Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noteblock

nblc

NBLC.PL ankieta  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz czekał na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

image.png

------------

Koniec noteblock.net

Taką decyzje podjęła administracja, jest ona ostateczna i nieodwołalna. Dziękujemy wszystkim tym którzy gościli na naszym serwerze, tym którzy przyszli tylko szpiegować jak i tym którzy u nas grali.

Po roku istnienia sieci kończymy swoją działalność.

Wiele przez ten czas się nauczyliśmy i szkoda byłoby marnować zdobytą wiedzę, wiec...

Co teraz?

Jako, że nic w przyrodzie nie ginie po śmierci nblc pora na narodziny kolejnego projektu (my jesteśmy nie do zdarcia :D). Od razu uprzedzam, nie będzie to serwer minecraft. Póki co niczego nie zdradzę. Około 2 miesiące pracy przed nami. Możliwe, ze jeszcze cięższej niż do tej pory.

play.nblc.pl będzie dostępne jeszcze przez kilka dni.

Na koniec dziękuje Mine24.pl za ogromne wsparcie. Mega pozytywna i otwarta na nowe wyzwania ekipa. Wbijać, kupować i zapełniać im maszyny!    Mam nadzieje (a nawet jestem pewien), ze w przyszłości zorganizujemy jeszcze coś wspólnie.

Jeszcze parę podziękowań dla osób które miały z nami do czynienia, bardzo nas denerwowały, bardzo dużo nam pomogły albo były po prostu fajnymi ludźmi:

dSimion

Selo_Y

Start99

Artur

Piotr

PunHal1906

RicoEvil

Akale

Weasel

Forek

Kuniek

piotr543543

Soanger

Azus

DL

Gryk

jasieg11

Anemonex

Kukubaczek

MWK

Tomir

Gigant

dextroyer

roogos

robbsą

kamilloz

Dice

Mavis

Dziękujemy  To był świetny rok. Było fajnie

Co ja gadam, będzie jeszcze fajniej!

Obserwujcie tego FB, albo przynajmniej zostawcie go sobie w polubieniach niebawem więcej informacji.

IP: play.nblc.pl

WWW: noteblock.net

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na naszym FB można wygrać 3 KONTA VIP na 5 dni :DD

Już dziś ok. 19:00 jeden z naszych YouTuberów wrzuci odcinek więc będzie sporo graczy :) :) :)

Zapraszmy na serwer! IP jak zwykle: sv.nblc.pl lub sv.noteblock.pl !!!

Filmik z serwera:

Zapraszamy do dyskusji nad serwerem!

Opublikowano

Dzięki za pozytywną opinie :) :) :)

Zaktualizowałem prezentacje, teraz możecie obserwować najnowsze filmy z serwera oraz aktualne konkursy!

Opublikowano

Nie polecam administracja to bachory 0 kultury serwer gówno warty

Bachory powiadasz?

Co do serwera to bardzo polecam, ogarnięta administarcja, ładny spawn, dobrze zrobione pluginy :P

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

HAHHAHAH !!! Jaki autorski plugin z tym tnt ?
prosze bardzo dla ludzi którzy tez chca takie tnt na swoim

serwerze ! :) film od treektTV !

A mięsko z lisci mozna ustawic w otherdrops ;3

LEAVES:

- drop: 319 <- co ma dropic z liśći ja tu dam miesko mozna id lub wielkimi literami nazwe np DIAMOND
          tool: [ANY] <- czym rozwalac aby dropiło mieska ja dalem wszystkim :)
          chance: 10 <- jaka szansa na drop tego mieska
          quantity: 1-2 <- ile mieska ma dropic dalem od 1 do 2 czyli jak wykopiesz to 2 mieska albo 1 zalezy od farta :D

Moim zdaniem serwer banalnie skonfigurowany,skrypty na gildie pozmieniane,i to jest zalosne jesli ktos mowi ze

ma autorski plugin a tak naprawde jest on dla wszystkich ZA DARMO ! :)

Opublikowano

@TheKrokodail ziomeczku, niestety ale napisaliśmy ten plugin sami :) działa on w nieco inny choć nie ukrywam, ze podobny sposób.

heheheheh BANAŁ !!!!!

nie pozdrawiam i nie polecam tego shitu za duzo sobie wyobrazacie.

Opublikowano

@TheKrokodail co sobie wyobrażamy? Nie do końca kminie :) :) Kogoś z owncraftu boli dolna częsć pleców, że nie są jedynym serwerem SV + GILDIE? 

Opublikowano

@TheKrokodail co sobie wyobrażamy? Nie do końca kminie :) :) Kogoś z owncraftu boli dolna częsć pleców, że nie są jedynym serwerem SV + GILDIE? 

ehh jestes zalosny podajesz autorskie pluginy ktore sa tak zalosne skonfigurowane skrypt taki zrobic moge w kilka min bo to jest zalosne i jeszcze placzesz ze ktos z owncraftu, pisze sie owncrafta jak bys nie wiedzial,sr u mnie serv jest 4fun dla zabawy a u cb podajesz nie prawdziwe fakty to niesa autorskie pluginy tylko otherdrops i realtnt, jedyny serv najlepszy z gildiami to skkf i mchc ja sie do nich nie porownuje ale ty najwidoczniej tak bo podajesz autorskie pluginy ktore nie sa autorskie ^^,idz graj na tym swoim gownie pozdrawiamy cała ekipa OC oraz Oświadczam ze wbilem na twoj serv jest tak chujowy ze nie ma co grac kolego jeszcze raz nie polecam shitu ( i nie sap do mnie ze mi sie twoj serv nie podoba bo twoj maly mozg ci sie rozpierdoli na mniejsze kawalki i zrobisz inne gowniane servy) nara juz nie odpisuj bo jestes zalosny z tymi pluginami.

Opublikowano

@TheKrokodail znowu cie zmartwie, nie używamy OtherDrops tylko nOre, czyli naszego autorskiego pluginu, OD jest zbugowany i szanujący sie admin nie wrzuciłby tego na serwer :)

Jesteś taki elitarny, doradzasz nam Skrypty. Sam zrobiłbyś skrypt!!!?? Buty też już sam sznurujesz?

Własnie widze jaki macie tam 4fun jak non stop spinasz dupke :)

Może prozmawiamy na TS jak dorośli ludzie?

BTW. Skoro to takie BANALNE? To dlaczego nie wpadłeś na ten pomysł i go nie wykorzystujesz? Oj, nie potraficie nic kreatywnego wymyślić?

AHAHAH hejtuje nas serwer z zainstalowanym FACTIONS XDDDDD

------------------------------------------------------------

Wbrew temu co sądzi o nas konkurencja: Już w ten piątek zapraszamy na weekend eventów! 

LotK9En.png

Opublikowano

gosciu to ty masz pluginy warte 10zl ja wszystko mam zadarmo paczki sa dobrze skonfigurowane i widze ze u cb same tłumy bo masz taki proooooooo server !!!! 10 osob to max pozdrawiam chujowy server czyli twoj elo nie wbijam juz na tej chujowy post.

Opublikowano

Przed znakiem interpunkcyjnym nie dajemy spacji.

Zdanie zaczynamy z wielkiej litery.

Używamy przecinków.

Za dużo powtórzeń.

Wulgarna wypowiedź.

Błędy stylistyczne i rzeczowe.

Nie jestem humanem, ale człowieku przy tak krótkiej wypowiedzi zrobiłeś co najmniej kilka rażących błędów. 

Zaraz będziesz miał 18 lat. Może zamiast robić słabe serwery i odnosić się wszędzie swoim ego usiądź na chwile przy książkach? I zrób coś co się przyda światu :)

LEAVES:

- drop: 319 <- co ma dropic z liśći ja tu dam miesko mozna id lub wielkimi literami nazwe np DIAMOND
          tool: [ANY] <- czym rozwalac aby dropiło mieska ja dalem wszystkim  :)
          quantity: 1-2 <- ile mieska ma dropic dalem od 1 do 2 czyli jak wykopiesz to 2 mieska albo 1 zalezy od farta 

Wszystko fajnie, tylko w tym co napisałeś każdy rozwalony liść będzie dawał mięsko. U nas trzeba stworzyć maszynkę, która się nie niszczy i daje nieskończone ilości mięsa :)

Włącz czasem myślenie.

Po za to owncraft, obczaj, bo kiedyś się możesz zdziwić:

Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte
pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne,
informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.

WiB7eKP.png

Wracając do sv.nblc.pl...

Widzicie... konkurencja nie ma absolutnie żadnych podstaw, aby nam coś zarzucić. Opierają cię na domysłach z dupy wziętych :(

Zazdroszczą pomysłów i ich wykonania? Maszyny pod serwer? Pluginu na gildie, (poproście może wam odsprzedamy xD) gdyż sami muszą jechać na "Factions"? Współpracy z mine24?

Zapraszamy do gry! Rozpoczęliśmy współprace z kilkoma YouTuberami :D

IP jak zwykle: sv.nblc.pl lub sv.noteblock.pl

Opublikowano

Serwer mi się podoba. POLECAM !

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

Opublikowano

Jutro na twitchu jednego z naszych partnerów odbędzie się livestream :) Szczegóły niebawem! 

Opublikowano

Dziękuje za ostrzeżenie od Blezura za niby spam za : SERWER MI SIĘ PODOBA ! POLECAM      JEŻELI WIDZISZ TEN KOMENTARZ NO NASTĘPNYM RAZEM NIC NIE NAPISZE ...

Gasman245           |

MPCForum            |

Opublikowano

class MPCforum {

public static void main(String args[]) {

/*Przed znakiem interpunkcyjnym nie dajemy spacji.

Zdanie zaczynamy z wielkiej litery.

Używamy przecinków.

Za dużo powtórzeń.

Wulgarna wypowiedź.

Błędy stylistyczne i rzeczowe.

Nie jestem humanem, ale człowieku przy tak krótkiej wypowiedzi zrobiłeś co najmniej kilka rażących błędów. 

Zaraz będziesz miał 18 lat. Może zamiast robić słabe serwery i odnosić się wszędzie swoim ego usiądź na chwile przy książkach? I zrób coś co się przyda światu :)

*/

System.out.println("Komedii ciąg dalszy");

/*

LEAVES:

tool: [ANY] <- czym rozwalac aby dropiło mieska ja dalem wszystkim  :)

quantity: 1-2 <- ile mieska ma dropic dalem od 1 do 2 czyli jak wykopiesz to 2 mieska albo 1 zalezy od farta 

Wszystko fajnie, tylko w tym co napisałeś każdy rozwalony liść będzie dawał mięsko. U nas trzeba stworzyć maszynkę, która się nie niszczy i daje nieskończone ilości mięsa :)

Włącz czasem myślenie.

Po za to owncraft, obczaj, bo kiedyś się możesz zdziwić:

Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte
pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne,
informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.

*/

}

}

WiB7eKP.png

Wracając do noteshit.pl...

Widzicie... konkurencja nie ma absolutnie żadnych podstaw, aby nam coś zarzucić. Opierają cię na domysłach z dupy wziętych :(

Zazdroszczą pomysłów i ich wykonania? Maszyny pod serwer? Pluginu na gildie, (poproście może wam odsprzedamy xD) gdyż sami muszą jechać na "Factions"? Współpracy z mine24?

Zapraszamy do gry! Rozpoczęliśmy współprace z kilkoma YouTuberami takimi jak: EpicMarkStudio. :D

IP jak zwykle: noteshit.pllub noteshit.pl

ojoj idz na policje ;], ta reklama jest z commandblocka ;) + powiem ci kolego ze jak widze u was liczbe graczy to az sie odechcewa grac 4/300

widac super sie rozwijacie. ;] nawet na dobra reklame was nie stac i te twoje logo wcale nie ma shitu na mapie i czacie 1. pisze sie chat 2. jesli bys byl powazny to bys nie napisal "XD" zalosne dziecko koniec tematu free killu idz graj na tym twoim gownie moze podbijesz popularnosc do 5/300 ;3

slabe serwery jak twoj ? sie dziwie ze nikt nie chce grac na takim gownie ;] pisze z bledami bo mam komorke nie to co ty.. ;]

Opublikowano

Autorskie pluginy po pieronie...

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/realistictnt/
- explozja tnt

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/guilds/
- gildie

A drop miesa z lisci spowodowany jest pluginem otherdrops 

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/otherdrops/

Wiec nie wrabiajcie ludzi OK?

OtherDrops zbugowany? Hahaha ja go używam już dłuższy okres czasu i ch*ja w nim jest zbugowane. Przestancie biadolić o autorskich pluginach, bo tam GÓWNO jest autorskie.

Njolbrim moim idolem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...