Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek zorganizowanych protestów w Polsce 1.03.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale papieża to ty szanuj.

Nie wiem ile masz lat ale zaczynam podejrzewać że ty do tego gimnazjum ale to dopiero pójdziesz.

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda jest taka.

Starszym już się nie będzie chciało protestować, bo dość się naprotestowali za komuny i mają to gdzieś.

Młodym się protestować nie będzie chciało bo po co?

To pozostaje tylko emigracja.

Opublikowano

HAHHSASHASHASHHASHASU

Niewiesz jak dużo ateistów/agnostyków etc nie dokonało aktu apostazji wobec kościoła katolickiego i są wliczani jako wierzący bo są w różnych księgach itp.tylko

Tutaj twoja bajka sie kończy słodkich snów.

ateista to jest osobą której nie chce się chodzić do kościoła, bo w islamie nie mielibyśmy tyle szczęścia.

Nie zniszczycie czegoś co trwa ponad 2k lat, jesteście niczym i nikim.

Banda ateistogimbosow obrazowa na księży bo nie dopuścił ich do bierzmowania.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

nie byłem u bierzmowania i sram im do ryja

islam też zdechnie

Opamiętania się bo nawet nie wiesz co mówisz.

Może Bóg Ci wybaczy.

A co do papieża jakby wypowiedział wojnę ateistom nie wiem czy byłbyś taki pewny siebie.

Ale każdy człowiek ma wolną wolę i sobie wybiera albo raj w chrześcijaństwie, dziewice w islamie, albo wieczne cierpienia.

Aha jak masz problem do katolickiej Polski to co tu robisz?

Opublikowano

ateista to jest osobą której nie chce się chodzić do kościoła, bo w islamie nie mielibyśmy tyle szczęścia.

Skończ obrażać dobrze? Bo sam teraz nie jesteś lepszy.

Opublikowano

Skończ obrażać dobrze? Bo sam teraz nie jesteś lepszy.

Mam prawo wolności słowa i wyznania a przecież ateizm nie jest wyznaniem.

Opublikowano

Mam prawo wolności słowa i wyznania a przecież ateizm nie jest wyznaniem.

Masz takie prawo, ale łamiesz teraz regulamin w momencie kiedy ciśniesz każdemu od gimbów itp, bo nie zgadzają się z tobą.

Opublikowano

a chrześcijanizm nie jest religią.

Żeby powstała religia muszą się potwierdzić dogmaty i doktryny (cuda itd) i oczywiście musi być zapoczątkowana przez osoba boska tak jak chrześcijaństwo czy judaizm

Uczeń
Opublikowano

Po uno ateista to osoba niewierząca w bóstwa

Po 2 nie musimy niszczyć czegoś co trwa 2k lat bo to samo upada.

Po 3 miałem bierzmowanie 

Mały człowieczek "jesteście niczym i nikim" jebany idealista i reformator ale tylko w internecie #fanatyk religijny

Rządzi nowa religia wyznawców pieniądza B)

Jesteś jedną z tych marionetek któremu za dzieciaka wpojono za mocno zasady wiary i dla ciebie nie ma innego wyboru bo tak sie rozwinąłeś dziecko jest jak fundament twój został oparty mocnym fundamentem na wierze więc to co ci powiem bedziesz pewnie ignorował ale taka jest prawda. Ludzie którzy nie mieli takiego zacisku podczas wychowania (wiekszkosc obecnych nastolatkow) wybiera swoje drogi i to jest dobre ze kazdy postępuje jak chce.

Pomyśleć że taki ty urodziłby się w indiach i tak samo by bronił hinduizmu. 0 samodzielnego myslenia jednakze jesli stoisz przy swoim to wiedz ze kosciol upada i nikt go na sile niszczyc nie musi.

"Żeby powstała religia muszą się potwierdzić dogmaty i doktryny (cuda itd) i oczywiście musi być zapoczątkowana przez osoba boska tak jak chrześcijaństwo czy judaizm "

Cuda zniknęły jak pojawiły sie kamery to czy powstanie nowa religia kiedyś ?B)

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Jeśli już posuwamy sie do inwektyw to wole być osobą, której "nie chce się chodzić do kościoła" zamiast nieporadnym pionem, który z braku własnego światopoglądu przyjmuje gotową wersje od kościoła bo jest ona prosta i nie wymaga myślenia...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Żeby powstała religia muszą się potwierdzić dogmaty i doktryny (cuda itd) i oczywiście musi być zapoczątkowana przez osoba boska tak jak chrześcijaństwo czy judaizm

Opamiętania się bo nawet nie wiesz co mówisz.

Może Bóg Ci wybaczy.

A co do papieża jakby wypowiedział wojnę ateistom nie wiem czy byłbyś taki pewny siebie.

Ale każdy człowiek ma wolną wolę i sobie wybiera albo raj w chrześcijaństwie, dziewice w islamie, albo wieczne cierpienia.

Aha jak masz problem do katolickiej Polski to co tu robisz?

Nie wieżę że z kimś takim jak ty jestem w jednej wspólnocie. Za dużo błędów w myśleniu, 17 lat... (siara).

1. http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%85cy_Potw%C3%B3r_Spaghetti owszem, można tego nie uznawać, ale da się...

2. Ateista to osoba która nie wierzy, nie tylko w Boga ale też inne bóstwa, a ty nie dość, że nie znasz pojęć to jeszcze dokładasz do tego swego rodzaju modę, bo mimo wszystko jest to zauważalne i trochę to tak wygląda

3. Jakie 95%? Tyle to jest zarejestrowanych, zdeklarowanych że wierzy...

4. Wojna z ateizmem? Proszę Cię... Chyba w ewangelii jest napisane wyraźnie, że masz nawracać i głosić dobrą nowinę, a nawet jeśli ktoś nie wierzy to też nie znaczy że nie może być dobrym człowiekiem, a ty to tak sugerujesz że beka, na głos

5. Myślę że państwo powinno mieć prawa świeckie, w jakiejś tam części oparte na dekalogu, ale niektóre przepisy nie muszą się zgadzać z tym za czym obstaje Kościół, bo nie każdy wierzy w Boga (tak są mniejszości religijne) i nie każdy wyznaje te same zasady, proste, o ile te zasady nie są szkodliwe to tak może być, a wtedy jeśli jesteś chrześcijaninem, złamiesz zasady to, popełnisz grzech i tyle.

6. Naucz się argumentować swoje wypowiedzi bo robisz to nieudolnie.

Jeśli już posuwamy sie do inwektyw to wole być osobą, której "nie chce się chodzić do kościoła" zamiast nieporadnym pionem, który z braku własnego światopoglądu przyjmuje gotową wersje od kościoła bo jest ona prosta i nie wymaga myślenia...

ładnie zagiąłeś typa, props

Opublikowano

Każdy człowiek ma swój pogląd ja akurat nie wierzę w "Kościół", ale jednak nie o to się rozchodzi i tak prędzej czy później to upadnie...

Moim zdaniem świetny pomysł z tym protestem tylko żeby to było i doszło do skutku.

I dobrze, że wystawione jest to w internecie ponieważ teraz mamy świat internetu i dotrze to do większości a co stoi za większością ?

W kupie zawsze moc :D

Niech to tylko dojdzie do skutku i dobrym pomysłem było by plakatowanie itp.

Organizacja podstawą!

Mi jakoś nie chce się żyć w zniewolonym państwie jeżeli można to nazwać państwem.

Ja osobiście myślałem o emigracji do Australii.

Tylko po co ? Żeby normalnie żyć?

Chciałbym żeby tak można było w Polsce.

Więc po prostu trzeba to zacząć.

Tak jestem młodą osobą, która martwi się o swoją przyszłość żyję swoimi ideami i myślę samodzielnie, dlatego w pełni popieram tą akcję!

"Nie o taką Polskę walczyli nasi dziadkowie"

"Więc zawalczmy o nową !"

"...Nie dajmy zginąć poległym."
Zbigniew Herbert

Opublikowano

Każdy człowiek ma swój pogląd ja akurat nie wierzę w "Kościół", ale jednak nie o to się rozchodzi i tak prędzej czy później to upadnie...

Moim zdaniem świetny pomysł z tym protestem tylko żeby to było i doszło do skutku.

I dobrze, że wystawione jest to w internecie ponieważ teraz mamy świat internetu i dotrze to do większości a co stoi za większością ?

W kupie zawsze moc :D

Niech to tylko dojdzie do skutku i dobrym pomysłem było by plakatowanie itp.

Organizacja podstawą!

Mi jakoś nie chce się żyć w zniewolonym państwie jeżeli można to nazwać państwem.

Ja osobiście myślałem o emigracji do Australii.

Tylko po co ? Żeby normalnie żyć?

Chciałbym żeby tak można było w Polsce.

Więc po prostu trzeba to zacząć.

Tak jestem młodą osobą, która martwi się o swoją przyszłość żyję swoimi ideami i myślę samodzielnie, dlatego w pełni popieram tą akcję!

"Nie o taką Polskę walczyli nasi dziadkowie"

"Więc zawalczmy o nową !"

"...Nie dajmy zginąć poległym."

Zbigniew Herbert

Kościół ma 2 tysiące lat i przechodził różne kryzysy i nie upadł, więc argument nie bardzo, równie dobrze mógłbym pisać tak o każdej innej większej religii...

UWAGA!

Żyjemy w kraju, gdzie jeśli doszłoby do takiego protestu i obalenia rządu to zaraz byłaby kłótnia o władzę - standard. Taka mentalność...

Coś takiego nie da nam dobrobytu, choć denerwuje mnie taka sytuacja to na chwilę obecną protesty nic nie dadzą, oprócz kolejnego syfu.

Jako naród powinniśmy zacząć myśleć przyszłościowo i starać rozwijać ten kraj mimo tego całego syfu, bo za 30 lat jak wszyscy stąd wyjadą, nie będzie Polski i sami się wynarodowimy i gówno z tego będzie, a to całkiem możliwe skoro co chwilę słyszę że typ leci za granicę i nie wraca.

Opublikowano

Kościół ma 2 tysiące lat i przechodził różne kryzysy i nie upadł, więc argument nie bardzo, równie dobrze mógłbym pisać tak o każdej innej większej religii...

UWAGA!

Żyjemy w kraju, gdzie jeśli doszłoby do takiego protestu i obalenia rządu to zaraz byłaby kłótnia o władzę - standard. Taka mentalność...

Coś takiego nie da nam dobrobytu, choć denerwuje mnie taka sytuacja to na chwilę obecną protesty nic nie dadzą, oprócz kolejnego syfu.

Jako naród powinniśmy zacząć myśleć przyszłościowo i starać rozwijać ten kraj mimo tego całego syfu, bo za 30 lat jak wszyscy stąd wyjadą, nie będzie Polski i sami się wynarodowimy i gówno z tego będzie, a to całkiem możliwe skoro co chwilę słyszę że typ leci za granicę i nie wraca.

Tak owszem masz rację co do religii, ale popatrz na to tak...

Teraz rodzi się coraz więcej ludzi, którzy zaczynają myśleć samodzielnie (no nie wszyscy), jednak nie jest mało takich jak ja bez mocnych filarów, a starsza data zaczyna powoli wymierać więc nie zawsze Kościół będzie tak mocny.

Chowałem się "sam" (nie wnikajmy, bo nie ma sensu)  co zdobyłem to miałem, niczego nie dostałem gdy człowiek dochodzi do świadomości, że jest zdany na siebie przestaje patrzeć na te filary.

Trzeba zjeść trzeba się zrelaksować i trzeba także pracować to są podstawy przetrwania w tych czasach.

Co do protestu owszem moim zdaniem protest nic nie da.

Muszą to organizować ludzie, którzy nie mają nic albo sami do czegoś doszli w tedy będzie to dobre.

Człowiek, który dostał "coś" nie zna wartości a jeżeli ktoś do czegoś doszedł sam zna wartość i będzie pamiętał ten trud aby w końcu to osiągnąć.

Ale czy obalimy rząd ? Nie powiedziałbym ale bardziej kierowałbym się na pertraktacje związane z przywilejami i ogólnym kierowaniem państwem.

Nasi dziadkowie walczyli za Polskę np podczas II Wojny Światowej i wywalczyli, lecz przyszło nowe pokolenie i zrobiło swoje.

Teraz też tak będzie nic nie trwa wiecznie.

Tak coś do tematu... zawsze aktualne!

http://www.youtube.com/watch?v=kVCE_OCFEsI&list=PL972AD9C681B8CCF0

Opublikowano

Po tym zdaniu, doszedłem do wniosku, że to nie demokracja ci przeszkadza tylko cywilizacja.

Wytłumacz mi jedną rzecz. Jedną, bardzo prostą rzecz. Skoro cały ten twój znienawidzony "zachód" i demokracja są takie złe, to dlaczego w USA, kraju, który uosabia wszystko czego nienawidzisz ludzie żyją na najwyższym poziomie? (I to nie jest moja opinia, to jest fakt.)

Ja nie mówię, że demokracja jest bez wad, bo posiada ich mnóstwo ale jaka jest alternatywa? Każdy by narzekał, każdy chce zmian tylko nie do końca wiecie co potem...

TOPIC

Nigdzie nie idę bo żyje mi się dobrze, jestem uczciwy, ciężko pracuję i nie mam dzięki temu żadnych problemów :)

No i jeszcze sprawa jest taka, że ludzi w naszym kraju jest coraz więcej a poziom inteligencji stale spada. Skutkuje to coraz większą ilością ludzi popierających ruchy skrajnie prawicowe, których fanaberie są absolutnie nielogiczne i pozbawione empatii. Gdyby upadł dzisiejszy rząd to władze przejęła by banda prawaczków, pokolenia Korwina i Maxia, którzy nie zniosą sprzeciwu, to byłoby zabójstwo popełnione na tym kraju.

Żyjemy w jednej, wielkiej cywilizacji, tak się umówili nasi przodkowie. I jeśli wam to nie odpowiada, to jedyne co możecie zrobić to zrezygnować z bycia częścią społeczeństwa bo ono się dla was nie zmieni. Zawsze będziecie płacić podatki, płacić milion różnych składek i wspierać innych ludzi wbrew swojej woli, takie są warunki społeczeństwa. Ciężkie ale potrafią przynieść nieporównywalnie wyższe korzyści ;)

Nie wracajmy do średniowiecza...

Fakty o USA z dupy wzięte (To co napisałeś to opinia, gimbazjalisto). Byłem tam i naprawdę nie jest "rurzowo". Ludzie w większości żyją w biedzie, wystarczy przejść się byle jaką ulicą i choćby to była bogata dzielnica, zawsze ktoś będzie naćpany. Dilerzy trzepią niezłą kasę na heroinie, połowa społeczeństwa miast takich jak Chicago to ćpuny, nie ma komu pracować, a najgorszą robotę za 30% płacy odpierdalają meksykanie.  To, że zobaczyłeś jakieś super mieszkanie gej-star na jutubie, nie oznacza, że każdy tak mieszka. Ten kraj jest w kryzysie i obecnie pomimo niskiej płacy w Polsce, podkreślam w Polsce, żyje się o wiele lepiej.

Jeżeli poziom inteligencji spada, to dlaczego Polska jest szybko rozwijającym się krajem? Takie gimbuski jak ty gadają, że wszędzie pełno debili itd. Uwierz, w tym twoim zajebistym USA jest w chuj więcej imbecyli, którzy pozwalają rządowi MONITOROWAĆ KAŻDY ICH RUCH, SŁOWO ITD. Nie mów o tym, o czym nie masz pojęcia.

Korwin to wbrew pozorom ( kreowanym przez gay-gimby ) jest bardzo mądrym człowiekiem. Co nie zmienia faktu, że powinno się wprowadzić system autorytarny na podstawie konstytucji pod zwierzchnictwem młodej, ambitnej i inteligentnej osoby, dla której dobro państwa jest priorytetem. Tym mniej posłów, tym więcej kasy idzie do państwa (1 poseł zarabia ok. 10-50 tys. PLN miesięcznie  + jakieś "dodatki" )

Wystarczy kilkanaście osób z wykształceniem ekonomicznym, prawniczym itd, aby kraj funkcjonował lepiej niż teraz.

Opublikowano

Fakty o USA z dupy wzięte (To co napisałeś to opinia, gimbazjalisto). Byłem tam i naprawdę nie jest "rurzowo". Ludzie w większości żyją w biedzie, wystarczy przejść się byle jaką ulicą i choćby to była bogata dzielnica, zawsze ktoś będzie naćpany. Dilerzy trzepią niezłą kasę na heroinie, połowa społeczeństwa miast takich jak Chicago to ćpuny, nie ma komu pracować, a najgorszą robotę za 30% płacy odpierdalają meksykanie.  To, że zobaczyłeś jakieś super mieszkanie gej-star na jutubie, nie oznacza, że każdy tak mieszka. Ten kraj jest w kryzysie i obecnie pomimo niskiej płacy w Polsce, podkreślam w Polsce, żyje się o wiele lepiej.

Jeżeli poziom inteligencji spada, to dlaczego Polska jest szybko rozwijającym się krajem? Takie gimbuski jak ty gadają, że wszędzie pełno debili itd. Uwierz, w tym twoim zajebistym USA jest w chuj więcej imbecyli, którzy pozwalają rządowi MONITOROWAĆ KAŻDY ICH RUCH, SŁOWO ITD. Nie mów o tym, o czym nie masz pojęcia.

Korwin to wbrew pozorom ( kreowanym przez gay-gimby ) jest bardzo mądrym człowiekiem. Co nie zmienia faktu, że powinno się wprowadzić system autorytarny na podstawie konstytucji pod zwierzchnictwem młodej, ambitnej i inteligentnej osoby, dla której dobro państwa jest priorytetem. Tym mniej posłów, tym więcej kasy idzie do państwa (1 poseł zarabia ok. 10-50 tys. PLN miesięcznie  + jakieś "dodatki" )

Wystarczy kilkanaście osób z wykształceniem ekonomicznym, prawniczym itd, aby kraj funkcjonował lepiej niż teraz.

Polska szybko rozwijającym się krajem? Bo co? Bo w telewizji rzucili hasłem "zielona wyspa", spodobało ci się i teraz w to wierzysz?

Polska od ponad 20 lat jest jednym, wielkim syfem, który zaczął sie podnosić tylko i wyłącznie dzięki tej waszej znienawidzonej UE. Statystyki mówią same za siebie.

Pozory rozwoju stwarzają prywatni inwestorzy, którzy inwestują w Polske bo jest tania i zdesperowana, przestań wierzyć w mity :D

A co do standardu życia USA-Polska to nie wiem, może taka jest moja opinia ale statystyki i fakty ją potwierdzają. Dziwne, nie sądzisz?

Opublikowano

Czy wykształcenie czyni cię inteligentnym ?

Nie sądzę.

Ja też ciężko pracuje i staram się unikać pewnych problemów lecz czy widząc nie raz nie dwa ludzi, którzy maja ambicje plany marzenia chcą do czegoś dojść nie mogą, bo na każdym kroku jest coś co im przeszkodzi.

Mówisz o osobach wykształconych ale w jaki sposób?

Na papierku ?!

Wykształcenie nie daje doświadczeń życiowych, które kształtują człowieka.

Spotkałem się w moim krótkim życiu z wieloma osobami pracującymi na budowie, które były o wiele inteligentniejsze od większości wykształconych.

Dla przykładu miałem pewną sytuację:

Zostałem zwolniony z pracy przez kierownika.

Bez żadnej przyczyny tak po prostu.

Po chwili dowiedziałem się, że jest świeżo po szkole i tak zaczął karierę.

Było również 3 innych kierowników, którzy po usłyszeniu tego od razu zareagowali.

W przeciągu 2 dni wróciłem do pracy i zostałem przyjęty przeprosinami oraz informacją, że osoba która mnie winiła została usunięta z tej budowy i przeniesiona.

Ci kierownicy pracowali już dosyć długo znali ludzi i sami mówili, że na początku dorabiali na takich pracach więc wiedzą co to znaczy.

Prawda jest taka, że nie wykształcenie daje ci mądrość tylko po prostu życie.

USA to jest USA zajmują się sobą, a w Polsce może czas zająć się nami i poprawić nasze warunki bytu ?

Na utrzymanie sejmu płacimy ok 1.2M zł dziennie !!!

W porządku a teraz powiedz mi gdzie reszta pieniędzy podatników czyli nas szarych pracusiów?!

Na limuzynę ministra wydaje się 9 tyś zł miesięcznie a na luksusy Komorowskiego 90 tyś miesięcznie.

Teraz przelicz ile byś osób za te pieniądze umieścił w mieszkaniach i wyżywił ?

O to się rozchodzi ! I tu wykształcenie nie pomoże tylko normalne myślenie żyjącego w przeciętnych progach Polaka.

Następne co dlaczego wyzywasz ludzi ? To ci pomaga ? Bo dla mnie to jest w prost śmieszne !

Dyskusja dyskusją ale widać, że jesteś mniej dojrzały od osoby, która dzieli się przemyśleniami, a nie obraża nikogo.

Pozdrawiam czas do spania jutro praca :)

Opublikowano

Polska szybko rozwijającym się krajem? Bo co? Bo w telewizji rzucili hasłem "zielona wyspa", spodobało ci się i teraz w to wierzysz?

Polska od ponad 20 lat jest jednym, wielkim syfem, który zaczął sie podnosić tylko i wyłącznie dzięki tej waszej znienawidzonej UE. Statystyki mówią same za siebie.

Pozory rozwoju stwarzają prywatni inwestorzy, którzy inwestują w Polske bo jest tania i zdesperowana, przestań wierzyć w mity :D

A co do standardu życia USA-Polska to nie wiem, może taka jest moja opinia ale statystyki i fakty ją potwierdzają. Dziwne, nie sądzisz?

ahh hipokryzja  :P. W jednej części twierdzisz, że Polska to syf i cebuliandia, a ja mówię, że jest lepiej, bo "usłyszałem o zielonej wyspie w mediach", a w drugiej, że w USA jest lepiej, bo tak mówią statystyki... Skąd masz takie fakty? dziwne, nie sądzisz? Jakbyś tam posiedział z 2, 3 miesiące to byś miał inne zdanie na ten temat. Tu jest lepiej, a przynajmniej bezpieczniej. Tam nie ma rządu, tam jest mafia i dilerka. Gangi mają lepsze uzbrojenie niż policjanci. 

Opublikowano

ahh hipokryzja   :P. W jednej części twierdzisz, że Polska to syf i cebuliandia, a ja mówię, że jest lepiej, bo "usłyszałem o zielonej wyspie w mediach", a w drugiej, że w USA jest lepiej, bo tak mówią statystyki... Skąd masz takie fakty? dziwne, nie sądzisz? Jakbyś tam posiedział z 2, 3 miesiące to byś miał inne zdanie na ten temat. Tu jest lepiej, a przynajmniej bezpieczniej. Tam nie ma rządu, tam jest mafia i dilerka. Gangi mają lepsze uzbrojenie niż policjanci. 

Ile masz lat? 100? Bo rozpaczasz cały czas nad tymi gangami jakbyś przeżył całą prohibicję i lata 50-te...

Opublikowano

ahh hipokryzja   :P. W jednej części twierdzisz, że Polska to syf i cebuliandia, a ja mówię, że jest lepiej, bo "usłyszałem o zielonej wyspie w mediach", a w drugiej, że w USA jest lepiej, bo tak mówią statystyki... Skąd masz takie fakty? dziwne, nie sądzisz? Jakbyś tam posiedział z 2, 3 miesiące to byś miał inne zdanie na ten temat. Tu jest lepiej, a przynajmniej bezpieczniej. Tam nie ma rządu, tam jest mafia i dilerka. Gangi mają lepsze uzbrojenie niż policjanci. 

Hhhh filmów ogląda za dużo :D nie wiem jak tam sytuacja w USA dlatego nie wypowiadam się ale wydaje mi się, że przeżyć jest łatwiej niż w Polsce.

Opublikowano

Skoro już o inteligencji tu wspomniano, to bez urazy ale...

Dla mnie jedynym autorytetem w dziedzinie nauki, był i będzie Einstein... Bo obecnie system edukacji w Polsce, to jest całkowite dno o czym nie jednokrotnie już pisałem. Nauka z przekłamanych książek do historii? Ograniczenie historii tylko do pierwszej liceum i tylko godzina tygodniowo? Zamiast patriotów to będą uczyć przyszłe małpiszony, które będą znały przekłamaną historię.

Ja uważam że Religia w szkołach to paranoja...

A co do zagranicy.

Who cares? Wszędzie ten sam syf w mniejszym lub większym stopniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...