Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek zorganizowanych protestów w Polsce 1.03.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!

http://www.wykop.pl/link/1856936/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1-03-2014/

0d4fd5c08073.jpg

https://www.facebook.com/wyjdzmynaulicewmarcu

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.03 robie 18nastke więc do protestu sie raczej nie przyłącze(chyba, że sie przeciagnie to owszem). Ale wiadomość bardzo chętnie będę rozpowszechniać, jako młody obywatel mający nadzieje, że nie bedzie trzeba stąd wyjeżdzać

Opublikowano

Co z tego, że wyjdą na ulicę, jak nie wiadomo co będzie dalej. O ile doszłoby do obalenia władzy(w co wątpię) to i tak nie ma żadnej alternatywy. Żeby coś w ogóle się zmieniło trzeba mieć jasno postawioną perspektywę na przyszłość Polski, po obaleniu władzy.

Opublikowano

Gimbownicy, do ataku!

do której gimnazjum chodzisz ?

Pomysł dobry ale pasożytów nie tak trudno się pozbyć 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

do której gimnazjum chodzisz ?

Pomysł dobry ale pasożytów nie tak trudno się pozbyć 

Gimnazjum skończyłem już dawno dla twojej wiadomości ;)

Pomysł jest dobry ale kto tak naprawdę wyjdzie na ulicę?

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Co z tego, że wyjdą na ulicę, jak nie wiadomo co będzie dalej. O ile doszłoby do obalenia władzy(w co wątpię) to i tak nie ma żadnej alternatywy. Żeby coś w ogóle się zmieniło trzeba mieć jasno postawioną perspektywę na przyszłość Polski, po obaleniu władzy.

Jeżeli doszło by do protestów, znalazł by się właściwy lider z opozycji za którym by wszyscy poszli, najlepiej młody człowiek który stworzył by nowy rząd bez tych starych pysków, i bez lewicowego gówna typu grodzka murzyny i inne pedały

Opublikowano

To nie system trzeba co prawda obalić, a wygnać obecnych polityków co zasiadają w ławach sejmowych!

Nie masz pojęcia, co ma system do polityków, co mają politycy do systemu i co ma stystem/mają politycy do twojego życia. 

Śmieszne jest to, że nazywacie ich pasożytami/złodziejami/chuj wie, kim jeszcze, a nie jesteście nawet w stanie określić tego, co oni wam kradną -> wszystko co piszecie bardziej przypomina dyskusję dzieciarni z gimnazjum. Warto zauważyć, że tacy ludzie nie powinni nawet mieć prawa wypowiedzi odnośnie systemu/polityków/polityki/ustroju/czegokolwiek.

Demokracja to bardzo słaby i wadliwy ustrój, tak bardzo słaby..

Opublikowano

Dobrze organizować takie protesty to zjednacza ludzi. Tylko by znowu nie palili czegoś czy nie wołali "gdzie jest krzyż!".

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Nie masz pojęcia, co ma system do polityków, co mają politycy do systemu i co ma stystem/mają politycy do twojego życia.

Śmieszne jest to, że nazywacie ich pasożytami/złodziejami/chuj wie, kim jeszcze, a nie jesteście nawet w stanie określić tego, co oni wam kradną -> wszystko co piszecie bardziej przypomina dyskusję dzieciarni z gimnazjum. Warto zauważyć, że tacy ludzie nie powinni nawet mieć prawa wypowiedzi odnośnie systemu/polityków/polityki/ustroju/czegokolwiek.

...ale niczego lepszego nie wymyslono

~Winston Churchill

Co do protestow nikt nie wyjdzie tylko pewnie banda kiboli :D

Jeżeli doszło by do protestów, znalazł by się właściwy lider z opozycji za którym by wszyscy poszli, najlepiej młody człowiek który stworzył by nowy rząd bez tych starych pysków, i bez lewicowego gówna typu grodzka MURZYNY i inne pedały

Od Godsona sie odpieprz, to jeden z najbardziej zajebistych politykow PRAWICY ale oczywiscie wyznaje Boga wiec to przekresla go w oczach gimboateistów... Poza tym wyszedl z PO dawno temu..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Podstawowy problem będzie polegał na tym, że nasze protesty będą antyzachodnie i spotkają się z powszechnym oburzeniem w Europie.Każdy bije brawo Ukraińcom, bo chcę sprzedać swój kraj do eurokołchozu a my, tak, chcemy wyjśćia z UE, sprzeciwiamy się propagowaniu ideologii gender, zasiłkom dla imigrantów, chcemy przywrócenia kary śmierci no i przede wszystkim chcemy obalenia demokracji, a dlaczego? Bo jakim prawem o tym kiedy moje dzieicko pójdzie do szkoły ma decydować 3 żuli spod budki z piwem tylko dlatego, że ja jestem 1 a ich jest 3? Dlaczego w każdym innym ustroju wymiar sprawiedliwości zastanawia się jak skutecznie odstraszyć ludzi od łamania prawa i jak ich za to surowo karać a w demokracji, głowi się na tym, jak zapewnić dobre warunki w więzeniu i obronić przed linczem np. pedofila? Dlaczego ludzie, którzy się nie znają kompletnie na prawie maja o nim decydować? W normalnym ustroju, gdy ktoś zgwałci mają córkę, mogę wziąć swój pistel i rozprawić się z gwałcicielm przy aprobacie ludu, w demokracjii (mimo, że większość ludzi jest za takim rozwiązaniem) jestem uznany za mordercę i dostaje 25 lat tylko dlatego, że chciałem ukarać zbrodnialca, a on sam dostaje przy dobrych wiatrach 5 lat.

Opublikowano

...ale niczego lepszego nie wymyslono

~Winston Churchill

Co do protestow nikt nie wyjdzie tylko pewnie banda kiboli :D

Od Godsona sie odpieprz, to jeden z najbardziej zajebistych politykow PRAWICY ale oczywiscie wyznaje Boga wiec to przekresla go w oczach gimboateistów... Poza tym wyszedl z PO dawno temu..

Wręcz przeciwnie- w oczach ludzi, którzy są choć trochę inteligentni.

Opublikowano

Mówisz do mnie czy obok mnie?

Zacznijmy od tego, że obecni politycy dbają o swój tyłek niż o naród właściwie. Ryszard Kalisz wczoraj miał racje, odnosząc się do sprawy Trynkiewicza choćby.

To jest nasza wina, że takich idiotów wybieramy do sejmu i senatu.

Uczeń
Opublikowano

Podstawowy problem będzie polegał na tym, że nasze protesty będą antyzachodnie i spotkają się z powszechnym oburzeniem w Europie.Każdy bije brawo Ukraińcom, bo chcę sprzedać swój kraj do eurokołchozu a my, tak, chcemy wyjśćia z UE, sprzeciwiamy się propagowaniu ideologii gender, zasiłkom dla imigrantów, chcemy przywrócenia kary śmierci no i przede wszystkim chcemy obalenia demokracji, a dlaczego? Bo jakim prawem o tym kiedy moje dzieicko pójdzie do szkoły ma decydować 3 żuli spod budki z piwem tylko dlatego, że ja jestem 1 a ich jest 3? Dlaczego w każdym innym ustroju wymiar sprawiedliwości zastanawia się jak skutecznie odstraszyć ludzi od łamania prawa i jak ich za to surowo karać a w demokracji, głowi się na tym, jak zapewnić dobre warunki w więzeniu i obronić przed linczem np. pedofila? Dlaczego ludzie, którzy się nie znają kompletnie na prawie maja o nim decydować? W normalnym ustroju, gdy ktoś zgwałci mają córkę, mogę wziąć swój pistel i rozprawić się z gwałcicielm przy aprobacie ludu, w demokracjii (mimo, że większość ludzi jest za takim rozwiązaniem) jestem uznany za mordercę i dostaje 25 lat tylko dlatego, że chciałem ukarać zbrodnialca, a on sam dostaje przy dobrych wiatrach 5 lat.

Ciebie to bym wpierdolił do średniowiecza tam twoje myślenie sie zatrzymało

@top

I tak wypierdole z tego wieśniackiego kraju więc wyjebane B)

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

W normalnym ustroju, gdy ktoś zgwałci mają córkę, mogę wziąć swój pistel i rozprawić się z gwałcicielm przy aprobacie ludu,

Po tym zdaniu, doszedłem do wniosku, że to nie demokracja ci przeszkadza tylko cywilizacja.

Wytłumacz mi jedną rzecz. Jedną, bardzo prostą rzecz. Skoro cały ten twój znienawidzony "zachód" i demokracja są takie złe, to dlaczego w USA, kraju, który uosabia wszystko czego nienawidzisz ludzie żyją na najwyższym poziomie? (I to nie jest moja opinia, to jest fakt.)

Ja nie mówię, że demokracja jest bez wad, bo posiada ich mnóstwo ale jaka jest alternatywa? Każdy by narzekał, każdy chce zmian tylko nie do końca wiecie co potem...

TOPIC

Nigdzie nie idę bo żyje mi się dobrze, jestem uczciwy, ciężko pracuję i nie mam dzięki temu żadnych problemów :)

No i jeszcze sprawa jest taka, że ludzi w naszym kraju jest coraz więcej a poziom inteligencji stale spada. Skutkuje to coraz większą ilością ludzi popierających ruchy skrajnie prawicowe, których fanaberie są absolutnie nielogiczne i pozbawione empatii. Gdyby upadł dzisiejszy rząd to władze przejęła by banda prawaczków, pokolenia Korwina i Maxia, którzy nie zniosą sprzeciwu, to byłoby zabójstwo popełnione na tym kraju.

Żyjemy w jednej, wielkiej cywilizacji, tak się umówili nasi przodkowie. I jeśli wam to nie odpowiada, to jedyne co możecie zrobić to zrezygnować z bycia częścią społeczeństwa bo ono się dla was nie zmieni. Zawsze będziecie płacić podatki, płacić milion różnych składek i wspierać innych ludzi wbrew swojej woli, takie są warunki społeczeństwa. Ciężkie ale potrafią przynieść nieporównywalnie wyższe korzyści ;)

Nie wracajmy do średniowiecza...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bo jakim prawem o tym kiedy moje dzieicko pójdzie do szkoły ma decydować 3 żuli spod budki z piwem tylko dlatego, że ja jestem 1 a ich jest 3?

A dlaczego Ty masz decydować o tym kiedy Twoje dziecko pójdzie do szkoły, a nie jakiś gość z milionami na koncie w banku tylko dlatego, że tych obrzydliwie bogatych jest mniej? :O

Przecież skoro nie widzisz człowieka w kimś biednym to dlaczego ktoś zamożniejszy od Ciebie miałby go widzieć w Tobie? :O

Kim są "my"? 

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Po tym zdaniu, doszedłem do wniosku, że to nie demokracja ci przeszkadza tylko cywilizacja.

Wytłumacz mi jedną rzecz. Jedną, bardzo prostą rzecz. Skoro cały ten twój znienawidzony "zachód" i demokracja są takie złe, to dlaczego w USA, kraju, który uosabia wszystko czego nienawidzisz ludzie żyją na najwyższym poziomie? (I to nie jest moja opinia, to jest fakt.)

Ja nie mówię, że demokracja jest bez wad, bo posiada ich mnóstwo ale jaka jest alternatywa? Każdy by narzekał, każdy chce zmian tylko nie do końca wiecie co potem...

TOPIC

Nigdzie nie idę bo żyje mi się dobrze, jestem uczciwy, ciężko pracuję i nie mam dzięki temu żadnych problemów :)

No i jeszcze sprawa jest taka, że ludzi w naszym kraju jest coraz więcej a poziom inteligencji stale spada. Skutkuje to coraz większą ilością ludzi popierających ruchy skrajnie prawicowe, których fanaberie są absolutnie nielogiczne i pozbawione empatii. Gdyby upadł dzisiejszy rząd to władze przejęła by banda prawaczków, pokolenia Korwina i Maxia, którzy nie zniosą sprzeciwu, to byłoby zabójstwo popełnione na tym kraju.

Żyjemy w jednej, wielkiej cywilizacji, tak się umówili nasi przodkowie. I jeśli wam to nie odpowiada, to jedyne co możecie zrobić to zrezygnować z bycia częścią społeczeństwa bo ono się dla was nie zmieni. Zawsze będziecie płacić podatki, płacić milion różnych składek i wspierać innych ludzi wbrew swojej woli, takie są warunki społeczeństwa. Ciężkie ale potrafią przynieść nieporównywalnie wyższe korzyści ;)

Nie wracajmy do średniowiecza...

o czym tu mówisz ? 

Jakim USA ? I co  z tego że żyją na największym poziomie , jak mają najlepsze wojsko na świecie , w kilka sekund rakieta atomowa wystrzelona z baz w usa może wywołać 3 wojnę światową i ten twój fakt może się zmienić . 

Jaki problem masz do korwina ? 

Jak słucham jego wywiadów to najmądrzej gada ze wszystkich . Odniosę się do jego wypowiedzi 

Biali ludzie rządzili całym światem to się zmienia. Dzisiejsza unia europejska   kreuje facetów na cipki które nie oddały by życia za ojczyznę , tłumi przemoc co jest najgorszym co może być . 

Islam się śmieje z nas i nas pokonają .

Jestem za tym by przywrócono prawa europejskie . 

Wręcz przeciwnie- w oczach ludzi, którzy są choć trochę inteligentni.

podziwiam twoje rozumiewanie , wolisz złodziei niż polityka który kieruje się wartościami religijnymi . 

A dlaczego Ty masz decydować o tym kiedy Twoje dziecko pójdzie do szkoły, a nie jakiś gość z milionami na koncie w banku tylko dlatego, że tych obrzydliwie bogatych jest mniej? :O

Przecież skoro nie widzisz człowieka w kimś biednym to dlaczego ktoś zamożniejszy od Ciebie miałby go widzieć w Tobie? :O

Kim są "my"? 

ja on i cała polska ,  

ale co kurwa , jesteście tacy tępi i mydlą wam tak oczy że to się nadaje do kabaretu . 

Ciebie to bym wpierdolił do średniowiecza tam twoje myślenie sie zatrzymało

@top

I tak wypierdole z tego wieśniackiego kraju więc wyjebane B)

Co Ci się nie podoba ? 

Może jak by Ci zgwałcił siostrę taki pedofil to byśmu jeszcze podziękował i dał mu pieniądze na wakacje ?

tak , to jest twoja logika . 

Wyjeżdżaj mnie takich ludzi w polsce tym lepiej . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

o czym tu mówisz ? 

Jakim USA ? I co  z tego że żyją na największym poziomie , jak mają najlepsze wojsko na świecie , w kilka sekund rakieta atomowa wystrzelona z baz w usa może wywołać 3 wojnę światową i ten twój fakt może się zmienić . 

Jaki problem masz do korwina ? 

Jak słucham jego wywiadów to najmądrzej gada ze wszystkich . Odniosę się do jego wypowiedzi 

Biali ludzie rządzili całym światem to się zmienia. Dzisiejsza unia europejska   kreuje facetów na cipki które nie oddały by życia za ojczyznę , tłumi przemoc co jest najgorszym co może być . 

Islam się śmieje z nas i nas pokonają .

Jestem za tym by przywrócono prawa europejskie . 

podziwiam twoje rozumiewanie , wolisz złodziei niż polityka który kieruje się wartościami religijnymi . 

A co mnie obchodzi wojsko, kiedy mówię o standardzie życia? W USA, demokratycznym, kapitalistycznym państwie jest ono najwyższe, koniec kropka.

Korwin mądry? Proszę, wypowiedź o NIEPEŁNOSPRAWNYCH, nie mówię o innych grupach, które wymienił.

"(...) w społeczeństwie obowiązuje zasada: 'z kim przestajesz, takim się stajesz', więc i oglądanie - godnych podziwu skądinąd - wysiłków para-sportowców może przynieść - przejściowe, na szczęście - zaburzenia w motoryce!. Jeśli chcemy, by ludzkość się rozwijała, w telewizji powinniśmy oglądać ludzi zdrowych, pięknych, silnych, uczciwych, mądrych - a nie zboczeńców, morderców, słabeuszy, nieudaczników, kiepskich, idiotów - i inwalidów, niestety".

Rzucone przy okazji dyskusji o paraolimpiadach.

To jest oszołom, który znajduje coraz większe poparcie wśród tępego społeczeństwa upodobniającego się do niego...

Całkowita eliminacja przemocy nie jest możliwa i byłaby idiotyzmem. Ograniczanie przemocy do poziomu tylko absolutnie koniecznego jest z kolei najlepszą rzeczą jaką można zrobić. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi więc tak się zachowujmy, przemoc jest pracą żołnierza i nie powinna istnieć w społeczeństwie. Nie bez powodu ludzie ją stosujący są od zawsze określani mianem "patologii", bardzo właściwe określenie...

I słowo końcowe. Wolę polityka (zastrzegam, że takiego polityka NIE MA w Polsce), który będzie dbał o dobro i szczęście ludzi stosując rozsądne rozumowanie kierowane logiką a nie religią.

Opublikowano

hrabia14

Ponieważ USA to bogate państwo tak samo jak Norwegia, tylko, że Norwegia za jakiś czas zamieni się się w kalifat, a Norwedzy będą tam mniejszością.Odwieczne prawo natury - osobnik bardziej agresywny i drapieżny wypiera słaszego.Muzułamanie postępują jak najbardziej słusznie, widzą, że Europa Zachodnia pozwala się wykorzystywać na lewo i prawo przez różne zasiłki socjalne i liberalną politykę wobec imigrantów, wiec owszem na Zachodzie żyje się na wysokim poziomie, ale niedługo na tym wysokim poziomie nie będą żyli Francuzi, Niemcy czy Norwegowie, tylko Kurdowie, Turcy i inni imigranci, ale to jest już problem Europy Zachodniej.A no i zapomniałem wspomnieć, że w USA, to jest dużych + dla nich, nadal wykonywana jest kara śmierc i z tego co wiem, policja tam jest dość radykalna w działaniach.Co do tego spadku inteligencji wsród Polaków, wynikaujacy jak to powiedziałeś z popierania skrajnej prawicy pozbawiąnej "empatii" i logiki, to muszę Cię uświadomić, że w polityce i na wojnie nie ma czegoś takiego jak empatia.Tutaj są ważne interesy i korzyśc płynące z danych działań czy sojuszy między państwami.Lepiej, żeby zginęła 1 osoba niz miało zginąć 100 osób.Niestety lewica tego nie rozumie, oni by chcieli uratować wszystkich, ale w efekcie każdy by zginał.Po za tym żyjemy obecnie w barbarzyńskiej cywilizacji, nie jest to absolutnie cywilizacja europejska, bo w cywlizacji europejskiej była kara śmierci a rodzicie mogli decydować o swoich dzieciach a nie państwo.

@razor

O tym kiedy dziecko pójdzie do szkoły powinni decydować rodzicie, bo to jest ich dziecko, a nie dziecko urzędników państwowych.

Niestety dzięki ludziom takim jak ty, nie pozostaje nam nic do roboty, jak tylko czekać aż staniemy się państwem pańszczyźnianym Europy Zachodniej tudzież podbiją nas Białorusini.Z dwojga złego jeżeli mam wybrać między socjalizmem UE a socjalizmem wschodnim to wybrałbym ten drugi, bo Ci przynajmniej nie wydają 900 mln na walkę z naturalnymi zjawiskami, typu globalne ocieplenie...

Zaznaczam, że nie jestem korwinistą gdyby ktos miał jakieś wątpliwośći.

Jeszcze do poziomu życia w USA.W Skandynawii jest on wyższy, ludzie mają pieniądze, żeby kupować to samo co kupują Amerykanie, ale do tego jeszcze mają czyste środowisko i bardziej rozwinięty socjal.

Opublikowano

I tak nic z tego nie będzie ...

Musiał by być taki dym jak o ACTA żeby coś sie ruszyło

Ale tak jak kiedyś powiedziałem w końcu sie coś stanie i będzie jak na Ukrainie teraz rozpierdolą pół miasta i może ktoś coś zmieni 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

hrabia14

Ponieważ USA to bogate państwo tak samo jak Norwegia, tylko, że Norwegia za jakiś czas zamieni się się w kalifat, a Norwedzy będą tam mniejszością.Odwieczne prawo natury - osobnik bardziej agresywny i drapieżny wypiera słaszego.Muzułamanie postępują jak najbardziej słusznie, widzą, że Europa Zachodnia pozwala się wykorzystywać na lewo i prawo przez różne zasiłki socjalne i liberalną politykę wobec imigrantów, wiec owszem na Zachodzie żyje się na wysokim poziomie, ale niedługo na tym wysokim poziomie nie będą żyli Francuzi, Niemcy czy Norwegowie, tylko Kurdowie, Turcy i inni imigranci, ale to jest już problem Europy Zachodniej.A no i zapomniałem wspomnieć, że w USA, to jest dużych + dla nich, nadal wykonywana jest kara śmierc i z tego co wiem, policja tam jest dość radykalna w działaniach.Co do tego spadku inteligencji wsród Polaków, wynikaujacy jak to powiedziałeś z popierania skrajnej prawicy pozbawiąnej "empatii" i logiki, to muszę Cię uświadomić, że w polityce i na wojnie nie ma czegoś takiego jak empatia.Tutaj są ważne interesy i korzyśc płynące z danych działań czy sojuszy między państwami.Lepiej, żeby zginęła 1 osoba niz miało zginąć 100 osób.Niestety lewica tego nie rozumie, oni by chcieli uratować wszystkich, ale w efekcie każdy by zginał.Po za tym żyjemy obecnie w barbarzyńskiej cywilizacji, nie jest to absolutnie cywilizacja europejska, bo w cywlizacji europejskiej była kara śmierci a rodzicie mogli decydować o swoich dzieciach a nie państwo.

@razor

O tym kiedy dziecko pójdzie do szkoły powinni decydować rodzicie, bo to jest ich dziecko, a nie dziecko urzędników państwowych.

Niestety dzięki ludziom takim jak ty, nie pozostaje nam nic do roboty, jak tylko czekać aż staniemy się państwem pańszczyźnianym Europy Zachodniej tudzież podbiją nas Białorusini.Z dwojga złego jeżeli mam wybrać między socjalizmem UE a socjalizmem wschodnim to wybrałbym ten drugi, bo Ci przynajmniej nie wydają 900 mln na walkę z naturalnymi zjawiskami, typu globalne ocieplenie...

Zaznaczam, że nie jestem korwinistą gdyby ktos miał jakieś wątpliwośći.

Jeszcze do poziomu życia w USA.W Skandynawii jest on wyższy, ludzie mają pieniądze, żeby kupować to samo co kupują Amerykanie, ale do tego jeszcze mają czyste środowisko i bardziej rozwinięty socjal.

Po pierwsze to ja mówię o czymś innym a ty pierwsze co robisz to zmieniasz temat "OMG TOP 1 TEMAT ISLAMIZACJA!!111!!".

Chuj mnie obchodzą ci twoi muzułmanie, tu takiego problemu nie ma, byłem w GB, byłem w Szwecji, byłem w Niemczech i tam też go nie zauważyłem. Bo takiego problemu nie ma, tak samo jak z polityką Gender. Coś czego nie ma zostaje przez zacofanych, wiernych stereotypom prawaczków wyolbrzymione i rozgłaszane na prawo i lewo. Kłamstwa.

Po drugie, nie wiem kim jesteś ale ja w swoim życiu nigdy nie widziałem konieczności by uciekać się do "barbarzyńskich metod" i przemocy, nie wiem kim jesteś, że rozpaczasz jakby całe życie to była jedna, wielka walka.

Po trzecie, wspomniałeś o karze śmierci. Kara śmierci to nie kara, to eliminacja. Odpowiednią karą jest dożywocie. Oh, nie pasuje ci bo więzień utrzymywany jest z twoich podatków? To wypierd*laj mieszkać w dżungli, z dala od społeczeństwa, które skonstruowane jest w sposób dobry a niszczone przez ludzi, którym on nie pasuje bo są zbyt ograniczeni by zobaczyć coś poza czubkiem własnego nosa.

Po trzecie, to nie rodzice decydują o tym kiedy dziecko idzie do szkoły. Rodzice są obywatelami państwa, które otacza ich pewną opieką i zapewnia warunki do życia w zamian wymagając przestrzegania kilku zasad. Dostosowują się albo wszyscy, albo nikt, inaczej powstanie anarchia, wybacz, ale jesteś pod tym względem w mniejszości przekonań i nikt nie będzie się do ciebie dostosowywał. Przyzwyczaj się.

I po czwarte, przeszkadza ci wydawanie pieniędzy na cele, które nie dotyczą bezpośrednio ciebie jak na ratowanie ekologii? To jesteś cholernym egoistą, tak jak już mówiłem wcześniej. 0 myślenia, 0 perspektywy, jedyne co potraficie zobaczyć to czubek własnego nosa a takie rzeczy jak zadbanie o przyszłość to już zbyt wiele do pojęcia...

Opublikowano

A co mnie obchodzi wojsko, kiedy mówię o standardzie życia? W USA, demokratycznym, kapitalistycznym państwie jest ono najwyższe, koniec kropka.

Korwin mądry? Proszę, wypowiedź o NIEPEŁNOSPRAWNYCH, nie mówię o innych grupach, które wymienił.

"(...) w społeczeństwie obowiązuje zasada: 'z kim przestajesz, takim się stajesz', więc i oglądanie - godnych podziwu skądinąd - wysiłków para-sportowców może przynieść - przejściowe, na szczęście - zaburzenia w motoryce!. Jeśli chcemy, by ludzkość się rozwijała, w telewizji powinniśmy oglądać ludzi zdrowych, pięknych, silnych, uczciwych, mądrych - a nie zboczeńców, morderców, słabeuszy, nieudaczników, kiepskich, idiotów - i inwalidów, niestety".

Rzucone przy okazji dyskusji o paraolimpiadach.

To jest oszołom, który znajduje coraz większe poparcie wśród tępego społeczeństwa upodobniającego się do niego...

Całkowita eliminacja przemocy nie jest możliwa i byłaby idiotyzmem. Ograniczanie przemocy do poziomu tylko absolutnie koniecznego jest z kolei najlepszą rzeczą jaką można zrobić. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi więc tak się zachowujmy, przemoc jest pracą żołnierza i nie powinna istnieć w społeczeństwie. Nie bez powodu ludzie ją stosujący są od zawsze określani mianem "patologii", bardzo właściwe określenie...

I słowo końcowe. Wolę polityka (zastrzegam, że takiego polityka NIE MA w Polsce), który będzie dbał o dobro i szczęście ludzi stosując rozsądne rozumowanie kierowane logiką a nie religią.

I oto mam żal do Korwina największy! To ja sobie wybrałem że chcę być niepełnosprawny? To jego powinno się dać na strzelnicę jak i każdego polityka.

Ja już mówiłem niejednokrotnie... Jeśli będzie tak, że Kaczyński, Korwin albo Tusk będą u władzy. Będę zmuszony do emigracji, ponieważ w tym kraju nienawiść wzrasta z każdym dniem od czasu uwaga... 10 Kwietnia 2010 roku i propagandy sianej przez PIS a raczej przez Macierewicza, że to zamach był.

Opublikowano

@Hrabia

Człowieku, ciężko mi z Tobą dyskutować, bo ciągle mnie wyzywasz zamiast po prostu dawać argumenty na poparcie swoich stwierdzeń.Naprawdę nie obchodzi mnie co o mnie sądzisz i Ciebie chyba też nie obchodzi co ja sądzę o Tobię, więć proszę Cie zostaw słowa "prawaczki", "zacofanie" i inne wyzwiska, nie wiem na spotkanie marszu narodowców z marszem Antify.Czy ja obrażam Ciebie i Twoje poglądy? I to ma być ta pokojowa i merytoryczna lewica?

Nawiązałem do islamizacji, żeby pokazać Ci, że poziom życia mieszkańców i bogactwo państwa to nie wszystko.Musi to iść w parzę z odpowiednim sposobem prowadzenia polityki, bo inaczej ktoś ten dobrobyt może zabrać.To, że byłeś w Niemczech i Szwecjii, i nie widziałeś imigrantów, to nie znaczy, że ich tam nie ma.Popatrz sobię na statyski.

Gender to ideologia próbująca zachwiać prawem naturalnym.Są męskie zawody np. budowalniec, górnik i damskie, np. projektantka wnętrz czy chociażby szeroko pojęty biznes.

Operujemy chyba na 2 różnych definicjach barabrzyństwa.Dla mnie barbarzyństwem jest pobłażliwe traktowanie groźnych przestępców.Więzienie ma być karą dla osoby łamiącej prawo a nie co prawda jednogwiazdkowym, ale hotelem.Więźniowie powinni sami pracować na swoje utrzymanie, np. poprzez pomóc w budowie, dróg autostrad, na pewno jakaś praca się znajdzie.Ta praca by ich resocjalizowała, a tego napewno nie robią godziny spędzone na siłowni czy spacerniaku.Można płacić podatki na budowę więzień i służbę więzienną, ale abstolutnie nie na życie więźniów.Każdy obywatel sam na siebie zarabia pracując, więc dlaczego więzień ma być lepszy? I gdzie tutaj masz speczność z logiką?

Państwo nie zapewnia nam warunków do życia.Warunki sami sobie zapewniamy idąć do pracy (chyba, że jes to posada państwowa) i zarabiając pieniądze.Co do przykładu z posłaniem dzieci do szkoły, to chodzi mi oto, że jakiś czas temu było podjętę referendum na ten temat, w którym obcy ludzie decydowali kiedy poślą cudzę dziecko do szkoły.Dobra, niech decydują o tym pedagodzy, profesorowie, psycholodzy, ale dlaczego ludzie, którzy nic nie wiedzą na temat szkolnictwa i psychki dzieci?

Globalne ocieplenie to proces naturalny tako samo jak globalen ocieplenie.Jak wiemy z historii Szwedzi w XVII wieku szli na Polskę przez zamaraznięty Bałtyk.Dlaczego był zamarznięty? Bo było oziębienie klimatu.Teraz jest ocieplenie, które może spowodować, krótkie zimy, zwiększenie temperatury o 2 stopnie.Naprawdę nie ma potrzeby wydawania na to 900 mld euro.To nie jest ekologia.Ekologia to dbanie o środowisko naturalne, a nie ingerowanie w prawa natury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...