Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl]-[Dedyk] Metin2 X-World

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server off ? ;/

tralalalalatarediaplaye.png

10 postów [OK]

25 postów [OK]

50 postów [OK]

75 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

175 postów [x]

200 postów [x]

Jeżeli pomogłem daj +

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość jaro1279
Opublikowano

Eh i kolejny metin2.pl nie wiem jaki jest sęs robienia takiego priva skoro juz wole cos na pl`u osiagnac niz tutaj porazka

Opublikowano

A co do is , x-world nie nastawia sie na kosmiczne ceny , przykladem jest cabal gdzie smsy sa tanie , bardzo tanie ( nie to co PL -20zl )

Opublikowano

up@@ popracuj nad ortografią ^^ "sęs" a tak wogle to prosze w imieeniu graczy ha i caly squad o naprawienie buga w wchodzeniu skilli (w sensie ze aura nie wchodzi itp;/)

oraz o zmniejszenie lag na serwie bo sa i do czasami dosc spore oraz ogarniecia gma dzis 2 panow zabilo 4 wodzow orkow w tym samym czasie ...

kalik.png

Opublikowano

Zapowiada się jak PL a ja nie nawidze PL-a bo wolno sie expi i słabe raty. Ten server polecam dla ludzi którzy sie lampią w monitor i ślinią że po tygodniu wbili 20 lvl.

238bf5ab8664403c9f0959010b6828fb.0.gif

http://footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=72334#v

Wchodź na server 3 naprawdę warto zagrać!

<a href='http://footballteam.pl/index.php?

Wejdź, proszę ja na tym zarobię.

Opublikowano

#Diablo

nie wydaje mi sie aby 2 osoby mogly zabic 4 bossow w tym samym czasie : ) wszysci ci bosowie to wodze orkow a wiec jest to teoretycznie nie mozliwe 2 orki dolina +1 w v1 wedlu g twojego respa bossow a wiec pomysl : >

kalik.png

Opublikowano

A kiedy miało miejsce to zdarzenie bo od 9 do 13 byłem na serwie i jakoś widziałem jak PanGazowany zabił 2 razy wodza? A ty sądzisz że 4 :<

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer bardzo fajny potrzebujący nowych graczy.

Dobrze ze takie niskie raty(gra nie nudzi się po 2dniach jak wbijasz 80lvl)

Polecam serwer! :]

Nick: DrEvNoL Top 1 :]

Edit: Zapomniałem dodać.

Zróbcie zwoje powrotu bardzo się przydadzą.

1.Metin2.x-World ---DrEvNoL (pierwszy 80lvl, stal. złodziej dusz,hwang,pierwszorzędne buty :] ) OFF

2 Metin2 PL-----Keleos Off

!!!KUPIE MISTRZE POLI I MARMURY!!!

Opublikowano

Niektórzy zaczynając grę, też tak marudzili ale zostali.

Mało mamy graczy, ale fajna jest atmosfera.

Ze mną można pogadać, OFC jak jestem online...

Tutaj ciebie chyba fantazja ponosi...

Stal +9 ---> Mini-Hwang --> Hwang już jest...

DMG broni +80 dodane.

KD +5/+6 w IS będą jak inne pierdoły.

Raty - jak na VIPMT2...

Co do Deok-Bae to mnie rozbroiłeś...

Bony - IS.

Gdyby każdy tak latał jak ty napisałeś, gry by nie było.

Bedzie funkcja SMS Payment.

Co do kd +5 Jestem przeciw. Wsadzasz sobie kd +5 defa i bierzesz z eq +4 caly spot. Nie ma takiego serwera Prywatnego gdzie nie ma kd +5.

Chętnie pograłbym na takim bez. :]

1.Metin2.x-World ---DrEvNoL (pierwszy 80lvl, stal. złodziej dusz,hwang,pierwszorzędne buty :] ) OFF

Opublikowano
^^ Sorki za spam

Opublikowano

ten serwer wogole chodzi? zalozylem konto 2 dni temu i do dzis ani razu nie wbilem,caly czas blad polaczenia. Napiszcie moze godziny wlaczenia serwera.

Opublikowano

Taa , wiedziałem że tak będzie , logowanie padło .. Hmm .. A gdyby tak było że przykładowo założyliście teraz płatne IS Ktoś wydał na to załóżmy 500zł i nagle logowanie padło potem okazuje że już serwa nie włączycie .. To w ogóle bez sensu , zastanówcie się do IS Porządnie , najlepiej zrobić darmowe bo jak już mówiłem to by była porażka .. Cóż , narazie serwer OFF , zobaczymy co z tego będzie ..

Pozdrawiam

Opublikowano

Taa , wiedziałem że tak będzie , logowanie padło .. Hmm .. A gdyby tak było że przykładowo założyliście teraz płatne IS Ktoś wydał na to załóżmy 500zł i nagle logowanie padło potem okazuje że już serwa nie włączycie .. To w ogóle bez sensu , zastanówcie się do IS Porządnie , najlepiej zrobić darmowe bo jak już mówiłem to by była porażka .. Cóż , narazie serwer OFF , zobaczymy co z tego będzie ..

Pozdrawiam

A jak serwer będą utrzymywać? Ja jestem za tym żeby is był tani SMS za 1.22zl lub 2.44zl.

Jak będzie się rozwijał i coraz więcej graczy grało to na pewno zwróci się za serwer.

Opublikowano

Naprawdę tanie sms to potęga tak to dużo graczy będzie wysyłać, a jak na PL jest za 11zł to nie każdego stać. Albo nie chce się komuś tyle tracić. Ale naprawdę to jest czysty interes.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Szkoda ze serwer off ,bo wbilem riba na + 8 ;p

Neurek

35 lvl i rosnie

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Kodexior jak bedziesz napisz o ktorej otworzycie serw

Neurek

35lvl i rosnie

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...