Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl]-[Dedyk] Metin2 X-World

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej serwer Metin2 x-world będzie naprawiany i ulepszany więcej informacji na stronie.Jeśli serwer będzie off ze względu na błąd logowania piszcie na mój gg 3470858 OPRU

Podajcie propozycje co by się jeszcze przydało ulepszyć bo to serwer od graczy dla graczy

Opublikowano

Jak będzie cokolwiek za kasę, to ja doniose do gameforge o zarobek z czyjegoś oprogramowania :}

Opublikowano

Jak będzie cokolwiek za kasę, to ja doniose do gameforge o zarobek z czyjegoś oprogramowania :}

Tak i gdzie to zglosisz? Jestes gowniarzem, ktory ma 10 lat i uslyszal, ze to nielegalne i teraz im grozi.

Sharimi.png

Opublikowano

JózdDje - a w pupkę wsadź sobie tą skargę - robią co chcą, konfidentów ty nie chcemy ;x

Mój translator także włada biegle angielskim, proszę:

She is fluent in English, and it JustDie noob

Wymjatam jejeje xD

Wynoś się stąd ';x

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

JustDie a wiesz ,że to co teraz robisz to zastraszanie? :> My też możemy to zgłosić mały konfidencie.

Mamusia nie dała papu i się musisz wyżyć w internecie bo kolegów nie masz?

Opublikowano

Logowanie samo się podnosi co 30 minut...

Zmienimy to na 20 minut ;p

Dodano sklep - taki mini-IS, aby zaprosić troche graczy.

Jest tam pierścień i inne duperele, lecz nie za darmo i nie taki tani.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@UP

Zacznijmy od tego że l99 padło, a szkoda bo serwer był naprawdę dobry.

I osobiście uważam, że nie powinno być czegoś takiego jak IS na privie, jak dla mnie to jest bez sensu. Niekoniecznie wszystko musi być odrazu u handlarzy, ale mogłoby np. z czegoś dropić. Ale to jest tylko moje zdanie.

A jeśli chodzi o to jak mają zarobić na utrzymanie serwera to proponowałbym coś co widziałem na innym podobnym serwerze(nie pamiętam jakim), że n stronce były reklamy w które się klika i z tego była kasa i jakoś serwer utrzymywali.

Opublikowano

A co takiego by się przydało abyś chciał grać na naszym serwerze napisz . Metin2 x-world.pl to serwer od graczy dla graczy

Opublikowano

Nowy NPC z paroma przedmiotami z IS został dodany, bo gracze zbytnio narzekali na exp i drop rate który i tak został zwiększony.

Opublikowano

Dajcie spokój z takim serverem. ;p

Gdybym ja miał decydować o dedyku to zrobiłbym większy drop kasy, itemy z is u handlarzy, metale i zero ulepszaczy a za to exp jedynie dwa razy większy niż na plu. ;]

Zwiększyłbym również drop, oczywiście ceny itemów z isa żeby nie były jakieś kosmiczne tylko no po 10k kamyki do bonów i metale, a same bony ulepszył aby nie było małych wartości np:

absy min 10 % max 15

ludzie 10% - 15%

szybkość zaklęcia 20-30%

hp 1.5k - 3k

krytyk i przeszywka 5-10%

I dałoby się super grać, do tego jakieś nowe bronie na wyższy lvl. Ulepszanie broni na 65 na 80 lvl 3 rodzaje perel x1 (perły z bosów) + zapałki, nastepnie bron na 80 jeszcze na jakąś inna itd. Zmniejszyłbym równiesz czas odnowy bosów, a nie jak jest co godzine powiedzmy 20 minut. A kasę czerpałbyś z itemshopu, powiedzmy z kamyka dodania bonu 6 i 7 bonu za 3zł a zmiana 50 gr, kd +5 za 3zł, perły za 2 zł i jazda. ;]

Ale za to wszystko powtarzam, x2 razy exp jedynie i wymagania exp na lvl tak jak na plu a nie jak na privach że 10 expa do lvla. ;p

Opublikowano

serwer all dobrze zrobiony ale tylko nie ulepszacze -_='' up zgadzam się ale nie do płatnego ISa... jak mieli by go zrobić -_- ? SMS to trzeba załatwić płatny nr. za który się nie zwróci ;x a przelewem płacą tylko nieliczni :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

lol... dziwne chce sie zarejestrować a gdy wypelnie all i dam rejestruj pisze blad polaczenia z bazą mysql.. ;/

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Dziecko, zastanów Ty się, czy ten serwer podchodzi pod Metin2 PL ?

Mamy wszystko czego nam trzeba, jeśli dzieciom neo się nie podoba, to grać nie muszą, macie pełno serwerów z ratami po 999%.

Serwer jest naprawde fajny, bicie levela daje przyjemnosc, są hwangi (do zrobienia, nie do kupienia), bronie 80%, itemki z IS u NPC, no i przede wszystkim.. fajna atmosfera, nie taka bezbarwna jak na reszcie privów.

Zapraszamy do shinsoo.

Azprime.

EDIT: Bartek, serwer chwilowo jest wyłączony, Kodexior zmienia ceny itemków z IS w grze, spróbuj zarejestrować sie za 5/10 minut .

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą Az. To nie jest PL bo na pl są raty mniejsze nie da się robić Hwangów, Mini-Hwangów. I nie ma takiej atmosfery.

#Edit: Serwer ON-linne

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer już jest ON. Ceny zmienione, także bartek0096 możesz się spokojnie zarejestrować. Zapraszam do shinsoo.

Edit: Ponadto Kodexior dodał resp smoka w piekle, wróżki i komendanta w atlantydzie.

Opublikowano

Update:

- Dodano respawn Czerwonego Smoka w Doyum-Hwajji (centrum mapy).

- Dodano respawn Silnej Lodowej Wróżki w Atlantydzie (ostatnia komnata).

- Dodano respawn Nieb. Komendanta w Atlantydzie (przedostatnia komnata).

- Poprawiono pozycje u nowego NPC.

Opublikowano

Majkel:O Ikona podaj konkretne przyczyny co ci się nie podoba?

Serwer się rozwija i będzie dostosowywany aby miło się grało, wszystkie wasze propozycje będą wyśrodkowane i wprowadzane na serwer.Chcemy dobry i fajny klimat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...