę w Boga "

Albert  Einstein 

Nawet nie przyrównuj się do einsteina , oszczędź się . 

Co do religii , ta banda lewackich decydentów chciała pozbyć się krzyża , NIe udało się i nie uda się z religią . 

Jeśli już by chcieli pozbyć się religii to razem z polskim i historią bo to się na tym opiera .

Mówisz o patriotyzmie a według Ciebie nie powinno być religii .

I gdzie tu logika ?

I tak protesty gówno dadzą póki lewaki rządzą krajem prawicowym to nic z tego nie wyniknie ,

chłopcze zluzuj

co ma patriotyzm do religii? na luzie można być patriotą i nie wierzyć w Boga, oraz można wierzyć w Boga i być patriotą, można też być cebulakiem z polszy i mówić że się wierzy w Boga, mówić jakim to się jest patriotą, a jako że jest to cebulak z polszy "dopierdoli" sąsiadowi... #PATRIOTYZMpoPOLSKIEMU

po drugie nikt tutaj nie chce się pozbyć religii, tylko zauważ to że 20 lat temu wierzących było o wiele więcej i zmieniają się pewne rzeczy, dzisiaj jest wiele mniej wierzących, a więc i znikają krzyże, pomyśl w ogóle co ty piszesz bo jak masz 17 lat to musisz mieć całkiem wąski tok myślowy i powtarzasz to co ktoś powtórzy

nie przesadzałbym tak z tymi powstaniami, to znaczy, chodzi mi o to że o tym trzeba pamiętać, że nasi przodkowie próbowali walczyć mimo tego że z góry byli przegrani, a po prostu chcieli być wolni, my się tutaj wypowiadamy ale jesteśmy wolni i (oby) nigdy nie będziemy uczestniczyć jako cały naród w wojnie i za naszego życia raczej nie powtórzy się to, że jako kraj znikniemy z map, patrząc na to z tej strony, to zmienia wiele i to jest heroizm, bo ktoś oddaje życie, żeby przyszłe pokolenia mogły żyć jako Polacy, a nie np. Rosjanie, choć aktualnie jest tak że, porażki są rozdrapywane i wielbione co też nie jest dobre, a zapominane są walki w których Polska odnosiła niemałe zwycięstwa i też nie chodzi o to żeby chełpić się że w siedemnastym wieku "dokopaliśmy ruskim" bo oni niejednokrotnie nam też, tylko aby pamiętać o tym i historię traktować jako naukę na przyszłość, bo teraz robimy te same błędy co kiedyś

Nauka z przekłamanych książek do historii? Ograniczenie historii tylko do pierwszej liceum i tylko godzina tygodniowo? Zamiast patriotów to będą uczyć przyszłe małpiszony, które będą znały przekłamaną historię.

mógłbyś się odnieść do konkretnych przykładów przekłamań, bo zaciekawiło mnie to

no i ja też zaczynam uważać że Religia w szkołach to paranoja, choć jeszcze jak ja chodziłem do gimnazjum nie było tak źle

Opublikowano

Ja z kolei słyszałem, że Polacy byli gotowi nawet dać Hitlerowi dostęp do morza od strony Gdańska.

Wniosek? Obecne partie polityczne chcą ogłupić ludzi, by młodzi na nich głosowali...

O tym mówiłem odnosząc się do przekłamań, bo jeśli dobrze pamiętam.

Polski rząd przed Drugą Wojną Światową, nie zgodził się na budowę trasy kolejowej przez Polskę + oddanie Niemcom Gdańska, co było przyczyną wybuchu wojny. Chyba że ktoś cofnął się w czasie w co wątpię.

Opublikowano

Dobrze organizować takie protesty to zjednacza ludzi. Tylko by znowu nie palili czegoś czy nie wołali "gdzie jest krzyż!".

Takie pokojowe protesty gówno dadzą jeżeli nie będą trwać nieprzerwanie przez 3-4 tygodnie minimum. Jeżeli ktoś nie zginie "za chleb i wolność, za nową Polskę Janek Wiśniewski padł", jeśli nie będziemy mieli reprezentanta, jeżeli nie zrobimy pracy u podstaw, nic nam to nie da! Ruch narodowy się pierdoli jak w tańcu. To samo ONR i MW.

Tutaj trzeba logistyki.. żeby wszystkich w tym burdelu zaj*bać.. co z tego że pokrzyczymy na rynkach wielkich miast? Media i tak będą o tym milczały albo zaniżą całą liczbę demonstrujących 10 krotnie? Trzeba ruszyć na budynki, na prywatne posesję tych co nas okradają!

Policji braknie w końcu a ludzie odpowiedzialni za cały ten burdel będą w naszych rękach i to od nas (narodowców) będzie zależeć ich los. Nie możemy zapominać o 4 władzy w PL czyli mediach. Jak zaczną się zamieszki to media zaczną żygać że: "co to się złego dzieje, że "faszyści", "kibole" i inni tratują godnych i uczciwych ludzi ustawiających prawo"

https://www.youtube.com/watch?v=rETm-QsGoLQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...