Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noteblock

nblc

NBLC.PL ankieta  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz czekał na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jeszcze nie całe 2 godzinki i startuje serwer :>

Będzie jakiś Teamspeak serwera?

Będzie w niedalekiej przyszłości :)

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko 28 graczy? A podobno miała być miazga?

Psy szczekają karawana jedzie dalej. Poprawiamy bugi, to nie jest trudne do zrozumienia.

Info dla graczy: Administracja banuje za napisanie prawdy ;)

Nie rozumiem, albo dobrałem złych moderatorów i ktoś ci wlepił bana faktycznie bez powodu albo kłamiesz bo nie mam ciebie w tabeli. No chyba, ze wbiłeś jako TytusXer. To zmienia postać rzeczy. :l

Jedna gra... "zwierzaki"( w tej grze) są chyba zbugowane.

Będziemy poprawiać w nocy.

Opublikowano

▼▼▼ INFO:

Od czwartku lub piątku serwer będzie niedostępny do soboty lub niedzieli. Po przerwie technicznej zostanie dodany tryb SkyWars+. Otrzyma on 21 aren po 12 slotów każda, liczba aren dla MVA zmniejszy się do 7. Jeśli tryby będą cieszyć się zainteresowaniem zwiększymy liczbę serwerów.

Czym będzie SkyWars+?

Tego dowiecie się na serwerze, zdradzić mogę tylko tyle, ze nastąpiła zmiana w systematyce map (każda wysepka jest trochę inaczej zbudowana oraz nie znajdują się tak wysoko w przestrzeni). Nastąpiła też ciekawa zmiana urozmaicająca zdobywanie itemków do gry, nie jest to nic skomplikowanego więc spokojnie Spodoba wam się!

Opublikowano

Dzis nastąpi przerwa techniczna, dodamy SkyWars+. Wracamy w piatek/sobote maksymalnie do niedzieli. Dodamy także nową prezentacje na MPC

Opublikowano

@misiekcraft @_const W sumie zmartwiłbym się waszymi hejtami gdybym nie znał swoich planów co do rozwoju nblc. Tak więc szczekajcie, karawana jedzie dalej (jak mawia klasyk).

Kolejnym nawiasem mówiąc, serwer został wyłączony.

#robimynoteblocka

l85H0DP.png

Screen z świetnej zabawy z stawianiem nowych serwerów :> Może kiedyś będzie wam dane.

Opublikowano

@misiekcraft @_const W sumie zmartwiłbym się waszymi hejtami gdybym nie znał swoich planów co do rozwoju nblc. Tak więc szczekajcie, karawana jedzie dalej (jak mawia klasyk).

Kolejnym nawiasem mówiąc, serwer został wyłączony.

#robimynoteblocka

l85H0DP.png

Screen z świetnej zabawy z stawianiem nowych serwerów :> Może kiedyś będzie wam dane.

No nie wiem serwery na hostingu, graczy zero nudne tryby, nuda :v

Opublikowano

No nie wiem serwery na hostingu

Własna maszyna kochanie.

graczy zero 

A czego się spodziewać po reklamie na MPC i FB? Od rzeczywistości się oderwaliście?  :D

TAK W SEKRECIE, ALE NIE MÓW NIKOMU! Serwer jest wyłączony.

nudne tryby, nuda :v

Z tego co wiem widziałeś jeden. Więc nie "tryby" a tryb. :v

Plus, to twoja opinia :>

@Diverse. małe pytanko, wiesz czym jest API?

BTW. Dzięki za podbijanie tematu :) ponad 10 500 wyświetleń tak ślicznie wygląda :D

Opublikowano

@nblc

Podobno mieliście mieć reklame od 2 youtuberów? ;)

Coś wam to słabo wyszło.

Serwera nie polecam, nuda, mało graczy.

Pozdrawiam.

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@nblc - pokaż mi gdzie HEJTUJĘ Wasz serwer? Bo jak na razie to pierdzielisz od rzeczy, byle tylko wyjść na pozycji wygranej. Szkoda tylko, że Ci to nie wychodzi. Mieliście mieć potężny marketing od jutuberków, zniszczyć CubeGame - wyszło jak zwykle :v

Opublikowano

@nblc - pokaż mi gdzie HEJTUJĘ Wasz serwer? Bo jak na razie to pierdzielisz od rzeczy, byle tylko wyjść na pozycji wygranej. Szkoda tylko, że Ci to nie wychodzi. Mieliście mieć potężny marketing od jutuberków, zniszczyć CubeGame - wyszło jak zwykle :v

@_const Z tego co pamiętam mieliście niszczyć mchc/skkf swoim myhardem tez wam nie wyszło. Argument nie trafiony. :> Dajcie nam 3 dni :v

Opublikowano

@_const Z tego co pamiętam mieliście niszczyć mchc/skkf swoim myhardem tez wam nie wyszło. Argument nie trafiony. :> Dajcie nam 3 dni :v

2-3 edycja, dalej nie uczestniczyłem w projekcie, więc argument nie trafiony :>

Opublikowano

2-3 edycja, dalej nie uczestniczyłem w projekcie, więc argument nie trafiony :>

Serio sądzisz, że przejmuje się czyimiś serwerem aż tak żeby co edycje analizować skład ekipy? 

Opublikowano

Własna maszyna kochanie.

A czego się spodziewać po reklamie na MPC i FB? Od rzeczywistości się oderwaliście?  :D

TAK W SEKRECIE, ALE NIE MÓW NIKOMU! Serwer jest wyłączony.

Z tego co wiem widziałeś jeden. Więc nie "tryby" a tryb. :v

Plus, to twoja opinia :>

@Diverse. małe pytanko, wiesz czym jest API?

BTW. Dzięki za podbijanie tematu :) ponad 10 500 wyświetleń tak ślicznie wygląda :D

Tylw wyświetleń a tak mało graczy na starcie jak i dalszej rozgrywce, widać jak ludzie c**j*wo są nastawieni na serwer ;>

Opublikowano

Tylw wyświetleń a tak mało graczy na starcie jak i dalszej rozgrywce, widać jak ludzie c**j*wo są nastawieni na serwer ;>

@Diverse. Ok, było mało graczy i co w związku z tym? ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...