Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl]-[Dedyk] Metin2 X-World

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomki

Wbilem aure na g 9 poniewaz mam czas grac bo mam ospe i gram caly dzien i ekspilem solo na bo a tam kasa leci dobrze sami zobaczcie a juz jak bodzie dropia z 15 w dzien droplem

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Asfalisto ze nie umiesz wbic 40 zeby isc na bo to nie moja wina , a jak bys jakims cudem wbil 50 idz do v2 i zobacz jak tam kasa leci

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Skoro tak to ile osób od ciebie kupiło tyle bodzi ?

Ostatnio w shinsoo i chunjo nie gra zbyt dużo osób (raptem 8)więc nie bajeruj ,że sprzedałeś powiedzmy 10 osobom bodzie ... Niemożliwe ,ale może i mówisz prawdę ...

Ale jest jeszcze mała uwaga ;> . Niby jak wbiłeś tak szybko skilla na g9 ,skoro u sklepikarzy nie ma rady pustelnika ?Licząc ,że co 20 kamień wejdzie to 60kk to chyba nawet za malo ;>

@mogą być literówki , sorka za nie -,-

pedo-dog.gif

Opublikowano

Szczerze gracz o nicku SeDeS skonczyl gre dal mi eq z 15 kk bodzie smocza + 8 rib + 9 itp i przez to mam aure g 9

Eleris.pl

Opublikowano

Skoro tak to ile osób od ciebie kupiło tyle bodzi ?

Ostatnio w shinsoo i chunjo nie gra zbyt dużo osób (raptem 8)więc nie bajeruj ,że sprzedałeś powiedzmy 10 osobom bodzie ... Niemożliwe ,ale może i mówisz prawdę ...

@mogą być literówki , sorka za nie -,-

A kto powiedział ze wszystkie sprzedałem? Zrobiłem 2 riba dla dropa, pare sprzedalem, zamieniałem się 3:1 za marmur.

1.Metin2.x-World ---DrEvNoL (pierwszy 80lvl, stal. złodziej dusz,hwang,pierwszorzędne buty :] ) OFF

2 Metin2 PL-----Keleos Off

!!!KUPIE MISTRZE POLI I MARMURY!!!

Opublikowano

revens nie przejmuj sie nimi zazdroszcza ze my umiemy zarobic kase i wbic duzy lvl szybko a oni nie i tyle

Eleris.pl

Opublikowano

# ShogiROW

Widać, że jakaś chorobę oczu masz o_O

1.Metin2.x-World ---DrEvNoL Top 1 :] On

POMOGŁEM DAJ 5. POMOŻESZ DAM 5 :]

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

JA BANA NIE DOSTANE BO NAWET NIE WIEM DOBRZE O CO CHODZI Z TYM YANG BUGIEM

Eleris.pl

Opublikowano

Jestem za tym żeby zakończyć te spory, ponieważ tylko spam robimy.

1.Metin2.x-World ---DrEvNoL (pierwszy 80lvl, stal. złodziej dusz,hwang,pierwszorzędne buty :] ) OFF

Opublikowano

No i co z tego, że skille ma na P nie może mieć? Nie umiecie się sprawiedliwie przyznać do tego, że jesteście słabsi od Nich.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

12kk to dużo. W dodatku jak macie wysokie lvl to i kasy ma się sporo.

Opublikowano

Krzysiek:

Długo jeszcze będzie serwer OFF usunięcie bugu to nie całe 10min.

A co to usunięcia kasy i cofnięcie skilli tym co są w top15 to już lekka przesada ja przyznam się użyłem bugu ale tylko 500k zarobiłem ponieważ bałem się dalej bugować i nie chciałem stracić konta.

Opublikowano

Kodexior jest pr0 . Zostawiles buga, więc bugowali. Bana niepowinno być, może robili to "nieświadomie" ... ? xD

//edit. Albo sami zarobili tyle kasy .. ?

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Ja wiem, jaki drop kasy ustawiłem...

Przecież mam kopie bazy z godz. 14:00.

Porównałem sobie i zbanowałem pare osób.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wybieranie postaci padło? ...

Loguje się, wybieram postać, i kick. =.=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...