Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOL, świetny serwer duzo nowosci. I nareszcie nie HARD/Medium Hard Easy/Medium. Polecam ;D Kiedy start?

Opublikowano

LOL, świetny serwer duzo nowosci. I nareszcie nie HARD/Medium Hard Easy/Medium. Polecam ;D Kiedy start?

Wstępna data startu ustalona na 14.2 (Piątek) godzina 18:00

Opublikowano

Serwer polecam :) Daty nie zmieniajcie jest odpowiednia. Serwer świetnie się zapowiada liczę na to że wszystko pojdzie dobrze i Powodzenia na starcie.

Opublikowano

Z pewnością będzie stabilny. Dość ciekawie się prezentuje, znacznie lepiej dla mnie niż startujący w tą sobotę "Alienowski gigant"

Kilka pytań będę miał.

Bronie 75  z generała w atla ? Nie lepiej dodać do metków w red lesie, lub  chociaż do zinów ?

Szansa na wejście kd będzie 100% ? Bo nie chce robić miliona broni i zbroi...

Planowana jest jakaś beta  ? Kiedy strona, forum i client ? Macie jakiś fanpage fb? Mam nadzieję, że dość szybko a nie 5h przed startem :rolleyes:

Mam nadzieję, że nie będziecie się wiązać z pseudo youtuberami (wiecie kogo mam na myśli <3), którzy będą niszczyć gospodarkę darmowym isem ...

Bo przecież co to za promocja serwera, jeśli ktoś ma 300-400 wyświetleń, z czego połowę nabijają znajomi a nie potencjalni gracze .

Liczę na dużą liczbę na starcie i duże zaangażowanie teamu w projekt.

Opublikowano

Z pewnością będzie stabilny. Dość ciekawie się prezentuje, znacznie lepiej dla mnie niż startujący w tą sobotę "Alienowski gigant"

Kilka pytań będę miał.

Bronie 75  z generała w atla ? Nie lepiej dodać do metków w red lesie, lub  chociaż do zinów ?

Szansa na wejście kd będzie 100% ? Bo nie chce robić miliona broni i zbroi...

Planowana jest jakaś beta  ? Kiedy strona, forum i client ? Macie jakiś fanpage fb? Mam nadzieję, że dość szybko a nie 5h przed startem :rolleyes:

Mam nadzieję, że nie będziecie się wiązać z pseudo youtuberami (wiecie kogo mam na myśli <3), którzy będą niszczyć gospodarkę darmowym isem ...

Bo przecież co to za promocja serwera, jeśli ktoś ma 300-400 wyświetleń, z czego połowę nabijają znajomi a nie potencjalni gracze .

Liczę na dużą liczbę na starcie i duże zaangażowanie teamu w projekt.

Bronie posiadające śr., um. dopią ze szkatułki Generała, nie jest on bardzo trudny, więc dobrym pomysłem jest takie pochodzenie broni.

Co do kamieni dusz wchodzą one za pierwszym razem do zbroi i do broni, dlatego właśnie szansa na ulepszenie kd na +7 (tj. największy +) nie wynosi 100% .

Opublikowano

ciekawy serv tylko czekać na start i spoko admini widze że Nukey ktory jest spoko i pomaga na mpcforum (mi pomogl w grafice itd) polecam . :)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

No nie powiem serwer spoko, ale spodziewałem się że jak smok wróci z kolejnym serwerem to będzie coś naprawdę mega, a na obecną chwile nie wiele widzę zmieniłeś od twojego ostatniego serwera który był tak dawno że nawet nazwy nie pamiętam. 

Opublikowano

podacie wczesniej link do pobrania multiupload ? kiedy pierwszy ox ?

Hmm... nawet nie minął dzień od publikacji zapowiedzi, a Ty już pytasz o ox`a.

Link zostanie podany na wielu, wielu hostingach i odpowiednio przed startem, żeby każdy zdążył pobrać i nastąpił równy start.

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie. Wreszcie jakiś serwer który nie startuje na plikach Aline czy jakiś innych. Nwm nie znam się.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

Dodajcie expowisko na 150lvl, nie lubię expić w dungeonach >_<

Opublikowano

Nie WBIJAC Nie Polecam Serw Max Miech Wytrzyma a pozatym Administracja To Oszuści ;)

Jakiś dowodzik, czy tylko spamujesz żeby nabić posta?

Opublikowano

WIECIE CO !? nie jest zle  JEST ZAJEBISCIE NARESCIE COS NOWEGO NIE TYLKO PLIKI ALIEN2 

Przyspiescie start ;>

Opublikowano

Miał bym Dowod Jak by mi GG zapisywalo Archiwum

Widac, typowy spamer.

Opublikowano

Szkoda ,że dopiero serwer 14 o 18 ale jak to mówią lepiej poczekać troszkę niech administracja dopnie wszystko na ostatni guzik i będzie gitara a i po za tym to wbije na serwer i postaram się rozreklamować znajomym Strzała.

Opublikowano

Mam pytanie a kiedy serwer będzie działać? Bo z pewnością zagram.

start za tydzień tj. 14.02 godzina 18:00 ( nie napalajcie sie na tę date, może się zmienic bo to data wstępna)

Opublikowano

server fajny :) wezmę znajomych i wbiję :D

a pytanie odnosnie klas. Beda zrownowazone?? :) czy ktoras najwieksza kosa? (wiem ze zalezy od eq i ummiejetnosci ale czesto sie zdarza ze ktoras ma najwieksze pierdo****cie :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...