Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

islam co się dzieje

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zapominajcie że Islamcy Ekstremiści są wprowadzenia szariatu gdzie się da. Ale who cares na ten temat? Trzeba lać wszystkich kogo popadnie, kto nie jest katolikiem...

Jak biblia nie jest dowodem na istnienie boga ?
Skąd ludzie 3 tysiące lat temu wiedzieli że ziemia jest okrągła jak powstał świat , wiele rzeczy jest udowodniono naukowe , ateiści odwołują się do naukowców a coś im to nie wychodzi .

no przepraszam , ale taka jest prawda , Człowiek bez wiary jest NIKIM

Sam jesteś nikim, skoro sugerujesz że nie wierzę. Mam kryzys wiary i tyle bo jak mówiłem, skoro bóg istnieje. Czemu pozwala by takie pokurwione tematy pojawiały się na forum, gdzie większość jest w gimnazjum? I czemu tyle skurwysyństwa jest na tym świecie? Nie sugeruj się Adamem i Ewą, bo nie mamy 100% pewności że tak rzeczywiście było... I nigdy tej pewności nie będziemy mieć.

Więc z łaski swojej, nie obrażaj mnie bo ja mogę się odpłacić i to srogo za to... Oko za oko ząb za ząb.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...