Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl]-[Dedyk] Metin2 X-World

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakas rekompensata w postaci ekspa by sie przydala

Tehax noob ukradl mi srebrna + 9

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najwidoczniej tylko jest 1 porządny GM który potrafi to naprawić. Mam namyśli "Koderixa"

Reszta nie wiem od czego jest ??

Spuszczania metków bossów i dawania Banów ???

(tak jak UP piszą powinna być jakaś rekompensata )

Opublikowano

Chwalicie tak kodexiora a nawet nie raczy nas powiadomić ile może trwać naprawa logowania.

Jak my mamy zachęcać ludzi do grania jak on co 2 dzień jest off??

Paru znajomych zrezygnowało przez to grę a każdy gracz się liczy!

Kodexior jak możesz powiedz jak wygląda sprawa i ile będzie trwało naprawa tego serwa?

1.Metin2.x-World ---DrEvNoL (pierwszy 80lvl, stal. złodziej dusz,hwang,pierwszorzędne buty :] ) OFF

2 Metin2 PL-----Keleos Off

!!!KUPIE MISTRZE POLI I MARMURY!!!

Opublikowano

Tehax

sobie nie pogra specjalnie ide do shinso zeby go tepic zpbaczymy ile sie na tym serwie utrzyma

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

jest tylu gm-ów a tylko Kodexior potrafi to zrobic .Co to za gm ktory nie potrafi naprawic takiej usterki

Eleris.pl

Opublikowano

Rozumiem ale GM powinien dbać o serwer.

Wczoraj już wiedział ze logowanie padło to dzisiaj mógł to zrobić z rana.

Jak tak będzie za każdym razem to nie wiem czy dużo osób będzie grało na tym serwerze.

Wiem ze Kodexior ma życie prywatne ale jak się nie ma czasu na naprawie błędu to po co robić prywatny serwer?

Oczywiście to jest moja opinia

1.Metin2.x-World ---DrEvNoL (pierwszy 80lvl, stal. złodziej dusz,hwang,pierwszorzędne buty :] ) OFF

Opublikowano

Jak tak jutro tez bedzie to zalatwie sobiew z 1k sm i ide na s 23 i tyle

Eleris.pl

Opublikowano

Czytam wasze posty i myślę że nie znacie się na niczym...

Inni GM nie mają dostępu do bazy wiec jak mogą to naprawić?.

Co do ''Kodexiora'' to postawił serwer a nie ma czasu by się nim zająć po co robić serwer który często się psuje i nie ma czasu by go naprawić?. ;(

wasnozrobinasygnatura.jpg

Nick na serwerach:

KrzysiekLDZ

HouseMafia

HouseMusic

Opublikowano

jest dobrze jest Kodexior ;p

Eleris.pl

Opublikowano

Wczoraj padło logowanie wtedy gdy był Event a ja dostałem laga i musiałem wyłączyć metin2 tak się nacieszyłem Eventem ;/

Nick na serwerach:

KrzysiekLDZ

HouseMafia

HouseMusic

Opublikowano

Kodexior, dodaj do handlarze ItemShop zwód powrotu statusu..

Gdyż nie darady zmienic profesji .

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Dodaje ogony weza+. Ksiege zmiany profesji, misje na militara

Opublikowano

Czemu wy wszystko chcecie w npc??

Nie może być all w npc ponieważ serwer będzie nudny i nie będzie na czym zarabiać.

Opublikowano

Fasolki niby do czego? no to może od razu niech da rade pustelnika?

Lepiej bez fasolek u NPC, niech to będzie takie utrudnienie..

A pelerynki by się przydały..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Fasolek praktycznhie nikt nie sprzedaje, takze zdobycie ich jest bardzo trudne. Może jakieś misje z fasolkami .

Opublikowano

żalosne... wole PL ....wiecej ludzi ,exp ten sam..ten serv i tak kiedys padnie.. a PL nie... wiec.. po huja mam sie meczyc wiedzac ze ten serv padnie?

I znów Katyń zabrał nam Naszą inteligencje. :(((

Opublikowano

Ja od samego początku czekam na Pelerynki Męstwa i nie mogę się doczekać mało ninja na serwerze nie ma kto lurować Kodexior daj Pelerynki Męstwa do NPC(Nie drogie!).

Jeśli serwer padnie mówi się trudno będzie następny a EXP jest dużo większy niż na PL.

Nick na serwerach:

KrzysiekLDZ

HouseMafia

HouseMusic

Opublikowano

Nie pierdol, że exp ten sam. Nie ma w ogóle porównania z dropem, expem oraz dropem yang. Na BO dropi przewaznie 4-5k, exp jest znakomity, 3 dni i 48lv, o dropie itemków lepiej nie mówić, srednio z grupki 2/3 itemki. Co do samego serwera... Kodexior informowal, ze stoi on na bardzo stabilnym dedyku, takze nie ma szansy na zamkniecie serwera, oraz lagi. Nie podoba Ci się, to nie graj i nie krytykuj. Tymczasem zapraszam wszystkich do shinsoo.

Opublikowano

Za ile bedzie serwer otwarty

Eleris.pl

Opublikowano

Pelerynki męstwa dropia ze szkat wodza orków a poza tym poco wam pelerynki?

Macie poty speeda i szybko można samemu lurować.

Na Bo moby są praktycznie obok siebie, v1,v2 tak samo.

Opublikowano

żalosne... wole PL ....wiecej ludzi ,exp ten sam..ten serv i tak kiedys padnie.. a PL nie... wiec.. po huja mam sie meczyc wiedzac ze ten serv padnie?

Ten serwer jest sponsorowany i jak będą chętni na pewno nie upadnie.

Inne serwery x-world stoją po 5lat i nadal funkcjonują.

Opublikowano

Oj jak nie chcesz pelerynek to nie kupuj ...

Ja nie lubię biegać na BO żeby wziąć parę grupek które zanim zbiorę cały spot padną ...

Nick na serwerach:

KrzysiekLDZ

HouseMafia

HouseMusic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...