Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noteblock

nblc

NBLC.PL ankieta  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz czekał na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Projekt się bardzo fajnie zapowiada, oryginalne pomysły, profesjonalizm... świetne grafiki. :D
Pomimo drobnej spiny z Wami trzymam kciuki, bo możecie sporo namieszać na polskiej scenie serwerów. ;)

Powodzenia, miłej pracy.

Opublikowano

Tak trochę mało zachęca mnie fakt, że tak blisko do startu serwera, a jakichkolwiek dowodów, że to wszystko istnieje - brak... Cóż... mam nadzieje, że to nie jakiś mało śmieszny żart i wystartujecie na prawdę.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Tak trochę mało zachęca mnie fakt, że tak blisko do startu serwera, a jakichkolwiek dowodów, że to wszystko istnieje - brak... 

Dowody są, choćby na naszym facebooku. Co 1-2 dni publikuje jakieś "przecieki" z naszego serwera. :)

mam nadzieje, że to nie jakiś mało śmieszny żart i wystartujecie na prawdę.

Zbyt długo juz pracujemy nad wszystkim i zbyt wiele zainwestowaliśmy żeby nie wystartować

Opublikowano

Nie obraź się, ale takiego typu przecieki to nic szczególnego, nic co pokazuje, aby tryby nad którymi pracujecie na prawdę istniały, jedyne co to fotki domków, jakieś testy petów i wiadomość na BossBarze. 

Opublikowano

Nie obraź się, ale takiego typu przecieki to nic szczególnego, nic co pokazuje, aby tryby nad którymi pracujecie na prawdę istniały, jedyne co to fotki domków, jakieś testy petów i wiadomość na BossBarze. 

@Pitbull ! wszystkie serwery, które kiedykolwiek zaplanowaliśmy ukończyliśmy i oddaliśmy do użytku graczy. play.nblc.pl jest największym naszym projektem jak do tej pory i prędko go nie porzucimy (ba, mam nadzieje, że nigdy do tego nie dojdzie). 

Wiem co robie, wiem jakie posty mam publikować na facebooku tak aby stopniowo wzbudzać ciekawość. Do czasu opublikowania filmu z zapowiedzią nie podam dokładnie na czym będą polegać nasze tryby.

Tak TRYBY, które istnieją. Nie mam zielonego pojęcia skąd wpadło ci do głowy, ze one mogą nie istenieć - skoro ich delikatny zarys oraz nazwy są podane :D

Opublikowano

To nie jest problem wymyślić jakiś nowy tryb, zbudować lokację i wmówić ludziom, że jest przygotowana właśnie dla niego. Tak więc pożyjemy zobaczymy, czekam za filmem.

Opublikowano

To nie jest problem wymyślić jakiś nowy tryb, zbudować lokację i wmówić ludziom, że jest przygotowana właśnie dla niego. Tak więc pożyjemy zobaczymy, czekam za filmem.

@Pitbull ! Nie bawi mnie wmawianie czegokolwiek ludziom ;)

@topic duży postęp przy pracy nad serwerem, gdyż właśnie otrzymałem mojego przerobionego BungeeCorda, który pozwoli na logowanie graczy nonpremium.

Opublikowano

@Off-Topic

@nblc

Kiedy startuje serwer? Bo już się doczekać nie mogę, bo bym z chęcią zagrał :)

Jeszcze nie ustaliliśmy dokładnej daty startu, mam nadzieje ze będzie to mniej niż 2 tygodnie.

Opublikowano

zawitam na serwerze na pewno, zachęciła mnie już prezentacja :D mam nadzieje ze za tydzień lub 2 tygodnie będzie start? :)

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

zawitam na serwerze na pewno, zachęciła mnie już prezentacja :D mam nadzieje ze za tydzień lub 2 tygodnie będzie start? :)

Jak pisałem już wyżej, myślę, że 2 tygodnie nam wystarcza.

B edzie bardzo ciekawy server chetnie wbije :)

Pewnie, że bedzie ciekawy ;)

---

@Pitbull ! Dowód dla Ciebie i dla innych, że to co robimy nie jest żartem - http://noteblock.net/ Strona gotowa ;)

Opublikowano

@nblc

Udobruchałeś mnie. Tak więc, nie pozostaje mi nic innego jak czekać na start.

Wspaniale ;)

Jeszcze tego tutaj nie ogłaszałem, więc:

10339556_739680276091661_633807101672788

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...